Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yuvacık Barajı..

Sevgili Kadir Hasan ile birlikte çok güzel bir tur yapmışsınız. Makinenin çekimlerinden memnun olmadığını söylemiştin ama bence gayet güzel. Su altında çkim yapabilme özelliği de çok güzel. Güle güle kullan.
Yuvacığın baraj olmadan önceki halini ve şimdiki halini biliyorum. Baraj görsel açıdan ayrı bir güzellik kattı. Derenin üzerine masalar koyan bir alabalık işletmesi vardı hala çalışıyor mu?
Baraj ve arka plandaki karlı Kartepe görüntüşünü görünce karlar erimeden gidip fotoğraf çekme isteği ortaya çıktı. Hafta sonu yağmur görünüyor acaba önümüzdeki hafta sonu hava nasıl olacak.

Scudo
@adem canseven

Teşekkürler Adem bey..
Foto makinam
OLYMPUS Stylus Tough -8010
14 mega pixel
HD video
10mt su altı
2mt düşmeye dayanıklı
100kg darbeye dayanıklı
-10 derecede resim cekme
buhardan etkilenmeme gibi sıra dışı özelliklere sahip

@Orhan Kılıç

Çok teşekkürler Orhan abi gezi cok güzel ve zevkliydi tek olumsuzluk karşımızdan esen rüzgar oldu.. Yuvacık barajını görmeyenler için gidilip görülmeye değecek güzellikte bir yer benim barajdan ziyade barajı besliyen dere daha çok hoşuma gitti...
bizim gittiğimiz son noktada bir tabele yanılmıyorsam 3 km veya 5km sonra alabalık restorantı reklamını gösteriyordu..
Foto makinamdan çok şükür memnun kaldım resimler gayet iyi doğru modda resim kalitesi gayet güzel ilk resimler acemilikten olsa gerek pek beğenmemiştim..
hafta sonu için hava durumunu bilmiyorum ama havalar mevsim normallerinin üzerinde hava hafta sonu bozmazsa tam gezi havası var denilebilir.....

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
@RECEP İŞLEK

Merhaba sevgili kardeşim Recep :)
gezi sabahı buluşmamızda sadece Hasanı görünce senin tirenle gebzeye kadar gidip orda bizi bekliyeceğini sanmıştım :) Hasan durumu anlatınca acı gerceği öğrendim :)
ama eminim gelememek senin için daha acı olmuştur sağlık olsun yapacak birşey yok.
tur resimlerde gördüğün gibi oldukca güzeldi umarım nöbetinin olmadığı bir pazar günü hep beraber böyle güzel bir tura imza atarız sağlıcakla kal kardeşim görüşmek dileği ile..

@turanza

Pazar günü bende gölcükteydim demek gördüğüm karabatak senmişsin :D :D :D

Kadir abi Makinan hayırlı olsun(dalışa giderken verirsin artık :)) resimler ''tur dediğin böyle olur'' dedirtiyor insana maşallah gerçekten herşey çok güzel olmuş. ayaklarınıza sağlık arkadaşlar en içten dileklerimle sizi kutlarım...

@TurgutRiis

Çok teşekkürler Turgut...
Sen iste yeterki ama derinlik limiti 10 mt sen 9 mt nin altına inme derim :D seni pek kesmez ama idare edecen artık :D :D

• Beğen
Tepkiler: TurgutRiis
@emre ersoy

Çok teşekkürler Emre bey gezimizi beğendiğinize sevindim

@sadana

Çok teşekkürler dostum..
Gezimizin en lezzetli kısmı mangalda pişmiş tavuk kısmıydı :D :D
su altı resimleride gezimize farklı bir renk kattı ama kimin sayesinde Recep İşlek sayesinde :D :D

Daha önce bakmıştım fotoğraflara ama yorum şimdiye imiş, güzel bir gezi olmuş bisikletlerde bir harika...

Kazasız belasız pedallamanız dileği ile, yeni gezilerinizin de fotoğraflarını bekliyoruz...

@Alper Yıldırım

Çok teşekkürler Alper bey
benim bisikletle renkdaş olan :D yeni bisikletinizle sizide turlarımıza bekleriz kendinize iyi bakın görüşmek dileği ile

Çok güzel bir tur olmuş fotolar çok güzel özellikle su içerken çektiğiniz foto :)
Ayaklarınıza sağlık

@Recep Kağan Kaya

Çok teşekkürler Recep bey bizim içinde farklı bir deneyim oldu :D

@tuğba durmuş

Çok teşekkürler Tuğba :)
Kısa bir gezi pilanlamıştık ama senin yakınlarına kadar geldik seni göremedik ayrı konu :)
Su tertemizdi tadıda harikaydı umarım bu sahip olduğumuz güzellikleri torunlarımızda görür :)

@ramazan gündüz

:D Ramazan kardeşim çok teşekkürler
umarım bir gün birlikte böyle güzel bir tura imza atarız

@Cihan Bilgiözü

Way Cihancım seni bisiklet forumda görmek ne güzel :D
izmite gelip etrafa bakındım ama sana raslamadım :D :D kendine bir bisiklet edindiğin zaman senide turlarımızda görmek bizi sevindirir :)

@cedrick41

Çok teşekkürler dostum...
sizin mıntıkada turladık biraz :D bulunduğunuz bölge bisiklet gezileri için biçilmiş kaftan...
su altı resimlerinin bisiklet forumda ilk kez yer aldığını tahmin ediyorum bu benim içinde bir ilk çok farklı bir deneyim oldu fotograf makinasını su altında nasıl kullanırız diye düşünürken aklıma böyle değişik bir fikir geldi..

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
Geri