Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı alışveriş

Herkese merhaba,yaşamış olduğum bir kaza sonucu km cihazı olarak kullandiğım igsport ig50e cihazimin arka kapağindaki tirnaklar kirildi,üretici firmaya mail yazdim 15€ nakliye ücretini karşılarsam ücretsiz gönderebileceklerinin cevabini aldim,fakat sorun şu ki,ödemeler ancak paypal üzerinden yapilabiliyormuş,ülkemizden paypal üzerinden odeme imkani yokmuş, üyelik kabul etmiyor, yurtiçinde bulabileceğim bir yer varmidir bu parçadan yada nereden satin alabilirim bilgisi olan varsa bilgisine ihtiyacim var, herkese sağlıklı sürüşler.
Geçmiş olsun hemşehrim.

Scudo
Geçmiş olsun hemşehrim.
Cok teşekkür ederim üstadim az daha köprücük kemiğini kiriyorduk bir anlik dalginlikla,cok şükür filmler temiz cikti,doku zedelenmesiyle atlattik diyelim.
bi alternatif öneri, yurtdışından yazan bi üyemiz varsa ondan rica edilebilir. ona para gönderilir bir şekilde ( tr de hesabı varsa ki vardır)

Bu arada çok geçmiş olsun. Umarım sizde ve bisikletinizde birşey yoktur
Evet o bir yöntem haklisiniz.Başka bir ödeme yöntemlerinin olmamasi enteresan.Bisiklet önemli değil ama tabi ufak defek çizikler var,ilk darbeyi km cihazı alınca tırnaklar kırılmış,bende omzumla köprü korkuluklarına bindirince ilk etapta kırıldı sandığım omzum zedelenmiş çok şükür bununla atlattık.

Son düzenleme:
Cok teşekkür ederim üstadim az daha köprücük kemiğini kiriyorduk bir anlik dalginlikla,cok şükür filmler temiz cikti,doku zedelenmesiyle atlattik diyelim.

Evet o bir yöntem haklisiniz.Başka bir ödeme yöntemlerinin olmamasi enteresan.Bisiklet önemli değil ama tabi ufak defek çizikler var,ilk darbeyi km cihazı alınca tırnaklar kırılmış,bende omzumla köprü korkuluklarına bindirince ilk etapta kırıldı sandığım omzum zedelenmiş çok şükür bununla atlattık.
geçmiş olsun.

bi alternatif öneri, yurtdışından yazan bi üyemiz varsa ondan rica edilebilir. ona para gönderilir bir şekilde ( tr de hesabı varsa ki vardır)

Bu arada çok geçmiş olsun. Umarım sizde ve bisikletinizde birşey yoktur
Parça elinde duruyorsa en mantıklısı 3d çizdirip bastırmak, basit çizimler olduğu için bunları ucuza yapıp basanlar var, tabii kırılan parça da elinizde olmalı.

Parça elinde duruyorsa en mantıklısı 3d çizdirip bastırmak, basit çizimler olduğu için bunları ucuza yapıp basanlar var, tabii kırılan parça da elinizde olmalı.
Komple arka kapak gönderiyor igpsport. Kilitleme bölümüyle birlikte oldukça alengirli bir parça.
Ayrıca çok sert ve sağlam olması lazım, 3D baskı ile orijinalinin verimi alınabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Herkese merhaba,yaşamış olduğum bir kaza sonucu km cihazı olarak kullandiğım igsport ig50e cihazimin arka kapağindaki tirnaklar kirildi,üretici firmaya mail yazdim 15€ nakliye ücretini karşılarsam ücretsiz gönderebileceklerinin cevabini aldim,fakat sorun şu ki,ödemeler ancak paypal üzerinden yapilabiliyormuş,ülkemizden paypal üzerinden odeme imkani yokmuş, üyelik kabul etmiyor, yurtiçinde bulabileceğim bir yer varmidir bu parçadan yada nereden satin alabilirim bilgisi olan varsa bilgisine ihtiyacim var, herkese sağlıklı sürüşler.
Çok geçmiş olsun Serkan bey. Umarım önemli bir kaza değildir ve sağlığınız yerindedir.

Geçmiş olsun

• Beğen
trainspotting35
_Madmexx _
ali önder
necmeddin

Çok teşekkür ederim herkese sağlıkla sürüşler dilerim,ilk darbeyi omzuma önden alınca ve ağrısı çok olunca köprücük kemiğim kırıldı sandım,bir anda moralim çok bozuldu işten kalacağımamı üzüleyim herşeyimin kısıtlanmasınamı üzüleyim derken,acile giderken bunlar hep aklımdaydı.Allah'a şükür kas zedelenmesiyle atlattık,%100 o suçlu demiyeyim ama karşıdan gelen ve yerdeki çukurdan kaçan bir servis aracının benim şeridime geçip dengemi bozmasıyla olan bir kaza,yol kenarındaki köprü ayakları ve bariyerlere çarparak biten bir olay.
Komple arka kapak gönderiyor igpsport
Anyen o şekilde gönderiyor fakat dediğim gibi ödeme sistemleri paypal imiş,maalesef ülkemizde paypal hizmetinden faydalanılmıyormuş.Yine mail attım bakalım başka türlü bir ödeme şekli varsa talep edeceğim.
Parça elinde duruyorsa en mantıklısı 3d çizdirip bastırmak,
Arka kapak tırnakları kırık,tabi 3d yazıcı bu şekilde okuyup basarsa ne ala,yada bir dosyasını bulabilirsem bastırtırım.

trainspotting35
_Madmexx _
ali önder
necmeddin

Çok teşekkür ederim herkese sağlıkla sürüşler dilerim,ilk darbeyi omzuma önden alınca ve ağrısı çok olunca köprücük kemiğim kırıldı sandım,bir anda moralim çok bozuldu işten kalacağımamı üzüleyim herşeyimin kısıtlanmasınamı üzüleyim derken,acile giderken bunlar hep aklımdaydı.Allah'a şükür kas zedelenmesiyle atlattık,%100 o suçlu demiyeyim ama karşıdan gelen ve yerdeki çukurdan kaçan bir servis aracının benim şeridime geçip dengemi bozmasıyla olan bir kaza,yol kenarındaki köprü ayakları ve bariyerlere çarparak biten bir olay.

Anyen o şekilde gönderiyor fakat dediğim gibi ödeme sistemleri paypal imiş,maalesef ülkemizde paypal hizmetinden faydalanılmıyormuş.Yine mail attım bakalım başka türlü bir ödeme şekli varsa talep edeceğim.
Belirli komisyon karşılığında sizin adınıza ödeme yapan yerler var yarın arkadaşıma sorarım,çok geçmiş olsun.

Öncelikle cok gecmis olsun, umarim birseyiniz yoktur.
Para gönderim konusunda ben size yardimci olayim, bana link verirseniz ödemesini PayPal üzeri yaparim.
Yalniz PayPal üzeri ödemelerde genelde magzalar yada online satis siteleri sadece PayPal da kayitli adrese gönderim yapiyor. Onu bir zahmet kendileri ile hal ederseniz hemen ödemeyi yapabilirim.

Son düzenleme:
@seko35.50 Geçmiş olsun.
Nasılsın iyimisin.

• Beğen
Ben size yardimci olayim, bana link verirseniz ödemesini PayPal üzeri yaparim.
Yalniz PayPal üzeri ödemelerde genelde magzalar yada online satis siteleri sadece PayPal da kayitli adrese gönderim yapiyor. Onu bir zahmet kendileri ile hal ederseniz hemen ödemeyi yapabilirim.
Çok teşekkür ederim Murat bey abi,onu tam netleştirip size yazayım, gelen mailde Paypal Account: paypal@igpsport.com şöyle bir paypal adresi yazıyordu.
Secda
hamlet2006

çok teşekkür ederim şükür kırık dökük yok.:harika:

Çok teşekkür ederim Murat bey abi,onu tam netleştirip size yazayım, gelen mailde Paypal Account: paypal@igpsport.com şöyle bir paypal adresi yazıyordu.
Tamam bekliyorum, onay verdigin an ben parayi gönderirim. Zaten aninda hesaplarina geciyor.
PayPal E-Mail adresini dogruladi.
Unbenannt.png

Çok teşekkür ederim herkese sağlıkla sürüşler dilerim,ilk darbeyi omzuma önden alınca ve ağrısı çok olunca köprücük kemiğim kırıldı sandım,bir anda moralim çok bozuldu işten kalacağımamı üzüleyim herşeyimin kısıtlanmasınamı üzüleyim derken,acile giderken bunlar hep aklımdaydı.Allah'a şükür kas zedelenmesiyle atlattık…
Çok geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsınız. Köprücük kemiği kötü olurmuş hakikaten.

Paypal muhabbeti bir kitap alırken benim de başıma gelmişti bir zamanlar (bir çeşit tamir manueli). Mail yoluyla bir kaç kez yazışmıştık dükkanla. Çok ucuzdu, ama aksi gibi başka hiç bir yerde bulunmayan bir kitaptı ve bana da lazımdı. 10 bin km ötede yaşayan satıcı baktı ki çıkar yol yok, karşılıklı bütün iyi niyetimize karşın bir çözüm bulamıyoruz, hiç beklemediğim bir şekilde para almadan kitabı hediye etmişti bana, hatta sorunumu nasıl çözebileceğimi de akşam arkadaşlarıyla barda otururken epey tartışmışlar ve bir kaç yol önermişti :) kitap iki haftada gelmişti ve kitabı kullanarak sorunu da çözmüştüm

Karmanın nerede çalışacağı belli olmuyor. Umarım siz de bir şekilde çözersiniz.

Selamlar
Amazon germany den xt sl-m8000 arka vites kolum geldi. Normal yurt içi fiyatlari (ki şu anda aktif sitelerde bulamadim) 1000 tl civarında. Ben amazondan vergi dahil 750 tl ye aldım. Kutu geldi. Urun sıfir. Vidalari vs sifir. Kablo ve disi ciziksiz. Ancak ic kısmındaki pakette yırtık vardi. Kisaca urun kutudan çıkartılmış kesin. Ayrica kapsamlı montaj kılavuzu yoktu. Kablo başlıklarının kucuk poşeti de var.
Kendim kontrol ettiğimde tuşlar dogru sekilde calisiyor. Xt shifter larin genel sertliği bu kolda da var. Kisaca henuz montaj yapmadan oluşan izlenimim; üründe sorun yok.

Urunu iade edip etmemek konusunda emin değilim.
Burada sormak istedigim; bu sekilde kutudan sifir cikan shifter larin sorun cikartma ihtimali nedir? Bunu iade edip yeniden almaya kalktığımda yaklaşık 150 tl daha pahalıya gelecek.
Yorum ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler 20220110_132119.jpg

Selamlar
Amazon germany den xt sl-m8000 arka vites kolum geldi. Normal yurt içi fiyatlari (ki şu anda aktif sitelerde bulamadim) 1000 tl civarında. Ben amazondan vergi dahil 750 tl ye aldım. Kutu geldi. Urun sıfir. Vidalari vs sifir. Kablo ve disi ciziksiz. Ancak ic kısmındaki pakette yırtık vardi. Kisaca urun kutudan çıkartılmış kesin. Ayrica kapsamlı montaj kılavuzu yoktu. Kablo başlıklarının kucuk poşeti de var.
Kendim kontrol ettiğimde tuşlar dogru sekilde calisiyor. Xt shifter larin genel sertliği bu kolda da var. Kisaca henuz montaj yapmadan oluşan izlenimim; üründe sorun yok.

Urunu iade edip etmemek konusunda emin değilim.
Burada sormak istedigim; bu sekilde kutudan sifir cikan shifter larin sorun cikartma ihtimali nedir? Bunu iade edip yeniden almaya kalktığımda yaklaşık 150 tl daha pahalıya gelecek.
Yorum ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler 280231 dosyayı görüntüle
Vites kullanılmış gibi görünmüyor. Viteste sorun yoksa kutunun önemi yok. Takıp kullanın. Viteste sorun çıkacak olursa zaten 2 yıl boyunca değiştirmekle yükümlüler.

Geri