Scudo Sports

Yüksek rakımları görelim

@five

Vaaay sürpriz buydu demek. Bekliyoruz yazıyı. Arada bende ist-Şarköy-gelibolu-bandırma yaptım ama yazmayacağım bu sefer. Bir cacık yoktu çünkü :)

• Beğen
Tepkiler: five
Scudo
Evet @Osman Kıtay "pusudayım" dediğim buydu. Bu haftaya planlayıp 1 hafta önceye kaydırdım. İyi ki de kaydırmışım. Hava "çok sıcak" derecesinde yağışsızdı. Döndük, yağış başladı. Zirveler, inişler, Gürcistan hepsi harikaydı.
Detaylı yazmaya çalışacağım. Bayram sonuna kadar da bitirmek için uğraşacağım.

Selamlar.

five

@Osman Kıtay

@Osman Kıtay güzel tur yapmışsın. Ben de geçmiştim oralardan. Yolda bir cacık olmasa da senin yazında o yol keyifli hale gelir. :) Yaz bence. :)

@five

Tek başınaydım, bol bol köpek saldırdı, gelibolu da boğaza karşı rakı içtim. Hah birde motoru bozmadım :) Fırsat bulursam yazarım. Birde çobanla diyaloğum var ki mükemmel :)

• Beğen
Tepkiler: five
Fethiye deniz seviyesinden Babadağ'a 1969 metreye (link)

Dosyalar

• 20150519_170725.jpg
    20150519_170725.jpg
    171,6 KB · Okunma: 15
  • 20150519_170748.jpg
    20150519_170748.jpg
    74,7 KB · Okunma: 14
Kartalkaya - 2000m (link)

Erciyes - 2200m (link)

Son hedef 2500m yüksekliği ile Köroğlu zirvesi. Haftaya bir aksilik olmazsa dağ bisikletleri ile gideceğiz.

(link)

GranFondo, 1070 m' den 2164 m' ye.

@Oğuzhan Y.
Ben o çılgınlığı bir kere yaptım, kesinlikle tavsiye etmem. Yol yok, bisikletle birlikte zirve yapıcam derdine fıtık çıktı.

@kkazim Eyvah abi sen de zorlandıysan biz hiç yapamayız. :kötü:

Biz Çele'yi deneyelim o zaman. Kötü de olsa yolu var sanırım.

Daha 2 gün önce ilk yüksek rakım tecrübemi yaşadım: Fethiye'den 1700 m rakımlı Babadağ yamaç paraşütü pistine su molaları ile 4 saatte çıktık :)

Tembel yaylasına kadar yol var fakat sonrasında yol yok. Yol olmayan kısımlar mahvetmişti bizi. Sanırım biz biraz da dikten tırmanmayı denedik o yüzden oldu. Ama neresinden bakarsan bak yine de zor. Hele helegünü birlik gidilecekse bence denemeyin bile.
Çele iyidir, en azından yolu var, bazı yerleri oldukça dik ama yapılabilir zorlukta.
2 yıl önce lay lay çıkmıştık en son. Bu da strava linki.
(link)

Yok be grup olarak çıkalım bir gün

@ümit KOCABAŞ Tamam kardeş, tepeye kar düşmeden çıkalım yoksa yukarıda bizi beklerken donarsın hasta olursun sen :)

Geri