Scudo Sports

Yowamushi Pedal 5. Sezon

Ben 5. sezonu izlerken, yanımda eşimin ve çocuklarım (8 ve 10 yaşlarında iki kızım) da dikkatini çekti. Onlar da izlediler. :srnsml:
Şimdi kızlarımın yoğun istekleri ile 1. sezondan yeniden başladık, birkaç bölüm ilerledik bile. :ssrtcbya:

Scudo
Şu saatten sonra yowamushi ile işim bitmiştir. hakkını çok yediler kendisi her zaman galibiyeti hak ediyordu.bir şampiyonu fanlar uğruna madara ettiler...maxresdefault (4).jpg

• Üzgün
Tepkiler: Cemal Ç.
Şu saatten sonra yowamushi ile işim bitmiştir. hakkını çok yediler kendisi her zaman galibiyeti hak ediyordu.bir şampiyonu fanlar uğruna madara ettiler...302940 dosyayı görüntüle
Aslında madara olmadı, insan da bir canlı. Bazen kendini istemsiz kapatabiliyor, bilinç gidiyor. Gözlerin onu aradı ama kayboldu, 6. dönem (sezon) gelir bence.
Ne kadar uzatmaya çalışsam da sonunda bitti.
Screenshot_20230429_075250_Samsung Internet.jpg

• Hahaha
  • Kızgın
Tepkiler: Akira ve TeamO2.cc
  • İnanılmaz
Ekleme: ve iddiasına varım Tashima JUNTA hepsinden güçlü. Azıcık yetenek yazsaydı senaristler... offf!😳

Yazıklar olsun bana , böyle bir sanat eserini atladigim için...

• Hahaha
Tepkiler: TeamO2.cc
Birde bunun gerçek dizisi var.Onu da izleyin.Human serisi.Ayrıca çok şanlısın acayip güzel bir dizi.Yavaş yavaş izle dicem ama
muhtemelen bir çırpıda bitereceksin. :D

Birde bunun gerçek dizisi var.Onu da izleyin.Human serisi.Ayrıca çok şanlısın acayip güzel bir dizi.Yavaş yavaş izle dicem ama
muhtemelen bir çırpıda bitereceksin. :D
Abi çok teşekkürler 🙏🏻 shimanonun pro ile ortak yaptığı bir anime / animasyon tarzı bir sey var , inst a yeni bölüm koydukca idare ediyordum... Bisiklet sürmeyi sıfırdan anlatan bir içerik olmuş.. acaba danışmanlığını kim yaptı ? Hiç bakmadım..bisiklet markalarının kadroları da tam da efsane oldukları zamanları...😱🤤 Çok teşekkürler abi 👍🏻 bakacağım..

Şunların (dizi ve yeni animasyon) link ya da isimlerini paylaşabilir misiniz. Heyecan yaptım. :hrkbuya:

• Hahaha
Şunların (dizi ve yeni animasyon) link ya da isimlerini paylaşabilir misiniz. Heyecan yaptım. :hrkbuya:
(link)

Ben sadece animesini izledim. Yol bisikletine merak sarmamda çok büyük etkisi olmuştu :D

Yowamushi Pedal sezon 1, sezon 2​

diye aratırsanız bulursunuz zaten sitelerde.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Karaktersiz , pisliğin biriydi.. Bu adamı ne diye yucelteceklerdi ki?
Sen onu hareketlerine göre yargılamişsin nabion abi dur arkasında çok özel bir hikaye var💔💔.O öteki karakterlerden daha iyi çünkü o animedeki en ilginç karakterlerden biri. Sizi her zaman merakta bırakacak ve eğlendirecek bir kişiliğe sahip; eğer bir yarışta rakibim böyle biri olsaydı (mümkün mü bilmem 😃) onu isterdim sıradan birinden ise

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Sen onu hareketlerine göre yargılamişsin nabion abi dur arkasında çok özel bir hikaye var💔💔.O öteki karakterlerden daha iyi çünkü o animedeki en ilginç karakterlerden biri. Sizi her zaman merakta bırakacak ve eğlendirecek bir kişiliğe sahip; eğer bir yarışta rakibim böyle biri olsaydı (mümkün mü bilmem 😃) onu isterdim sıradan birinden ise
Sadece yarış performansi olarak dusununce , ancak o zaman hak verebilirim. Birinci sınıfta olmasına rağmen, çok çok iyi, r3ceubeli adamlara kök sokturuyor ama Yarışlarda yaptıkları gerçekten de kabul edilebilir değil.. Hatta kendi takım arkadaşlarına bile çöp falan yakistirmalari, rakiplerine ezikler demesi falan...Herkesin hikayesi var, hikaye soz konusuysa 😀

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç. ve Akira
Bu arada "over drive"da varmış🤤

• Hahaha
Tepkiler: TeamO2.cc
Abi ben buradan başladım ilk sezona, G drive linkleri sağlam , diğer bir kaç link adresleri bazı bolumlerde sorunluydu..

(link)

2. Sezon olarak Grandtour u da buradan başladım

(link)

Abi ben buradan başladım ilk sezona, G drive linkleri sağlam , diğer bir kaç link adresleri bazı bolumlerde sorunluydu..

(link)

2. Sezon olarak Grandtour u da buradan başladım

(link)

3. Sezon, yeni jenerasyon
(link)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Geri