Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı alışveriş

Son alışverişimde bir sıkıntı olmadı ama şuan minimum alışveriş limiti ve gümrük kotası arasında çok az bir fark kaldığından zaten artık ürün alamıyoruz.
ithalayçıya yarayan bu düzenleme ile yakında türdeş/yolandaş dağıtımcılar kanalı ile 10x katına almanız mümkün. 2025 sporcular yılı.

Scudo
Temu'dan alışveriş ederken dikkatli olun. bisiklet parçası yerine, bisiklet posteri gelebilir.
hangi siparişinizde oldu?
Açıklamalara iyi bakmak lazım.
Çok siparişim oldu sorunsuz teslim aldım hepsini de

Tekrar denedim satın almayı, yine iptal etti. Amazon'dan çok alışverişim olmuştur, yurtiçi-yurtdışı. İadeye gönderdiğim ürün de tek tük yani. Bence gümrük limitine yakın ve ücretsiz kargo seçeneği yüzünden bir problem olarak algıladı sistem. Emin olamadım. Canlı desteğe de bağlanamıyorum.

Tekrar denedim satın almayı, yine iptal etti. Amazon'dan çok alışverişim olmuştur, yurtiçi-yurtdışı. İadeye gönderdiğim ürün de tek tük yani. Bence gümrük limitine yakın ve ücretsiz kargo seçeneği yüzünden bir problem olarak algıladı sistem. Emin olamadım. Canlı desteğe de bağlanamıyorum.
Amazon ile görüşmemde bana verilen bilgi şu yönde;

Genellikle TC kimlik numarasındaki bir hata, teslimat adresindeki alıcı isim soyisim eksik olması ya da sipariş içeriğindeki bir sorundan kaynakladığı belirtildi.

Dilersen bu numaradan ulaşabilirsin. 08006212171

Kısacası limitle alakalı bir durum değil bu.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Temu'dan alışveriş ederken dikkatli olun. bisiklet parçası yerine, bisiklet posteri gelebilir.
Okumayan, okuduğunu anlamayan, 30 TL ye matkap alabileceğini sanan bir millet olduğumuz için sosyal medya saçma sapan videolar ile doluyor ne yazık ki. Sattıkları ürünlerin ebatına kadar bilgilendiren bir site. Balıklama atlamayıp aşağıdaki yorumları okusalar aslında herşey çok güzel olacak. 2 adet olta takımı, 1 adet su geçirmez çanta, 1 adet su geçirmez telefon kılıfı, 20 metre çapa ipi, yaklaşık 10 adet oyuncak, koşu kemeri, pilli mum, deniz ayakkabısı (Ayakkabı 1 numara büyük geldi ama adamlar ayakkabının poşetine açıklama yazmışlar iade etmeden önce lütfen deneyin diye denedik gerçekten eşimin ayağına tam oldu) vb bir sürü şey aldım. Net söylüyorum bu ürünleri Türkiye den almaya kalksama ki burada satanlarda zaten Temu dan getirtip satacaklar verdiğim paraların yaklaşık 3-4 katını öderdim. (Vergi ödememe rağmen)

Amazon ile görüşmemde bana verilen bilgi şu yönde;

Genellikle TC kimlik numarasındaki bir hata, teslimat adresindeki alıcı isim soyisim eksik olması ya da sipariş içeriğindeki bir sorundan kaynakladığı belirtildi.

Dilersen bu numaradan ulaşabilirsin. 08006212171

Kısacası limitle alakalı bir durum değil bu.
2 ihtimal var;
1) Yağ ithalatı özel izne bağlıydı, kolay kolay giremezdi. Hala öyle midir bilmiyorum...
2) DT Distribitörü olduğu için marka korumasından iptal oluyor olabilir.

• Beğen
Tepkiler: ratm ve -Deniz-
Amazon.com.tr'den Satıcı amazon germany olan bir ürün sipariş ettim. Dt genel bakım gres yağı idi. Fiyat 730 lira olmasına rağmen amazon iki dakika içinde siparişi iptal etti gönderemiyoruz diye. Ücretsiz kargo yazıyordu. 3 euro navlun bedelini ekleyince de sınıra yaklaşmıyor bile. Neden iptal ettiler acaba?
amazonu aradığında ne dediler peki?

2 ihtimal var;
1) Yağ ithalatı özel izne bağlıydı, kolay kolay giremezdi. Hala öyle midir bilmiyorum...
3. deneyişim de olmadı. Kimlik numarasını sürekli alışveriş yaptığım eskisi yerine tekrar silip girdim. Adresi kontrol ettim. Yeni kredi kartı girdim vs. Yine kabul etmedi.

Dt Swiss ürünleri zaten Türkiye'de yeni olarak bulunmuyor. Olanlar hep eski seri elde kalanlar anladığım. Bu gümrük sınırı öncesinde de bike24 gibi sitelerden Türkiye'ye Dt swiss gönderilmiyordu. Belki direkt markanın kendisi engelliyordur.

2 ihtimal var;
o durumlarda bu ürün o adrese gönderilemiyor yazıyor, sipariş veremiyor.

amazonu aradığında ne dediler peki?
Aradım şimdi. Müşteri temsilcisi sorunun mağaza kaynaklı olduğunu söyledi. Kataloglama ile alakalı bir şey olabilir. En yakın zamanda ürün tekrar listelenir sorun düzelir muhtemelen dedi. Mağaza da Amazon Germany.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Aradım şimdi. Müşteri temsilcisi sorunun mağaza kaynaklı olduğunu söyledi. Kataloglama ile alakalı bir şey olabilir. En yakın zamanda ürün tekrar listelenir sorun düzelir muhtemelen dedi. Mağaza da Amazon Germany.
Deniz bana ürünün linkini gönder ben alirim ve 1-2 hafta icinde bir arkadasima paket gönderecegim onun icine koyar gönderirim.

• Beğen
  • Muhteşem
Tepkiler: Özcan ve -Deniz-
Ürün bu değildi. Aşağıdaki ürün.

324086 dosyayı görüntüle

Çok teşekkür ederim abi. Bike24 üzerinde çok daha uygun 3-4 euro gibi fiyata satılıyor Almanya içinde. Ben bir araştırıp sana göndereyim o zaman.
Sen bana bir link at, ben baktim ama ortalama Amazon.de de 10€ kargo dahil ve diger yerlerde 4,50€ ile 7€ arasi ve arti kargo 5€ Yani nerden alirsan al ortalama 11€ ya geliyor. Benim icin sorun degil ben alir yollarim., sen daha ucuza bulursan bana link at.
Bence sana vergisini göstermiyordur ondan öyle ucuz görüyorsun ki aradaki fark da zaten 1-2 € olur.

11€ da versen sana 730Tl den daha ucuza gelir, yani yari fiyatina. 11€ = ortalama 365TL

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Herkese merhaba. 16 Ocak tarihinde Almanya’ya gitmeyi planlıyoruz. CANYON firmasından bir adet bisiklet getirmeyi düşünüyoruz Almanya fiyatına %20 ekleyip kapınıza kadar getirip parayı elden almayı düşünüyoruz. Başkaca ürün almak isteyen olursa Bike Discount firmasından ürünlerini seçebilir aynı şekilde %20 ekleyerek satışını yapacağız.Hemen hemen her ay sonu Almanya’ya gidilecektir ürün almak isteyenler özelden iletişime geçebilir. Dönüş 18 Ocak.Saygılar.

Merhaba , Almanya Münihte veya Stutgartda bisiklet mağazası neler var gidebileceğim ? Bike24 ün galiba fiziki mağazası yok online alışverişi var herhalde. Bilen var mı?

Merhaba , Almanya Münihte veya Stutgartda bisiklet mağazası neler var gidebileceğim ? Bike24 ün galiba fiziki mağazası yok online alışverişi var herhalde. Bilen var mı?
Münih Energysource .

Bike24 ün Dresden ve Berlin'de sınırlı stoklu mağazaları var. Önden görüşüp, sorabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: cryeyes
Ne almak istediğinize de bağlı biraz, ancak bisiklet stokları çok geniş olmasa da, yedek parça, ekipman ve kıyafet açışından Zweirad Stadler'e bakabilirsiniz:

(link)

• Beğen
Tepkiler: cryeyes
Geri