Scudo Sports

Yüksek basınçlı pompa tavsiyesi

@bay_sıkıl

Bilader onu bilmiyorum da evde sağlam bi pompam olsun diyorsan btwin 900 çok güzel

Scudo
Büyük pompaya verilen her bir kuruş helaldir. Giyo veya xlc fark etmez evde işte mutlaka bir tane olmalı. Ben giyo kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. göstergesi hortumu sibop ağızları hepsi mükemmel.

(link)

Basıç göstergeli pompalar pompa içindeki basinci ölçtüğü icin sağlıklı ölçüm yapmıyor.
(link)

Ben bu basınç ölçme aleti ile saatsiz bir ayaklı pompa aldım. Ucuza mâloldu.
Not: basinç ölçme aleti presta siboplara uygun değil

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
XLC'lerde 100psi üzeri zorluyor deniyor, kullananların tecrübesi nedir? Pahalı olanların farkı ayaklıkların profillerin vs daha sağlam olması mıdır?

@bay_sıkıl Ben XLC kullanıyorum 100 psi üzerine çıkınca hafif bir zorlanma başlıyor. Ama ben daha önce başka bir ayaklı pompaya sahip olmadım. Diğerlerinde de aynı durum yaşanıyor mu bilemem.

@bay_sıkıl zorluyo kesinlikle tabi modele göre değişir mi bilmem. kullandığımda zorladı ve bi süre sonra keçeden kaçırma başladı.

20181104_221605.jpg west biking marka. Ali expresten. 110 basıyorum banamısin demiyor .22 cm

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s ve C.Koc
(link)
ayakli-manometreli-giyo-air-supply-pompa-gf31__1186850972380094.jpg

Ben bunu kullanıyorum,iyikide almışım diyorum.90 psida işimi fazlasıyla görüyor.Önceden ayak pompalarıyla ne çekmişim arkadaş ya.Uç kısmı 2 tip sibopuda destekliyor.Öneririm.Tabi sabit bir yerde kullanacaksınız.

Geri