Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışından Aksesuar Alışverişi

aliekspresten 5 dolara aldığımız herhangi bişeyin kargo ücreti kaç lira olur ?

Scudo
@Rehavet

Her üründe kargo durumunu ve fiyatını belirtir geldiğinde kapıda herhangi bir ödeme ile karşılaşmazsınız

@Rehavet

ücretsiz kargo ise zaten free ship to Turkey yazıyor,değilse de belirtiyor ödemeyi yapmadan önce.
ürünlerin çoğu beleş kargo, 5$ lık bir üründe -çok hacimli değilse- bedave gelir.

ne güzel bir siteymiş o halde.
hangi ülke merkezli

dekatlondan 60liraya normal pedli şort alacağıma aliexpress ten şunu alırım daha iyi.
(link)

@Hasim Demirtas

Bu yorum benim için yeterli. Teşekkür ederim. [emoji4]

Alıcağım 6-15 lira arası bir hız göstergesi ne kadar kaliteli olucak peki 10 gün sonra dağılma ihtimali var mı? Bunun garantisi falan? Parasında değilim ama 1 ay bekledikten sonra 10 günde dağılırsa beklediğim zamana yazık.

@Berkay*

(link)

aldım gayet memnunum,tek eksiği led aydınlatması,hava kararınca hiçbişey görünmüyor.
1$ fazlasına aynı modelin aydınlatmalısı var -ben görmemiştim alırken :( -,ucuz yollu isteyenler için gayet kullanışlı.

@Sinan Ş

Ben de bunu düşünüyordum o yazıyı yazarken. Sizin memnun olduğunuzu görmek beni heveslendirdi. Bisikletimi bu pazar alabilirsem aynı gün sipariş vereceğim. Siz dx'den mi getirttiniz?

@Berkay*

evet dx'ten kargolandıktan 10 gün sonra elime ulaştı,ama dediğim gibi karanlıkta sürüp illa anlık detay göreceğim derseniz aydınlatmalı olanlardan alın.

Aliexspress,dx gibi siteler Türkiyedeki bisiklet piyasasına göre gerçekten çok çok ucuz.Türkiyede 79TL ye buldugum bisiklet gözlüğünün daha iyisini 9 dolara buldum eğer bide ücretsiz kargoysa direk alın bence :D

@Sinan Ş

Kargolanma kaç gun surdu acaba?

@EmreA..

3 :)...........................

@Aykut Umay

Note 3 sığar mı acaba buna? 8 cm genişliği. çanta 8.5 cm imiş ama fermuar payı falan vardır muhtemelen.

Ben şöyle pedli tayt buldum sizce alınır mı? Fiyat çok uygun geldi bana.

(link)

@BAHADIR AKTAŞ
Pedli don(boxer-külot) bu haberin olsun :)

@omer hesap

sığmaz 4.8 inch diyor. Başlık açtığım roswheel 12496L nin çakması bu sanırım. Ona 5.5 bile sığmıyor..

Sürekli alışveriş yaptığım siteler buyincoins dx kargo süreleri bu ara uzun sürüyor..

Geri