@Murat Cömez
Estağfurullah forumların amacı doğrultusunda fikirler yazılıyor sadece benim açımdan bir sorun oluşmadı , ilgi ve alakanıza gerçekten çok çok teşekür ediyorum eğer planlarımı gerçekleştirmek kısmet olursa direkt yanınıza gelip tecrübe,bilgi ve Almancanızdan
faydalanmak isteyeceğim uygun olursanız.Sizin bu mesajınızla benim için "uygun fiyata bisiklet bulma" konusu kapandı gibi bişey yine de tabiiki tecrübesi olan arkadaşların mesajları bilgilenmek için iyi olacaktır.
Haziran başı veya Ağustos sonu Eylül başı gibi uygun olabileceğimi varsayıyorum hangi tarih iyi olur , fikirlere açığım.
Not:Konaklamayı 120,150km'de bir pansiyon apart otel gibi yerlerde yapmayı düşünüyorum , sabah 5,30civarı yola çıkıp en geç 16,00 gibi gideceğim yere varmak istiyorum , yanımda sadece bir sırt çantası olacak 2t-shirt,1 short,1 eşofman altı düşünüyorum.Buna göre fikir verirseniz sevinirim.
@Ebubekir aslında mtb iyi ama mesafeyi uzatmak ve yolda akıcı olmak istiyorum bu yaz , şehir içi mtb'ye devam kısmetse
Ve evet 2000+ km'ler çok çok ciddi rakamlar ama ben zaten kesinli konuşmuyorum kısmetse böyle bir niyetim var eğer olur da gidebilirsem ve mesafe uzun gelirse otobüs,tren,uçak vs. desteği alırım dünyanın sonu değil ya