suyunsesi
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.368
- İsim
- Turgay
- Başlangıç
- 1979—80
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Diğer
Aslında madara olmadı, insan da bir canlı. Bazen kendini istemsiz kapatabiliyor, bilinç gidiyor. Gözlerin onu aradı ama kayboldu, 6. dönem (sezon) gelir bence.Şu saatten sonra yowamushi ile işim bitmiştir. hakkını çok yediler kendisi her zaman galibiyeti hak ediyordu.bir şampiyonu fanlar uğruna madara ettiler...302940 dosyayı görüntüle
Hadi iyisin Cemal Ekim 2024 te geliyormuş.Aslında madara olmadı, insan da bir canlı. Bazen kendini istemsiz kapatabiliyor, bilinç gidiyor. Gözlerin onu aradı ama kayboldu, 6. dönem (sezon) gelir bence.
Ne kadar uzatmaya çalışsam da sonunda bitti.
303554 dosyayı görüntüle
söyleriz ayıp ettinEkleme: ve iddiasına varım Tashima JUNTA hepsinden güçlü. Azıcık yetenek yazsaydı senaristler... offf!😳
Abi çok teşekkürler 🙏🏻 shimanonun pro ile ortak yaptığı bir anime / animasyon tarzı bir sey var , inst a yeni bölüm koydukca idare ediyordum... Bisiklet sürmeyi sıfırdan anlatan bir içerik olmuş.. acaba danışmanlığını kim yaptı ? Hiç bakmadım..bisiklet markalarının kadroları da tam da efsane oldukları zamanları...😱🤤 Çok teşekkürler abi 👍🏻 bakacağım..Birde bunun gerçek dizisi var.Onu da izleyin.Human serisi.Ayrıca çok şanlısın acayip güzel bir dizi.Yavaş yavaş izle dicem ama
muhtemelen bir çırpıda bitereceksin.![]()
Karaktersiz , pisliğin biriydi.. Bu adamı ne diye yucelteceklerdi ki?Şu saatten sonra yowamushi ile işim bitmiştir. hakkını çok yediler kendisi her zaman galibiyeti hak ediyordu.bir şampiyonu fanlar uğruna madara ettiler...302940 dosyayı görüntüle
(link)Şunların (dizi ve yeni animasyon) link ya da isimlerini paylaşabilir misiniz. Heyecan yaptım.![]()
Sen onu hareketlerine göre yargılamişsin nabion abi dur arkasında çok özel bir hikaye var💔💔.O öteki karakterlerden daha iyi çünkü o animedeki en ilginç karakterlerden biri. Sizi her zaman merakta bırakacak ve eğlendirecek bir kişiliğe sahip; eğer bir yarışta rakibim böyle biri olsaydı (mümkün mü bilmem 😃) onu isterdim sıradan birinden iseKaraktersiz , pisliğin biriydi.. Bu adamı ne diye yucelteceklerdi ki?
Sadece yarış performansi olarak dusununce , ancak o zaman hak verebilirim. Birinci sınıfta olmasına rağmen, çok çok iyi, r3ceubeli adamlara kök sokturuyor ama Yarışlarda yaptıkları gerçekten de kabul edilebilir değil.. Hatta kendi takım arkadaşlarına bile çöp falan yakistirmalari, rakiplerine ezikler demesi falan...Herkesin hikayesi var, hikaye soz konusuysa 😀Sen onu hareketlerine göre yargılamişsin nabion abi dur arkasında çok özel bir hikaye var💔💔.O öteki karakterlerden daha iyi çünkü o animedeki en ilginç karakterlerden biri. Sizi her zaman merakta bırakacak ve eğlendirecek bir kişiliğe sahip; eğer bir yarışta rakibim böyle biri olsaydı (mümkün mü bilmem 😃) onu isterdim sıradan birinden ise
Abi ben buradan başladım ilk sezona, G drive linkleri sağlam , diğer bir kaç link adresleri bazı bolumlerde sorunluydu..Şunların (dizi ve yeni animasyon) link ya da isimlerini paylaşabilir misiniz. Heyecan yaptım.![]()
Bunun dili içeride, olmaz. 😀
Abi ben buradan başladım ilk sezona, G drive linkleri sağlam , diğer bir kaç link adresleri bazı bolumlerde sorunluydu..
(link)
2. Sezon olarak Grandtour u da buradan başladım
(link)