Scudo Sports

Yurt Dışından Bisiklet Getirtmek

Dizdar MERT

Forum Demirbaşı
Tepki
213
Arkadaşlar merhaba

Ben specialized,trek,ghost gibi markaları görüyorum ama bunları yurtiçinde satan mağaza bulamıyorum.
Bunları yurt dışından nasıl getirdebiliriz?
Getirtirsek sitedeki fiyatları geçerli olurmu yoksa gümrük falan çok girermi:D
Cevaplar için şimdiden teşekkürler

Scudo
yurt dışından ancak kendi yanında getirirsen avantajlı bir fiyata almış olursun. aksi taktir de gümrükte çok uğraşırsın.

• Beğen
Tepkiler: Dizdar MERT
100 euro nun üstündeki her eşyanın gümrüğe tabi olduğunu biliyorum ben ama çok da emin değilim,o yüzden getirme fikri biraz sıkıntı yaratabilir,biraz araştırma yaparsan bahsettiğin markaların çoğu modelini burdan da bulabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Dizdar MERT
Her parçasını ayrı ayrı getirmeyi düşünürsen mümkün ama ekonomik değil!

Bence yurtdışından bisiklet getirtmek o kadar da zor değil, %18-20 gümrük vergisini ödemek kaydıtla tabi. Bazı siteler belli fiyat limitinin üstüne kargo parası almıyor, indirimde bikaç ürün denk gelirse Türkiyedekine göre oldukça hesaplı alınabilir. Misal, scott scale 35 erdoğanlarda 2250 euro, aynı bisikleti yurtdşından kargo ve gümrükler dahil 1500 eurodan daha düşüğe getirmek mümkün. Tabi bunlar teorik olarak gümrükte hesapta olmayan ekstra bir problem yaşanır mı orası muamma, hiç tecrübe etmedim, işin gümrük kısmı her zaman için riskli..

kendin getirmek bile zor uçaklar ne biçim para alıyo hadi bavulun olmasa bu sefer bisiklet hafif de olsa kutusunun büyüklüğü sorun olur

Geri