Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışından Aksesuar Alışverişi

Mustafa Güldal

Aktif Üye
Tepki
44
Merhabalar , Türkiye ile Asya arasında aksesuar fiyatı bakımında çok büyük derecede fark var. Bu sebeble çanta,ışık,portbagaj ve daha birçok aksesuar için aliexpress,dx,banggood gibi sitelerden öneri bekliyorum. Güzel öneriler çıkarsa ilk mesajımı düzenleyip ileride yurtdışından alışveriş yapacaklar için net kaynak oluşturmak istiyorum.

Scudo
Türkiye de bisiklet piyasası bu sitelerle karşilastirildiginda inanılmaz pahalı... ben yaklasik 150 liralık alişveris yaptım bunları Türkiye den alsam 350 400 den aşağı para vermezdim... ama posta kutuna atıp bıraktıkları için yüksek fiyatli ürünleri genelde tercih etmiyorum... onun haricinde ışık çanta vs. Bu tip seyleri sipariş edebilirsin ama sabrermen gerekir 20 gün ila 35 gün arasinda falan geliyor ürunler..

• Beğen
Tepkiler: Yokbirşeyxd
Güzel bir konu olmuş Mustafa Bey.Ben de merak ediyordum.Aksesuarları aliexpres'ten almayı düşünüyorum.Daha önce alış veriş yapanların yardımlarını bekliyoruz.Takip...

Bisiklet hız göstergesi sipariş etmiştim Ebay'dan geçen hafta elime ulaştı. 3.5$ ödedim ve çok güzel memnun kaldım.
Türkiye'de gittigidiyorda falan 20 liradan aşağıya satmıyolar. Birde üzerine kargo parası istiyolar. Ben kargo parası dahi vermedim.
Çok güzel aksesuarlar var ama 1 ay sürüyo gelmesi.

Siparişi yurt içinde hangi kargo getiriyor acaba onlar mı belirliyor yoksa biz seçebiliyor muyuz ben göremedim de ?

aliexpresten 3 adet gözlük aldım 6 dolar aynalı oakley ve bisiklet forması altım alt-üst takım 24 dolar. burda bunları almaya kalksan en az 250-300 tl kafadan gider çinden bana 60 tlye geldi 20 günde geldi ürünlerim sana tavsiyem yurtdışın'dan sipariş vermendir

@GökhanRR

ptt kargo ile çalışıyorlar :)

• Beğen
Tepkiler: GökhanRR
Bir hevesle hemen girip ktm forma siparişi veriyordum ki vadesiz hesap kartımın üzerinde visa yazmasına ve netten alışverişe açık olmasına rağmen kartımı kabul etmedi şimdi kredi kartı arıyorum sağdan soldan:eek:

Free shipping i gördün mu affetme yeter

Alan arkadaşlar aldıkları ürünün internet adresini koyup yorumunu koyarsa çok iyi olur :) ilk mesaja internet adresiyle birlikte eklemek istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: drbekirr
(link)
güneş enerjili harici powerbank çok işime yarıyor.. gerçi gelmesi 1 ayı buldu ama

(link)
L beden aldım ama dar geldi.. askılı taytını satıyorum..

(link)
hiç bi işe yaramadı evde duruyo öyle.. gece parlıyor ama amele gibi durduğu için söktüm hepsini

(link)
çok güzel bi ürün.. velodromda kaza yaptığımda bacağımı korudu, o olmasaydı boydan boya yaralanırdı bacağım, şimdi sağını da sipariş verdim bekliyorum..

(link)
velodrom kazasında yaralanmamı engelleyen bir diğer ürün.. elimi çok iyi korudu..

(link)
basit kullanışlı, işe yarayan bir ürün..

(link)
kollarımı korusun diye aldım bir çift ama evde öyle duruyo..

(link)
güzel ürün yalnız sol lazeri az yanmaya başladı..

(link)
rüzgarı kesen faydalı bir ürün..

(link)
faydalı.. dokunmatik telefonu çalıştırıyor ve içinden kulaklık uzatma kablosu çıkıyor.. başarılı bir ürün..

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Güldal
(link)
güneş enerjili harici powerbank çok işime yarıyor.. gerçi gelmesi 1 ayı buldu ama

(link)
L beden aldım ama dar geldi.. askılı taytını satıyorum..

(link)
hiç bi işe yaramadı evde duruyo öyle.. gece parlıyor ama amele gibi durduğu için söktüm hepsini

(link)
çok güzel bi ürün.. velodromda kaza yaptığımda bacağımı korudu, o olmasaydı boydan boya yaralanırdı bacağım, şimdi sağını da sipariş verdim bekliyorum..

(link)
velodrom kazasında yaralanmamı engelleyen bir diğer ürün.. elimi çok iyi korudu..

(link)
basit kullanışlı, işe yarayan bir ürün..

(link)
kollarımı korusun diye aldım bir çift ama evde öyle duruyo..

(link)
güzel ürün yalnız sol lazeri az yanmaya başladı..

(link)
rüzgarı kesen faydalı bir ürün..

(link)
faydalı.. dokunmatik telefonu çalıştırıyor ve içinden kulaklık uzatma kablosu çıkıyor.. başarılı bir ürün..

Aykut bey çok teşekkür ederim katkı için. Mesajınız çok güzel olmuş ilk mesaja koymaya gerek yok sanırım.
Lazerli arka ışığın gücü nasıl ? Uzun gece turları için ideal mi ?

@Aykut Umay

Formaların bir iki yıkamadan sonra pijama gibi olduğunu yazan birisine rastlamıştım. Ne derece doğrudur acaba?

• Beğen
Tepkiler: Yokbirşeyxd
Valla ben 1 kere giydim taytlari.. dar geldi..
Hatta satılık :)
35 tl..
Ama üst formalarda bi sıkıntı yaşamadım

Hocam paypal kart ile ödeme yapılabiliyor mu ?

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

@Aykut Umay
Basketbol korumaligi nasil rahat pedal cevirebiliyomusuniz surerken bence simdi g8rdumde almayi dusunuyorum siz ne kadara aldiniz simdi 12 dolar diyo da

@Serkan HODANCI

aliexpress'ten alt-üst forma seti aldım. Yıkadım ve herhangi bir sarkma, bollaşma olmadı. TR'de 350 TL vermektense 21 euro'ya Çin'den almak gibisi yok.

Geri