Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışından forma alacağım yardımcı olabilicek var mı?

@Serkan Mıstınoğlu
kredi kartıyla yapdım . Para çekilmiş ve arkadaşdan bugün bu cevap gelmiş.
Dear friend
we have send
and i have check
any thing is right now
please wait some days
thanks a lot

Dosyalar

• upload_2015-4-2_19-50-23.png
    upload_2015-4-2_19-50-23.png
    45,4 KB · Okunma: 19
Scudo
çinden kargo 2 haftaya gelir genelde. dispute açma seçeneği de varmış zaten. ordan para iadesi alırsın

yolladım diyosa yollamıştır muhtemelen. çin kargosunun sağı solu belli olmuyo, 30 günde geldiği de oldu 4 günde geldiği de

• Beğen
Tepkiler: Hüseyinsuna
slm arkadaşlar bende aliexpress den forma almayı düşünüyorum ama beden konusu biraz sıkıntılı daha önce birkaç ürün aldım satıcılarla konuşup beden ölçülerimi söyledim onların söylediği bedeni aldım ama eşofman biraz küçük geldi yağmurluk biraz büyük geldi
zaten ürünlerin altında verdikleri size chart (beden tablosu) hepten yanlış
birde forumda daha önceki mesajlarda birisi çinden gelen ürünlerdeki kansorejen boya tehlikesinden bahsetmiş biraz soğudum ne yapsak acaba
daha önce aliexpress den bisiklet taytı alan arkadaşlar var mı forumda acaba yardımcı olacak

Ebayden alan bi arkadaş sahibinden de ilan açmış.
Kargo beklemek istemediğim için yurtiçinden Aldım.
Önce turkiyeden bak derim.
Temiz ikinci el de bulunabiliyor

Tek kelimeyle kötü kumaşları ve kalitesiz ben ebay'den focus forma v tayt aldım ama gerçekten kötüler forma gene bir nebze olsun daha iyi ama tayt işe yaramıyor.

hadi yaa. bendim aldığım kişi ebaydan aldığını açık açık söylemişti.
neyse artık, bi gelsin deneyelim bakalım

decathlon varken neden bu işlere giriyorsunuz arkadaşlar...
(link)

Benim kargom dün geldi tek kelimeyle fiyatlarını hak eden ürünler alt da üstde. Orjinal forma 150 lira ben 30 liraya aldım ve kesinlikle tavsiye ederim. Pedi de dedikleri gibi bez gibi değil kaliteli çıktı. Kötü diyenlere ne yolladıklarını gerçekten merak ediyorum.

@erme1984 Decathlonda bir iki tane forma var ama aliexpress gibi sitelerde bir sürü çeşit var
Herkes bir formaya 100 lira verecek kadar zenginde değil. Emin olun çinden gelen formalarda okadar kötü değil. Hayat önyargısız çok güzel emin olun :)

@serdarkoc
Yaklaşık 20 günde geldi
Ptt ile geldi kapıma koymuşlar sepete takip numarasıda işe yarıyor
Kanserojen ihtimali dedikleri bana göre mantıksız çünkü formanın iç tarafı bembeyaz liflerle kaplı iç tarafında vücuda değen kısımda boya yok
Tabiki her elbisede kimyasal var orjinalde olsa sahtede olsa temkinli olmak şarttır

(link)

• Beğen
Tepkiler: SerdarK.
@Yiğit Alp Okyaylı, sipariş veren arkadaş 30 dolar gibi bir bütçeden bahsetmiş bu da 80-100 tl arası bir ücrete denk geliyor. kendisi çok güvenmeden alışveriş yapmış gibi, sonuçta decathlondan gidip görüp kendi seçebilir veya internettende sipariş verebilir. ayrıca gönderdiğim linkteki baskılı en pahalı modellerden biri, daha sade ve daha az baskılı modeller daha uygun fiyatada var.

@Yiğit Alp Okyaylı 10-15 kez 50+ km kullanımdan sonra da yorumlarınızı almak isterim.
Bu fiyata jel dolgulu bir tayt beklemeyin, içleri sünger gibi bir malzeme onların ve bisikletin üzerinde 2 saat kaldıktan çok kolay deforme oluyorlar.
Herkes yüksek fiyat veremez anlarım ama konuştuğumuz kıyafetler vücuda direkt temas eden ve terledikçe farklı endikasyonlar oluşturabilecek potansiyeldeler.

Tasarrufu ne konuda yapacağımıza iyi karar vermek gerekiyor.
Saygılar,

Yurt dışından ucuz ama daha kaliteli forma mı almak istiyorsunuz?

Cevap : (link)

Yurt içinden ucuz ama kaliteli forma mı almak istiyorsunuz?

Cevap : Exuma Bahçeköy Sarıyer şubesi.

ebay ve aliexpres mi artık adını da yazmakta zorlanıyorum. Buralardan ürün alıp 20-30 gün beklemeye değmiyor. 10-20$'a uzun yıllar kullanacağınız sağlıklı ürün almayı da beklemeyin bence.

@feversea @erme1984 siz bilirsiniz arkadaşlar kimse yoğurdum ekşi demez sizde haklısınız ama bu ürünlerde bence hakaret edildiği kadar kötü değiller.

Markası önemli değil, decathlon gibi orjinal ama fiyatı da iyi olan formalar, taytlar satan bildiğiniz site varsa yerli/yabancı öğrenmek isterim, delta, erdoğanlar falan onlara baktım gerçekten pahalı :krktm: teşekkürler :)

Geri