Scudo Sports

Yurtdışı alışveriş

"Black Friday" muhabbeti nedir? Global anlamda bir şeylere dikkat çekmeye yönelik bir hareket filan mı söz konusu?
Noel sevkiyatı trafiği öncesi eksikleri tamamlayayım diye bir kaç siteye bakınırken fark ettim hepsinde de aynı konsept indirimleri başlamış bugün.

Scudo
@Sefa

Amerikalılar Kasım ayının 4. perşembesi şükran günü (thanksgiving) adında bir bayram kutluyorlar. Amerikalı pazarlamacılar, perakende alışverişin çok büyük bir kısmının şükran günü ile noel (24 Aralık) arasında olduğunu farketmişler (insanlar birbirlerine hediye alıyorlar, yıl sonu primlerini alan çalışanlar kendilerini şımartıyor, vs) bu yüzden şükran gününün ertesi gün her yer indirime giriyor. Çoğu çalışan şükran gününün ertesi gün de izinli oluyor ve "Hazır indirime girmişken alışverişi tamamlayayım" diye dükkanlara saldırıyorlar, bunun için bugüne kara cuma (black Friday) deniliyor.

@Murat B.

Artı olarak Kara Cuma'da çok çılgın indirimler oluyor. İndirim olmasa bile 1 alana 1 hediye gibi şeyler oluyor...

@can akıncılar

3 gün 14 saat sonra bitecekmiş. gerçi aralık da yine indirim olur.

Shimano 105 5800 11 Speed Groupset Black OEM 172.5mm 34/50 - 11/28 cassette

Sub-total TL: 869.69
This Weekend Only! Save An Extra 10% Off Everything (TL869.69 @ 10%) TL: -86.97
Carriage TL: 0.00
You will be charged in GBP at £: 224.99
Total TL: 782.72

782 liraya 5800 105 grupset geliyor fiyat nasıl tabi bunun vergiside eklenecek kargo bedava tabi.

yalnız karbon pedallı olan vardı onun fiyatına da bakıcam yahu 2. elin 2.elini bu fiyata alamıyoruz bu merlin neden turkıyede yok :D

Merlinin kendi markası (sanırım 2013 model) carbon yol bisikleti var. Siyah kırmızı biraz pinarello çakması gibi. MALT-CR 5800
http://merlincycles-img.s3-eu-west-1.amazonaws.com/productImage_390_390_ffffff_image-jpeg/10097_merlin_malt_cr_carbon_road_bike_2013.jpg

Fiyatı bana makul geldi. Sayfasında "next day and world wide shipping" yazıyor (yani ertesi gün ve tüm dünyaya gönderi).
Ama sepete ekleyince Türkiyeye yollamıyor.Ya sepetten çıkar ya da ülkeyi değiştir diyor.

(link)

@Cenk K.

Ben daha önce mail atmıştım bir yolu yok mu diye şöyle cevapladılar:

I’m afraid that due to the size and weight of the item we are unable to ship the goods to Turkey as our courier will not accept the goods, sorry.

Yani kutunun boyu ve ağırlığı nedeniyle gönderemiyorlarmış.

Yurtdışından bisiklet için wiggle.co.uk ve chainreactioncycles'a bakabilirsiniz.

bir tane de Royles

(link)

diye bir site var. BUnlar da aynı şekilde %25 indirim yapıyormuş. Şua an ayrıntılı bakamadım işteyim ama haber vereyim dedim. mesela 2014 pinarello razha 1895 pound imiş 1299a normal indirimi olmuş.Bu black friday indirimi ile 975 pounda iniyort. Gönderi ne kadar, herşeyi yolluyor mu bilemem

Ben Bir Kaç Parça Aldım Arkadaşlar yüksek kargolu ürünlerden kargo alınmıyor haberiniz olsun.MERLIN10 Kodunu yazın yararlanmak için.

(link)
MERHABA aliexpress ten bu üründen almayı düşünüyorum. Bandırma' da oturuyorum gümrüğe takılırsa vergiyi bandırma daki ptt şubesinde mi öderim yoksa istanbul da ödemek mi gerekiyor? ürün gümrüğe takılırsa almayıp vazgeçme imkanımız varmı? TEŞEKKÜRLER

arkadaşlar aliexpresten alışveriş yapacağım linkleri aşağıya veriyorum

gözlük olarak
(link)

çamurluk olarak

(link)

gidon çantası olarak

(link)

ışık olarak T6 almayı düşünüyorum videolarını izlerim gayet kaliteli bir ürün olduğunu düşünüyorum

(link)

(link)

ve çanta olarak bunu almayı düşünüyorum

sizce bu ürünler iyimidir daha önce kullanan arkadaşlar varsa değerlendirmelerini söylerlerse çok mutlu olurum

bu arada merak ettiğim bir konu var ayrı ayrı satıcılardan alıcam bunlar türkiyeye geldiğinde hepsine ayrı kargo parasımı verilicek yoksa hepsi aynı anda mı gelicek ?

güzel ürünler gidon çantasından bende alıcağım benzeri decathlonda 80 tl civarıydı

türkiyede pahalı ürünler orda 10 dolar burda 80 tl özelliklede T6 burda tam 100 tlye satılyolar

Mehmet Ulaş, belki biliyorsundur Çin den gelen kargolar 40-45 günü bulsa da, yılbaşı durumundan dolayı Şubat sonu bile gelmesi muhtemel.

Haberin olsun yani..

Gözlük için birşey diyemem. Uv korumalı ve polarize olarak gözüküyor ama Çin'den gelecek. Ne kadar güvenilir birşey diyemem.

Çamurlukları beğenmedim. Zaten mtb için çamurlukları gereksiz bir aksesuar olarak görüyorum. Boşuna ağırlık.

Gidon çantası olarak şunu önerebilirim:

(link)

Aynı ilandan aldım. Kardeşime de aynısından başka satıcıdan aldım ucuz diye, farklı çıktı.

Far olarak şunu önerebilirim:

(link)

Kendim kullanıyorum. Fazlasıyla yeterli. Led tipi L2>U2>T6>Q5 diye gider. En iyisi L2 leddir. Bizzat deneyerek bunu gördüm. Ancak daha iyi birşey istiyorum derseniz:

(link)

Bundan sattım. T6 led olmasına rağmen yüksek aydınlatması sayesinde açtığınız anda ortalık panayır alanına dönüyor :)

Gidon çantası yaklaşık bir yıldır kullandığım ürün, bunun yandaki cepleri olmayan modeli var onu alma, mutlaka gösterdiğini al.
Bir cebine yedek iç lastik, yapıştırıcı, ufak aletler vs koyuyorum ikinci bölüme cüzdan koyuyorum boş yerim de kalıyor.
General mobile discovery kullanıyorum uyuyor , yağmurlu havada çokça gezdim ama su geçirmez diye garanti veremem
yukarıda kulaklık girişi var belki oradan su alır.Yazın uzun süre güneşte kalınca ekran doğal olarak ısınıyor,
bazen ekranın üzerine karton gibi bir şey koyuyorum.

Gözlük şuan 32 dolar diye gözüküyor bu model 10 dolar civarına düşebilir takip etmen lazım, decahtlonda da güzel alternatifleri var.

https://i.hizliresim.com/89ZNA1.jpg
aralık ve ocak ayları çin için işkence fakat hong kongta durum neden farklı onu anlayamadım 20 sinde ebayden aldığım ürünü yarın şubeden teslim alıcam

Gidon çantası gayet güzel. Tavsiye ederim.
Bende ebay üzerinden aldım. Geliş süresi uzun olsa da ürün ilandaki ürünle aynısıdır. Bu tür ürünlerde ebay incelemesinide yapmanızı öneririm.

Benim aldığım çanta.

(link)

arkadaşlar siparişlere ayrı ayı mı kargo geliyor yoksa hepsi aynı andamı ayrı ayrı kargo parası çok olur

lamba haric diger urunlerde ben kargo parası göremedim hepsi free shipping aynı satıcınıın urunlerı aynı kargoyla gelır farklı satıcıların urunlerı farklı farklı gelır

sihppingi 0 olanlardan alırsam kargo parası yok yani ayrı satıcılardan alsam bile doğru mu anladım ?

Geri