Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı alışveriş

2-3 yıl oldu galiba bu site üzerinden gravel dış lastik ile cranckbrothers kilitli pedal almıştım. Özellikle şu anda mtb dış lastik anlamında çok fazla seçenekleri var.

@SerdarCYCoo2Bursa ona sormak lazım. Galiba kendisi yakın zamanda 150€ veya biraz üzerinde bir meblaya uzak doğu menşei bir ürün aldı diye hatırlıyorum.
(link)
-
(link)

Scudo
Böyle bir sorun yaşıyorum. Tradeinn destek hattına yazdım yardımcı olmadılar ne yapmam gerekiyor?
IMG_20221221_105415.jpg

Böyle bir sorun yaşıyorum. Tradeinn destek hattına yazdım yardımcı olmadılar ne yapmam gerekiyor?
298686 dosyayı görüntüle
Aldığınız ürün nedir ? Bu ürün geldiğinde vergisini ödeyeceğim gibi bir form geldi mi mailinize bazen yurtdışı firmalar vergi çıktığı için geri gönderim yaptıkları için bu tarz bir evrak gönderiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yani vergiyi ödemeyi kabul ediyorum ürünü vergi sebebiyle geri göndermeyeceğim tarzı.

Aldığınız ürün nedir ? Bu ürün geldiğinde vergisini ödeyeceğim gibi bir form geldi mi mailinize bazen yurtdışı firmalar vergi çıktığı için geri gönderim yaptıkları için bu tarz bir evrak gönderiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yani vergiyi ödemeyi kabul ediyorum ürünü vergi sebebiyle geri göndermeyeceğim tarzı.
Aldığım ürün iki adet pirelli bisiklet lastiği. Email adresimi çok sık kontrol etmeme rağmen doldurmam gereken bir form bulamadım.
Tradeinn mesaj atmama rağmen yardımcı olmadılar. Yok adresi doğru girmediniz vb gibi saçma şeyler söylediler, adresi iki kez kontrol ettim doğru girilmiş.

Dış lastiğim geldi zar zor da olsa taktım ve lastik çok iyi. Şu anlık bir sıkıntım yok. 30.11.2022 tarihinde sipariş verdim ve 21.12.2022 tarihinde aldım.

hocam selamlar :) sizi burda yakalamışken sorayım. sizde sanırım giant vardı. orbea alacaksınız diye hatırlıyorum. bende giant tcr advanced 2 almayı düşünüyorum da bir süredir. sizi gianttan uzaklaştıran nedenler nedir acaba ?

hocam selamlar :) sizi burda yakalamışken sorayım. sizde sanırım giant vardı. orbea alacaksınız diye hatırlıyorum. bende giant tcr advanced 2 almayı düşünüyorum da bir süredir. sizi gianttan uzaklaştıran nedenler nedir acaba ?
Merhaba öncelikle tamamen duygusal sebeplerle Giant ı aldığım gibi tamamen duygusal sebeplerle Orbea sahibi oldum. Giant benim bisiklet arayışında olduğum dönemde (Eski bisikletim kadrosu bana büyük gelen Lapierre Sensium 300 dü) Almanya da Giant TCR Advanced 2 nin uygun kadrosunu ve indirimlisini buldum. Norveç te ki arkadaşım ben yazın gelirken sana bisiklet getiririm dedikten sonra güzel bir fiyata Giant ı elden çıkarttım. Sonrasında bisiklet arayışına girdik ön ödemeli kampanya ile Orbea olduğunu söyledi arkadaşım. Jant frenli, mekanik 105 R7000 li bir bisikletten olabilecek en mantıklı yükseltme olan 2023 model 105 Di2 lu ve disk frenli Orbea M30i ye geçiş yapmış oldum.
WhatsApp Image 2022-12-10 at 16.04.53.jpegBu bisiklette de ağırlık söz konusuydu yaklaşık 8,9 kg dı stok jantlarıyla yine Norveç ten uygun fiyatlı ikinci el bir jant aldık ve bisikleti 8 kg lar civarına düşürdük. Daha hafif bir lastik, daha hafif bir sele ve gidon ile yaklaşık 7,6 kg lara çekmeye çalışacağım bisikleti yeni hedefim bu. :):)

Gün içinde Wiggle' dan alışveriş yapabilen oldu mu? Ödeme ekranında hata alıyorum. Live Chat de açılmıyor.

@makaram farklı tarayıcılardan, farklı kartlardan ve farklı cihazlardan denedim ama olmamıştı. Wiggle' a mail de atmıştım ama cevap gelmesine kalmadan bugün sipariş verebildim.

• Beğen
Tepkiler: makaram ve oscak41
Kargo ücreti dahil 150 euroyu geçip sorun yaşamayan oldu mu? 140 euro ürün bedeli+20 euro kargo ücreti gibi. Özellikle bike24 için soruyorum.

Bir kaç defa kargo ücreti içinde 145-148 euro aralığında alışveriş yaptım. toplam fatura tutatı üzerinden vergilendirme yapıldı. kargo ücreti vs düşülüp vergilendirilmedi

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Kargo ücreti dahil 150 euroyu geçip sorun yaşamayan oldu mu? 140 euro ürün bedeli+20 euro kargo ücreti gibi. Özellikle bike24 için soruyorum.

Wiggledan 149 euroluk alışveriş yaptim normal vergilendirme dışında sorun yasamadim

• Beğen
@Scofield8347 bana da öyle göründü. Foruma yazmadan hem iptal maili hem de bilgi almak için mail attım. Henüz cevap gelmedi ama durum sakat gibi.
WhatsApp Image 2023-01-12 at 23.30.44.jpeg
sanki kargo da bir ürünmüş gibi görünüyor ve totalde ayrı kalemler yok :(

@Ceasar Bravo o konuda ben de sorun yaşamıyorum çünkü wiggleda zaten kargo ödemeyeceğim şekilde alıyorum. Bike24 bilgi verdiğinde tekrar yazacağım. Harcama itirazında bulunmayı denedim ama harcama provizyondayken olmuyormuş. Son çare onun üstüne giderim.

• Beğen
Tepkiler: Ceasar Bravo
Hatalı bilgi olduğunda okuyanların yanlış bilgilenmemesi için silinmiştir

Son düzenleme:
  • Beğen
@Semih Cavdar durumu tamamen netleştirdiğiniz için sağolun. İptal edemezsem hoşnutsuz durumlar yaşanacak :snzdglsn:

Yaniliyor olabilirim ama bu yazıdan ben öyle anlamıyorum.
Edit: Ticaret bakanlığı sitesinde böyle yazıyor.

6.Soru: Posta/hızlı kargo yoluyla gelen eşyanın vergilendirilmesi neye göre yapılır? Kargo ücreti dikkate alınır mı?
Cevap: Posta ve hızlı kargo yoluyla gelen eşyanın vergilendirilmesinde, kargo ücreti dikkate alınmayacak, ayrıca aynı gönderici tarafından Türkiye’deki bir alıcı adına gönderilen aynı konşimento muhteviyatı gönderiler bir bütün teşkil ederek tamamının kıymeti birlikte dikkate alınacaktır.

299410 dosyayı görüntüle

Yani kargoda 150 euro sınırına dahil..

• Beğen
Hatalı bilgi olduğunda okuyanların yanlış bilgilenmemesi için silinmiştir

Son düzenleme:
@Bıyıkov size de teşekkür ederim. Uykulu olduğumdan anlayamamışım. Aslında yukarıdaki ekran görüntüsünde sorumun cevabı yokmuş bile. Şimdi sizin yazdığınızı dikkatlice okudum ve anladım ki kargo tutarı vergilendirmeye dahil olmamalı. Eğer sipariş bölünerek yollanırsa vergisi hepsi birlikteymiş gibi ödenmeli. Meli malı diyorum çünkü ne olacağı belli olmuyor. Benim siparişim gibi gitar alıp kallavi vergiler ödeyenler var.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri