Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı alışveriş

@Türka¥ Ağlanacak halimize gülüyoruz maalesef. O gün teslim almaya gitmesem belki ürün kaybolacak ya da başka birine teslim edilecek. Zira kimlik sorma hak getire. Beyana tam güven prensibiyle çalışıyorlar. Damga vergisi olarak 1 lira verdim para üstünü de vermediler :D Hayır oraya kadar mazot yakan ben, adamın "nasıl bulacaaaz onu aabey" nidalarıni dinleyen ben, ürünü bulan ben, ha bir de 40 kuruş kitlediler daha ne olsun.

Scudo
Sportsdirect.com a bakıyorum . yine ingiltereden satis yapan bir site . kargo ucretide 11 € , epey indirim var . bisiklet kiyafetlerini inceliyorum . buradan bir ayakkabi birde giysi alicam ilerleyen gunlerde

Yagmurda su gecirmez teflon pantolon altına tozluk giyiyorum.Su geçirmez orta yollu bir bot lazım.

Son zamanlarda ayakkabı,giyim gibi yurtdışından yapılan alışverişlerde yüklü bir ekstra vergi alındığını duymuştum. Biraz araştırsanız iyi yaparsınız yoksa astarı yüzünden pahalı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
75€ yu gecmeyince sıkıntı olmadı hiç . bu aralar aliexpressten aldigim kamera ukime gitti bakalim ondan bisey cikacak mi . vergi ciksa bile fatura uzerinden vergilendirilmiyor muyuz ?
Sportsdirect.com daki kargo isini tam olarak anlayan var mı ?

@tolgaçelebi siz nereden boyle bir bilgi edindiniz ?

(link) kargo 5€ olarak gorunuyor bu sitede de .

Wiggle.co.uk sitesinden alışveriş yapan varmı?Güvenilir bir sitemidir?

• Beğen
Tepkiler: Sarp X
Çok teşekkür ederim.Castelli sanremo 2 termo suit almak istiyorum en uygun orda oldugundan araştırmak istedim.

Ankara anatolium outlette pumanın yanındaki mağazada asics goretex bir trail ayakkabısı 157 lira idi. Yurtdışında bu fiyata bulunabileceğini zannetmiyorum.

Arkadaşlar merhaba
bir süredir roller mı yoksa home trainer mi diye düşünürken artık roller da karar kıldım.

Ancak ülkemizde bulmak biraz zor ve pahalı

Yurtdışında uygun fiyatlı satış yapan bir site var burdan alsam sizce teslimat noktasında sorun yaşarmıyım? Gümrük vs gibi

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160111/ef3478258068875b99e3a8584788d2e3.357466

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
(link) bu sitede daha ucuza, 109 euro'ya satılıyor. Siteye giriş yapınca ülke olarak Türkiye seçmeyi unutmayın. Ürün geldiğinde %18 kdv'sini ödeyip teslim alabilirsiniz. Herhangi bir sorun çıkmaz.

Burada ise 105 euro.
(link)

Yalnız gümrükte sorun çıkarsa (üzerinde fatura yoktur, içini görmek isterler vs.) gidip oradan almanız gerekir :D.

Başıma geldi daha önce. Başakşehir'den 4. Levent'e elimde 15kg'lık devasa paket ile gitmek zorunda kaldım. Gün sonunda kolumu hissetmiyordum :)

Ya bunun üstünde bisiklet ile durmak nasıl zor değil mi. İlk görüşte bana sanki düşerim gibi geliyor

• Beğen
Tepkiler: celikeren
@celikeren Denildiği gibi 75 euro'nun üzerindeki tutar için vergiyi ödedikten sonra sorun olmuyor. Hatta bike24'den aldığım ürünler için hiç form filan doldurmadan kargo teslim aşamasında ücretini vermiştim.

Bu arada neden roller'a karar verdiğinizi sorabilir miyim? Bildiğim kadarıyla daha çok denge çalışmaları için roller kullanılıyor.

• Beğen
Bende bike24'ten trainer aldim. 2 haftada evime teslim edildi kdvsini odeyip aldim. Sikinti olacagini dusunmuyorum.

• Beğen
Geri