3 defa avrupadan gidip bisiklet aldım. Buradaki paralara göre tatilim, otel masraflarım ve alışverişlerim bedavaya geldi.
Tr içinde benim bildiğim sadece cinelli türkiye avrupa fiyatına yakın fiyat veriyor. üstelik taksit şansı var.
Gerçekten bu paraları veriyor musunuz?Pressure sevdiğim bir modeldir siz yazınca bakayım dedim. Zone4ride de 428.413,17 TL Cicle Corsa'da 7780 euro (281.500 TL)
Gerçekten bu paraları veriyor musunuz?![]()
Zaten benim düşüncem Türkiye'de ki bütün ederinden çok daha fazla paraya satılan herşey için geçerliİnsanlar ederinden bir kaç kat vergi vererek milyonlar vererek araba alıyor. Ne fark var?
Zaten benim düşüncem Türkiye'de ki bütün ederinden çok daha fazla paraya satılan herşey için geçerli
Pressure sevdiğim bir modeldir siz yazınca bakayım dedim. Zone4ride de 428.413,17 TL Cicle Corsa'da 7780 euro (281.500 TL)
hocam sizde sürekli bana bir antitez üretme çabası var. rocker plate konusu ve şimdi bu ikinci. karşılaştırdıgnız model team edition değil bu özel bir seri bildiğim kadarı ile. dolayısı ile fiyat karşılaştırmanız dogru değil. team edition peletonda kullanılan bisikletler adı üzerinde.
(link)
4600 euro misal bu ürünün fiyatı %20 vergisi var toplamda 5520Eur ediyor ki bu da 200bin ediyor.
2025ler henüz çok yeni oldugu için 2024 aynı versiyonun örneği var (jant grup set aynı)
(link) 222.5 bin
taksit imkanı da işin ekstrası. söylemek istediğim buydu ama başka yerlere çekildi.
not: bu arada bisikletin fiyatı 7800 değil 9500. vergili fiyatı bu. bisiklelti alırken bu tutarı vermek zorundasınız. iade alırken de %100 hepsini almama durumunuz mevcut.
o şekilde alınıp %10-15 taxfree iadesi alınıyor genelde, faturayla havalimanında taxfree formunu doldurduğunuz. genelde 1 hafta içinde iade alınıyor. Tabi markanın kendi sitesi taxfree iadesi yaptığı durumlarda tamamını da alabilirsiniz, Cinelli yapıyor mu bilmiyorum. Apple yapıyordu mesela.hocam bisikleti almak için adres girdiğinizde %22(20 değilmiş) vergi eklendiğini göreceksiniz. oda 5600 euro ediyor. bu fiyata alma şansınız yok. bi deneyin isterseniz![]()
hocam bisikleti almak için adres girdiğinizde %22(20 değilmiş) vergi eklendiğini göreceksiniz. oda 5600 euro ediyor. bu fiyata alma şansınız yok. bi deneyin isterseniz![]()
Birincisi sizinle hiç bir alıp veremediğim yok. İlgili firma ile bir bağlantınız olabilir ve bu nedenle öne çıkartmak isteyebilirsiniz.
O arkadaşı forumdan 8 seneden beridir tanırım. Gelir seviyesi olarak öyle maddi kaygıları olan bir arkadaş olmadığını düşünüyorum.İlgili firmayla yakinen bağlantısı var arkadaşınCümlelere “bildiğim kadarıyla” diye başlaması da komik
![]()
çok teşekkür ederim. aslında cevap vermeyecektim ama vesile de oldu. ilgili firma ile ne bağlantım varsa arkadaş ortaya koysun bakalım? sahibini tanımam firma ile bağlantım oldugunu anlamına mı geliyor?O arkadaşı forumdan 8 seneden beridir tanırım. Gelir seviyesi olarak öyle maddi kaygıları olan bir arkadaş olmadığını düşünüyorum.
Sosyal bir forumdaşımız olduğundan büyük ihtimalle Cinellicileri tanıyordur. Ama asla bu işten maddi çıkar sağlıyordur, sağlamaya çalışıyordur demem.
Ben kendimden örnek vermek isterim, hangi sektör olduğu farketmesizin sevdiğim saydığım esnafın para kazanmasını isterim, hele şartları da mantıklıysa arkadaşlarımı da yönlendiririm. Bunda herhangi bir sıkıntı görmüyorum.
Tanımıyor olabilir de, fikrini söylemiş. İyi de etmiş benim için, ben de S beden endurance kadro bulursam alabilirim.