Mustafa Zeybek
Bike destroyer
- Tepki
- 5.692
- İsim
- Mustafa
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
2. el yada sıfır farketmiyor.Yurtdışından kargo ile 2.el e- Bike getirirken prosedür yine aynı şekilde mi işliyor? Yani kutuya ne yazdırırsak normal bisikletlerdeki gibi %18-20 vergisini ödeyip sorunsuzca teslim alabiliyor muyuz? Tecrübesi ya da bilgisi olanlardan yanıt bekliyorum, teşekkürler.
Sanmıyorum zira Di2 pili yanlış hatırlamıyorsam 7.4 V, 3.7 WH, elektrikli bisikletlerin pil kapasitesi daha yüksek bu nedenle daha fazla tehlikeli sayılıyor.@gezgin gezer yurtdışından toplamda 3 tane 2.el bisikleti kargoyla aldım. Henüz bir pürüz çıkmadı ama elektrikli bisiklette durumlar farklı oluyor mu acaba onu kestiremiyorum. Ağırlık konusunda haklısınız. özellikle çift süspansiyon olanları kutuyla 30 kiloyu bulabilir. Tabi burada merak ettiğim kısım bisikletin elektrikli olma durumu.
Aklıma bir şey daha geldi; acaba sram axs ya da shimano di2 gibi sistemleri getirirken de farklı durumlar oluyor mu? Bunu sırf merak ettiğim için soruyorum![]()
Elektronik vites setlerinde sorun yok gibi.@gezgin gezer yurtdışından toplamda 3 tane 2.el bisikleti kargoyla aldım. Henüz bir pürüz çıkmadı ama elektrikli bisiklette durumlar farklı oluyor mu acaba onu kestiremiyorum. Ağırlık konusunda haklısınız. özellikle çift süspansiyon olanları kutuyla 30 kiloyu bulabilir. Tabi burada merak ettiğim kısım bisikletin elektrikli olma durumu.
Aklıma bir şey daha geldi; acaba sram axs ya da shimano di2 gibi sistemleri getirirken de farklı durumlar oluyor mu? Bunu sırf merak ettiğim için soruyorum![]()
Yeni üyelerin konu açma yetkisi bulunmuyor, bu yetki foruma yeterince katılım yaptığınız zaman sistem tarafından size atanıyor. Bu süre zarfında sorunuzu yada sorununuzu mevcut olan en alakalı bir konuya yazman gerekiyor.@cbkarabulut konuları aradım fakat aradığımı bulamadım. yeni konu açarak sormak istiyorum
Merhaba. İsviçre' de yaşayan bir Türk abim, orada bulduğumuz malzemeleri alıp buraya yolluyor sağolsun. Yani mağazadan falan almıyoruz.@Mustafa Zeybek Merhabalar. Bana da kadro lazım ama sıfırlar pahalı oluyor. 2. eli siz nereden nasıl aldınız bende almak istiyorum
Gümrükte sıkıntı çıkmıyor mu peki?Merhaba. İsviçre' de yaşayan bir Türk abim, orada bulduğumuz malzemeleri alıp buraya yolluyor sağolsun. Yani mağazadan falan almıyoruz.
Ukrayna da inceleyebileceğim bisiklet satış siteleri bilen var mı?
Bir problem olmaz, masraf ise çok bilgim yok ancak forumda daha önce yazılanlara istinaden %18 vergi + gümrüğe sunma ücreti.Bir soru.
Ukrayna'dan satın alıp posta/kargo yoluyla 2. el bisiklet getirtmeye kalksak karşılaşacağımız problem veya ekstra masraflar ne olur daha önce getirten var mı?