Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı alışveriş

1 Mayıs 2103'de Hong Kong'dan(ebay), 6 Mayıs 2013'de Amerika'dan (ebay), 13 Mayıs 2013'de Chainreaction'dan aldığım 3 ürün bugün PTT ile tek defada teslim edildi. Satın alma tarihlerinin çok farklı olmasına rağmen teslim tarihlerinin aynı olması açısından yazdım.

Scudo
Uzun zaman sonra bisiklet sporuna tekrar başladım ve başladıktan sonra birçok aksesuarımın olmadığını farkettim.Bunları biraz da acele ederek bazı spor mağazalarından satın aldım ancak çok sık kullandığım aliexpress'e sonradan baktığımda aynı ürünlere 3 kat fazla ödediğimi gördüm ve aldıklarımı ertesi gün iade ettim. Ayrı ayrı verdiğim yaklaşık 100$'lık alışverişlerim, sipariş verdikten 10 gün sonra gelmeye başladı. Bunlardan ilki Shimano frenlere uygun carbon fren balatasıydı ama bunu maalesef yanlış vermişim.
Bugün ise, genelde bisikletleri akşamüstü kullandığım için benim için çok yararlı olan farım geldi ((link)) Ürün gerçekten çok kaliteli, bir bisiklet farına göre Xenon gücünde aydınlatıyor diyebilirim. 3 modu var: parlak,yarı parlak ve fasılalı (Yeni deyimle çakar :)) Diğer ürünlerim geldikçe fotoğraflarını buradan bilgi amaçlı paylaşacağım...
http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v3/654272020_4/T6-Bicycle-Light-HeadLight-1800-Lumens-3-Mode-Waterproof-Bike-Front-Light-LED-HeadLamp-With-8.jpg

Bu da farın akşam görüntüsü. Dediğim gibi bisiklet farlarının Xenon versiyonu gibi.

http://i1189.photobucket.com/albums/z423/genckanat/foto11F0raf3_zps89e956bb.jpg

Bugün çiftliğe ters şeritlerden gidip geldim, Rize'deki son kazadan sonra arabaları önüme almak daha güvenli geliyor.Çiftlikten gelirken flaş modunu açmıştım,bazı araçlar sanırım polis çevirmesi sandılar uzaktan ve birkaç tanesi el kol hareketiyle tepki gösterdi :islik: Benim güvenliğim daha önemli, onlar da yavaşlamış oluyorlar iyi oluyor çok hızlı gidiyorlar :)

@genckanat

ben de bu üründen aldım fakat çok merak ediyorum. bir kaç fotoğraf eklemeniz mümkün mü acaba? bu arada alan arkadaşlar ışığı dağıtsa daha iyi olurdu diyor, tek bir noktaya veriyormuş sanırım ışığı

Yazının tamamını okumadım ama BİR UYARI...

Kesinlikle ve kesinlikle DHL EXPRESS kullanmayın!!!!!!!!!
hızlı gönderilerde siteler genelde bu dhl express ile çalışıyorlar fakat tavsiye etmiyorum, özellikle 75 Euroyu geçen gümrüklü gönderilerde.
Size ekstra bir sürü maliyet ve işlem getiriyor, sürekli takip ettiğiniz halde bile 1 haftadan önce alamıyorsunuz, ürün 3 günde türkiyeye geliyor ama bir sürü formal işlem ve üçret çıkartıyorlar, memnuniyetsizlik tavan yapıyor...

bence....

• Beğen
Tepkiler: Ümit Şahin
Arkadaşlar daha önce ebaydan falan alışeriş yaptım ama küçük çaplı ürünlerdi şimdi (link) bu ürünü almak istiyorum ama görsel olarak biraz büyük gümrükte sıkıntı yaşarmıyım daha önce ayakkabı getiren varmı ? Özellikle bu siteden..özel kargo ilemi gönderiyorlar?

DX.te yakın zamanda problem yaşayan oldu mu? Genel olarak problemsizler, kask siparişi vereceğim ona göre.

Arkadaşlar bu tür sitelerde sadece kredi kartı ile mi alışveriş yapabiliyoruz ?

@Mehmet Kepme

ben merlincycles sitesinden shimano m183 getirtmiştim. ama site ile iletişime geçip royal mail ile gönderilmesini sağladım. yoksa dhl ile göndereceklerdi ve dhl ile gönderirlerse siparişimi iptal etmelerini isteyecektim.. şu anda sizde danışın ama royal mail ile göndereceklerini sanmıyorum..

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Kepme
@engin özen

Engin bey ben merlincycles ta ayakkabıyı sepete eklediğimde allta "Carriage to Turkey via Royal Mail International Signed For 2-5 Days" yazıyor yani royal mail ile gönderilir gibi bişe...almayı düşünüyorum umarım bi sıkıntı çıkmaz ya :D 2 aydır para biriktiriyorum :D

birde bir sorum daha olacak site ile iletişime mail atarak mı geçtiniz yoksa satış esnasında not falan mı eklediniz?

@Mehmet Kepme

ben müşteri hizmetlerine mail attım.. royal mail ile gönderilmesini istedim.. yoksa ups ile gönderilecekti.. bu arada sizin zaten royal mail ile gönderilecekmiş.. hiçbir sorun yok yani.. bu siteden çok uygun fiyata ayakkabı almak mümkün.. indirimleri takip edin.. gerçekten kargo konusunda da çok pahalı değiller..

Teşekkür Ederim daha iyileri sizin olsun. GİANT KADROM GELİYOR ARKADAŞLAR TAOBAO'DAN aldım Yine bakalım geç bile paylaştım aslında 2 hafta önce EMS aracılığıyla sipariş verdim gümrükte suan gelince fotolar yollanacak.

EvansCycles dan verdiğim Schwalbe GreenGuard tekerlek siparişim; 5 Haziranda kargoya verilmişti ve bugün DHL ile teslim aldım. 5 gün gerçekten iyi bir süre...

gümrük sınırını aşan ürünlerde tnt economy ile getiren & deneyimi olan var mı? dhl gibi bir sürü masraf çıkarırlar mı acaba?

yakın zamanda alışveriş yaptığım ve önerebileceğim site : samcycling.com
fiyatları oldukça iyiydi ve çok kısa sürede teslimat gerçekleşti.

not: alışverişi eposta ile iletişerek ve paypal ile ödeyerek yaptım.

Merhaba arkadaslar.

Ben de Evanscycles'dan alisveris gerceklestirdim.Siparis vermeyi dusunen arkadaslara fikir olmasi acisindan, 5 farkli parca urun siparis vermistim. 2 adet schwalbe kojak lastikler, 3lü lastik degistirme kolari, ledli arka aydinlatma, topeak allen takimi ve 4 tane ic lastik. Schwalbe lastikler ve diger zerzevatlari ayni pakete koyup DHL ile yollamislar 2 gunde sorunsuz olarak elime ulasti. Ic lastikleri de farkli bir paket yapip royal mail ile yollamislar. Onlari da halen beklemekteyim. Evanscycles guvenilir bir site. Zaten forumda da bircok kisi belirtmis bunu. Ayrica en ufak bir sorununuzda dahi maillerinize hemen dönüyorlar ve ilgileniyorlar.

DHL ile bir sorun yasamadim.Ancak alisverisiniz hem 75 avronun uzerinde, hem de paketiniz buyuk ise ozaman devlet postasini (royal mail) kullanmanizi oneririm. Aksi takdirde DHL gibi ozel kargo sirketleri "ardiye , vs…" adi altinda yuksek ucretler talep edebilirler. Bunun disinda 75 avro'nun altinda gonderilerde DHL gibi ozel kargo sirketlerini kullanabilirsiniz, gumruge takilma sorunu yasanacagini sanmiyorum.

Şimdiden herkese iyi alisverisler :)

Merhaba arkadaşlar,

Yakın zamanda PTT ile ürün sipariş edip şubede bekleten oldu mu?

Daha önceleri telefon ederek teslim ediyorlardı fakat bu sefer haber kağıdını koymuşlar geçen hafta posta kutusuna, bugün tesadüfen gördüm; ptt.gov.tr ye göre 30 gün bekliyor fakat kimseye ulaşamadığım için paket nerede bilmiyorum, barkod numarası ülkemiz sınırları içerisinde takip edilemiyor ptt'nin sitesinden. 30 gün kesin midir, yoksa 1-2 gün bekleyip geri mi gönderirler?

Parcel force -royal mail tÜrkİye telefonalri fİyat alabİlİrİnİz. 0212-6620031 / 4440108 hasan bey

CRC'den aldığım kargo dahil 70€ sağ sti kol 22 kasım'da Royal Mail'e verildi. İstanbul Anadolu yakasındaki bir işyeri adresine kayıtsız olarak gönderiliyor. Forumdakiler ürünlerin genelde 5-10 günde teslim edildiği söylüyorlar. Kargom hala ulaşmadı. Nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz. Anadolu posta işleme merkezine gitmem bir işe yarar mı? CRC'ye durumu bildirmenin zamanı geldi mi? Ödemeyi Paypal üzerinden yapmıştım. böyle bir durumda dispute açmak etik midir? Toplamda 15 iş günü ve 22 takvim günü geçti. Yakın zamanda sipariş veren ve uzun süredir teslimat bekleyenler var mı? Önerilerinizi bekliyorum...

Geri