Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yükünüzü nerede taşıyorsunuz?

ilk zamanlar sırt çantası kullanıyordum da, artık bıraktım.. bagajda mini heybe ve kadro üstünde ıvırzıvır çantası daha mantıklı

Scudo
Açıkcası şu sıra çanta kullanıyorum sırt , birde gidon çantası kullanıyorum gidon çantasında pmpa patlak seti yedek iç lastik benzeri eşyalarım var sırt çantamda langly fotoğraf makinam ve tripodum . Ama gitgide sıkmaya başladı bu iş beni millet gitar taşıyor bisikletde hazır yeri iken ön bagaj olayına geçmek istiyorum heybede iyi ama fazla şu sıralar. Bu şekilde bir ön sepet ve bagaja ihtiyacım var her türlü önerinizi bekliyorum .

Dosyalar

• dddd.jpg
    dddd.jpg
    52,5 KB · Okunma: 24
  • Beğen
Tepkiler: baykuş97
Heybemde taşıyorum en rahatı böyle oluyor

Ilkokul,ortaokul hep sirt cantasiydi.Lise donemi klasor veya elde tasinan bir kac defter ve kitaptan ibaretti.Askerlik donemi de hucum yelegine bagli kucuk sirt cantasiydi.Bisikletim yokken ise gidip gelirken hep sirt cantasi tasirdim.Bisikletim oldu fakat hala sirt cantasindan kopamadim.Ne cok sirt cantasi dedim yahu:)Anlayin iste:The Sirt Cantasi:)

Tavsiye ederim arkadaşlar çok kullanışlı20150906_231923.jpg

@camoko06

bu çantalar ikinci mataraya engel oluyor.. haliyle uzun turlarda çok kullanışsız oluyor.
bunun yerine kadro üstü çanta daha iyi, telefon da gözünüzün önünde duruyor daha pratik oluyor

Geri