uçuyoruz abi ondandırVay be 5 senede, 1500 TL'den 31692 TL'ye.
Hep yasakla yüksek zamlarla geçsinler zaten lüks tüketimin önüne önce yatlara konulan yakıttan vergi alsınlar. Sonra affettikleri kol gibi vergi borçlarını toplasınlar. Sonra geriye telefonun lüks tüketimi kalırsa ona razı oluruz biz.lüks tüketimin önüne geçmek için yapılan bir uygulama
bence de hiç bir şey üretemeyen toplumun bu lükslere sahip olması biraz garip
parası olan kullansın olmayan hava atma derdinde olmasın
bir lüks tüketim ürünü olarak cep telefonu, pırlantadan % kaç vergi alınıyor biliyor musun?lüks tüketimin önüne geçmek için yapılan bir uygulama
bence de hiç bir şey üretemeyen toplumun bu lükslere sahip olması biraz garip
parası olan kullansın olmayan hava atma derdinde olmasın
ham olarak geliyor dediğinin parası burda mı kalıyor sence ülkemizde çıkarılmayan bi maddeyi bedava vermiyolardır dimi...kuyumcuların önünden geçersen görürsün kimlerin aldığını. çok para vermekle alakası yok artık telefon bir ihtiyaç günümüzde pırlanta ise ezelden beri lüks tüketim malıdır.pırlanta ham olarak ülkeye giriyor. burada işlenip altına platine vs oturtulup satılıyor buradaki insanların emeği var telefonun bütün parası dirakt dışarı gidiyor
hem kaç kişi pırlanta alıyor ki?
Cep telefonuna verdiğimiz paranın çok daha fazla olduğunu biliyorum
yalnız burada kandinizle çelişmişsiniz.pırlanta ham olarak ülkeye giriyor. burada işlenip altına platine vs oturtulup satılıyor buradaki insanların emeği var telefonun bütün parası dirakt dışarı gidiyor
hem kaç kişi pırlanta alıyor ki?
Cep telefonuna verdiğimiz paranın çok daha fazla olduğunu biliyorum