Antepli_373
Üye
- Tepki
- 6
- İsim
- İSMAİL BEY
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Merhaba 300tl derken 1300 olacaktı sanırım
Ayrıca toplam yapacağınız km ne kadar iller arasında gidip geleceğiniz ona göre bir tavsiyede bulanabiliriz
Bisikleti 3 yıl önce 500 tl ye almıştım. Bisiklete bakım yaptırmaya götürdüğümde 2005-2010 arasında üretilen bir seri olduğunu söyledi. Vites değişikliği gidonun ortasında olan kısımdan değişiyor mesela. Yol bisikletine merakım olduğu ve çok fazla param olmadığı için alışmak için almıştım. Bu yüzden 300 yazmıştım.Tekerlek ve kadro olarak belki bu fiyat ediyordur, bilmiyorum çok. Şuan Bingöldeyim. Mevsim yaz. Erzuruma, Diyarbakıra çevre illere 1 er haftalık turlar ile tecrübe kazanmak istiyorum. İlerleyen süreçte karadeniz ya da akdeniz turları yapmayı düşünüyorum. Dağ ve giriş seviye yol bisikleti kullandım fakat iş ve okul nedeniyle hep şehir merkezindeydi. Artık il dışlarına,kamp alanlarına bisikletle gitmeyi düşünüyorum. Eski bisikletimi yükseltsem mi yoksa yeni bir bisiklet alıp eksik parçalarını mı eklesem mantıklı olur?