Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı ücretsiz/ucuz kargolu ürün paylaşımı

@Owlknife forma yerine dry-fit özellikli tşörtler de çok iyi denedim gerçekten çok iyi @gokberk88 gözlük konusunda katılıyorum 2 defa falan sinek girmişti gözüme :D çok kötü bir şey gerçekten

:dry fit tşörtler normalde pahalı da fabrika mağazalarında falan indirimde oluyor

Scudo
Çanta
(link)

Tamir Seti
(link)

Kilometre Saati
(link)

Kilometre saatini almadım henüz kullanan varsa yorumlarını alabilir miyim ?

@soonkaya tamir seti cok iyi. Kilometre saati de iyidir bende siparis vermistim de jantim aero oldugi icin takamiycam sonradan.farkettim. cantadan pek memnun kalmazsin ama cok kucuk :(

@hakanemrez

Hocam 4 ve 6 modlu seçenekleri var. Arasında küçük bir fiyat farkı söz konusu. Şarjı USB kablo ile yapıyorsunuz ve 2 saat kadar gidiyor yanlış bilmiyorsam.

• Beğen
Tepkiler: hakanemrez
@Auron Sanchez çanta telefonla cüzdanı alsa yeter günlük kısa kullanımlarda ayrıca büyük çantam var. kilometre saatinin de siparişini geçeceğim gün içinde.

@soonkaya
İsiktan ben de kullaniyorum tek kelime ile harika
@sherlock

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@honeybadger benim sele borusu biraz kalında, ışık acaba kaç mm ye kadar destekliyor biliyor musunuz

Aldıklarım 1 haftada istanbula geldi bakalım kemere kaç günde gelecek

@edge35
Tam olarak olcuyu bilemesemde 3kademeli tutturma olayi var. Capi genis

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@sherlock teşekkürler..

Arkadaşlar km saati konusunda bence Sigma almak daha mantıklı . Sigma fiyatlarına alıexpressden baktığımda nerdeyse aynı Türkiye fiyati ile .
Bence buradan garantili ve alman Sigma ürünü almak daha mantıklı geldi. Zira bisikletimizde evladiyelik bir aksesuar . ( tamamen kendi düşüncem )

Merhaba, 23 gün sonra gelen çanta pek hoşuma gitmedi, belki telden olabilir dokunmatiği çok iyi değil kılıf içinden. Neyse şimdilik taktım ama daha kullanışlı buılduğum yeni bir ürün aldım.
(link)

Dosyalar

• 14159887_1792183574326682_1680710199_n.jpg
    14159887_1792183574326682_1680710199_n.jpg
    73,7 KB · Okunma: 92
uzun süredir konuya girmiyordum, yeni ürün alanlar vardır elbet,paylaşımlar gelirse harika olur.11/11 de birçok sipariş verdim yakında gelmeye başlar,yakında yeşillendiririm buraları:D

Surtmelerden koruma için slikon kılıf arkadaşlar öneririm. Aliden almıştım
9baf0d94bf411621e9f13cfa8875096a.jpg

ONEPLUS A3003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@FerroMuratti hocam ürün plastikmi yoksa silikon mu? Aynısından bende aldım 10 gün önce gelmesini bekliyorum, plastik olanları da varmış daha sağlam diyorlar

@Neil deGrasse Tyson
Benim aldıklarım slikon ama çok kalın. Öyle cekistirmeyle sürtünmeyle hemen yırtılması söz konusu değil. Çok hoşuma gitti. Gayet kullanışlı.

ONEPLUS A3003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Telefon tutucu önerecek arkadaş var mı ? Bu arada konu çok faydalı

@fensinn konuyu faydalı olacağını düşündüğüm için açtım ama beklediğim kadar talep görmedi, anlamıyorum insanımız ya çok zengin herşeyi büyük sitelerden alıyorlar yada fazla benciller paylaşmak istemiyorlar :koptum:Konuyu açtığımdan beri bir sürü ürünüm geldi ama dediğim gibi talep görmeyince paylaşmak istemedim

@fensinn Tamamdır hocam müsait oldukça atarım , konuya katılım ne kadar fazla olursa herkesin o kadar fazla işine yarar

Geri