Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı alışveriş

@İki teker bir dünya 8409

Merhaba, bankanız ile görüşüp kredi kartınıza yurt dışı alış verişler için Dolar ve Euro tanımlaması yaptırın. Bu sayede 100 euro bir alış veriş yaptıysanız eğer, bu alış veriş için herhangi bir komisyon ödemezsiniz.

Kredi kartı ekstreniz kesildiğinde, Türk Lirasını ister banka uygulaması üzerinden euro'ya çevirip kredi kartı borcunuzu euro cinsinden ödersiniz, isterseniz döviz bürosundan euro yapıp şube yada bankamatikten borcunuzu ödersiniz. Ben bu tanımlama işlemi sonrasında artık komisyon ödemiyorum. Tavsiye ederim. Bankam iş bankası.

Scudo
gearbest yada banggood nasıl aliexpress göre

@erdlylmz
teşekkür ederim çok sağolun boş yere para ödemeyeyim bende bunu değerlendireyim

• Beğen
Tepkiler: SametUYNDRN
Avrupa'dan hangi sitelerden bisiklet alınır uygun fiyattan? Giant, Ghost gibi markalar. Ülke fark etmez.

bikextreme.it sitesini gördüm fakat burada biraz pahalı satıyorlar MSRP fiyatından yüksek.

Her ne kadar ödeme sayfasında kargo ücreti istmiyor görünse de bikextreme.it 200 küsür euro kargo ücreti istiyor. Onu da dikkate almak lazım.

Bir arkadaşım 1-2 hafta sonra Almanya Köln şehrine gidecek. Orada hangi mağazalar var uğrayabileceği? Bisikleti ona getirtmeyi düşünüyorum.

(link)

Tuhaf bir cihaz hiç kullanan var mı? :harika:

Köln e çok yakın Bonn da bu mağaza var ve mağazada yok yok. (link)

Köln e çok yakın Bonn da bu mağaza var ve mağazada yok yok. (link)
Merhaba,

Köln'e bir arkadaşım gidecek aksilik olmazsa. Ona aldırmayı düşünüyorum. Başka mağazada olan bir ürünü buradan alabilir miyiz? tax free dedikleri olayı fatura kestirirken yaptırabiliyor muyuz?

Onu arayıp sormanız gerekiyor öyle bir hizmetleri var mı bilemiyorum. Fatura kestiriken tax free evrağı veriyorlar yanında galiba fatura kimin adına kesilecekse onun doldurması gerekiyor olabilir. Net bilmiyorum o konuları ne yazık ki. Gidilecek mağazada sizin alacağınız üründen var mı diye kontrol yapabiliyorsunuz sitesinde.

• Beğen
Tepkiler: igneli
Banggood vergiler dahil kargo secenegini tekrar yururluge koymus. İlgilenenlere duyurulur.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Arkadaşlar ayda 5 ürün kuraliyla ilgili tecrubeleriniz ne oldu acaba?

arkadaslar yurtdisina gidip gelen bildiginiz kisilere verin parayi alsin gelsin gumruk ve oteki vergiler yok yolcu beraberi bisikletlere. arti ordan global blue vergi iadesini de aldiginda turkiyedeki fiyatin cok altinda oluyor. ben de bu sekilde almayi dusunuyorum. kendimde daha once bir kore markasi elfama mtb getirdim koreden hic problemle karsilasmadim havayollari daha onceden bildirdigin taktirde avrupadan 30 euro bagaj parasi ile getirebilirsiniz.(turk hava yollari)

• Beğen
Tepkiler: haldun989
ptt ile gelen paket, 45 liralık ürüne 17lira20 kuruş vergi şeklinde. 23.12.20.19 tarihinde başıma gelmiş hadise. sanırım minnak paketlerde, içeriği çok pahalı değilse 17.20 lira ödeyerek mamülü alıyorsunuz. ürün cateye wearable mini, kargo dahil maliyeti 12.45usd artı vergi. merak ettim ispanyadan gelip gelmediğini. bikeinn den aldım. yaklaşık 25 günde geliyor. 5 gün gümrükte bekliyor.

ptt ile gelen paket, 45 liralık ürüne 17lira20 kuruş vergi şeklinde. 23.12.20.19 tarihinde başıma gelmiş hadise. sanırım minnak paketlerde, içeriği çok pahalı değilse 17.20 lira ödeyerek mamülü alıyorsunuz. ürün cateye wearable mini, kargo dahil maliyeti 12.45usd artı vergi. merak ettim ispanyadan gelip gelmediğini. bikeinn den aldım. yaklaşık 25 günde geliyor. 5 gün gümrükte bekliyor.
bikeinn'de problem olmuyor. ben bir çok defa alışveriş yaptım. kargo süresi wiggle gibi değil, biraz daha uzun sürüyor, ama ortalama 15-20 gün civarında geliyor. yalnız bikeinn gönderilerinde şöyle bir durum var. bikeiin paketin üzerine kargo ücreti dahil toplam rakamı yazıyor, dolayısıyla gümrük vergisi de oradaki rakama göre hesaplanıyor.

• Beğen
Tepkiler: haldun989
✅ Bugün İtalya dan gelen siparişimi (kask, forma, eldiven, ayakkabı) almaya (link)(uluslararası kargo işleme merkezi) gittim ilk etapta yabancı posta kendi takip numarasını vermişti ürünün Türkiye seyrini ptt de nerede olduğunu göremiyordum, ptt kayıtlarında yabancı posta takip numarası ile işlem olmuyor Türkiye barkod numarasını istiyorlar. hemen satıcıyla iletişime geçtim Türkiye barkod unu gönderdiler. Normalde ukim dönüş yapıyor Türkiye barkoduyla ihbarname gönderiyor gelin alın diye ama ben ürünün türkiyeye girdiğini yabancı postadan gördüm erken davranıp ukime gittim onları beklesem emin olun. Ürün bir ay geç gelir.

ve ürün beş adet, toplam da 315 euro alışverişdi orada memur sordu ne var içinde söyledim. ne kadar tuttu dedi aldıkların memur, hemen e fatura yı gösterdim 315 euro, hesapladılar 373tl gümrük vergisi birde ek olarak 8.70 TL gümrüğe sunuş ücreti (sabit zaten) , toplamda 381.70 TL gümrük işlemlerine ödedim ve koliyi aldım mutluyuz.

- Bu konuyu Sizinle paylaşayım dedim konu hakkında çok kaygılanan Var. takip önemli sağlıcakla kalın. :harika:

bikeinn'de problem olmuyor. ben bir çok defa alışveriş yaptım. kargo süresi wiggle gibi değil, biraz daha uzun sürüyor, ama ortalama 15-20 gün civarında geliyor. yalnız bikeinn gönderilerinde şöyle bir durum var. bikeiin paketin üzerine kargo ücreti dahil toplam rakamı yazıyor, dolayısıyla gümrük vergisi de oradaki rakama göre hesaplanıyor.
Evet gümrük memuru faturayı görmek istediğinde bendende yabancı kargo tutarı toplamıyla faturada yazıyordu onu belirttim ve ürün değerini gösterdim sadece ama tabi benim posta merkezine erken gitmem avantaj oldu daha pakete açmamışken, vergilendirme olmadan oradaydım benim yanımda yapıldı hepsi, oraya erken gitmenin avantajları var.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mazot ve haldun989
Geri