Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yüz Maskesi Seçimi...

hamibektas

Daimi Üye
Tepki
123
Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar...

Bu hafta soğuk havada bisiklet sürmenin acısını boğazlarım benden çıkarıyor... Bu yüzden de önceden düşündüğüm fakat bir türlü faaliyete geçiremediğim maske alma konusunda kesin bir karara vardım...
Size sorum güvenli bir yerden almak istiyorum. Ve güvenilir bir ürün almak istiyorum. Sahibinden'de biraz araştırma yaptım 2 adet maske buldum size de danışmadan geçmek istemiyorum... Sizce hangisi iyidir veya buradan ( siteden ) alan arkadaşlar var ise yorumları nedir?

Hoşuma giden bir model var fakat biri 16 diğeri 20 TL fark sizce ne olabilir?

ÜRÜN 1 = (link)

ÜRÜN 2= (link)

ÜRÜN 2 DİĞER İLAN = (link)

Scudo
bence her iki ürün de pek iyi değil.

benim tavsiyem kask altı beresiyle kışlık bir buff kullanmak olur. ağızı tamamen kapatan neopren maske ile nefes almak oldukça zor olur gibi geliyor üstelik o bölgenin çok ıslanacağını düşünüyorum.
kışlık buff ı moroutletten aldım oldukça memnunum.

@M.Rauf

Öneriniz ve bilgi paylaşımınız için çok teşekkür ederim :)

Dediğiniz ürünün ağız kısmı açık ben zaten boğzımı kapatmış şekilde gidiyordum bisikletle ve soğuk hava o şekilde etkiledi beni direk ciğere tenefüs ettiği için. Ben ağzı kapatacak en azından soğuk rüzgarın etisini azaltacak bir şey arıyorum. Dedikleriniz de mantıklı fakat ben ağızı kapatma fikrindeyim

İnsan ağızdan soğuk kapmaz. Siz başka yerinizden kapmışsınızdır. Oranızı kapamaya çalışın. :)

Ben -20 derecede ağzım ve yüzüm açık kayak yaparım. Hiç üşüdüğümü hatırlamam sadece cildim acır.

• Beğen
Tepkiler: Semih_ÇELİK
@muratcolakoglu

Boğazım kapalı idi üzerimi de sıkı giyindim açık olan tek yer ağzımdı yani :)

insan yuzunu acık tuttugu için soguk hava soludugu için boğaz şişmez. ayak ve bel üşürse boğaz şişer. yada mikroplu bir ortam havasız ortam bademcikleri şişirir. aynen murat beyin dediği gibi -20 derecede hiç birşey ile kapatmadan agzımı yuzumu sadece bere ile sürüyorum hiç bogaz agrısı yasamadım bu sebebden. bu maskelerin hepsi gözlüğe buhar yapıyor. buff veya kar maskesi o kadar muhar yapdırmıor ama maskeler tam buhar canavarı. üstelik oralar buralardan suanda bile yaklasık 5-6 derece daha sıcak suan. ve havası yumusak.

(link)
bu ürüne de bakabilirsiniz ben kullanıyorum tavsiye ederim

@semih çelik

Anladım... Dediğiniz doğrudur. Fakat siz de soğuk havada bisiklet kullanmışsınız soğuk havanın ne kadar rahatsız edici olduğunu bilirsiniz diye tahmin ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Semih_ÇELİK
hami abi deltadan bu ürünü aldım çok memnunum ayrıca kafayı ve kulaklarınıda içini alıyor ve kaskın içine rahatça oluyor şahsen ben çok memnunum fiyat performans açısından çok iyi bir ürün

• Beğen
Tepkiler: hamibektas
Bende Delta bisiklettekinin aynısını önereceğim ama hepsiburada da aynısı daha ucuz.. (link) ben Eminönün 'de aynısını 7 liraya aldım yolun düşerse.. Bikaç gündür kullanıyorum ben bu tarz şeylerden çok sıkılırım ve sıkıntıya gelemem ama bu gayet kullanışlı geldi.. Baş kısmını istediğin zaman arkaya doğru atabiliyorsun ağzını istediğin zaman bisiklet üstünde açıp kapatabiliyorsun ve en önemlisi termal olduğu için iç kısım hiç ıslak kalmıyor nefesten kaynaklı...

@Olcay S.

Çok teşekkür ederim öneriniz için :) Yüksek ihtimalle bundan alırım bir tane. Tekrardan teşekkürler :)

bende aynısını hediye cekimi doldurmak icin aldım hepsiburada dan. berki üşürsem kullanırım diye henüz ihtiyac duymadım. ama evde denemek icin takdım buhar yapmıyor gercekden rahatsız etmiyor. o maskeler ne öyle heykelimi dikseler daha iyi :)

Ben de Thermoform'dan 1 adet aldım, hatta bu gün elime ulaştı. Fiyatına göre gayet iyi görünüyor, kısmetse pazar günü deneyeceğim. :)

Thermoformun bu maskesini ben de kullanıyorum. Burundan nefes verirsen gözlüğe yine buhar yapıyor ancak ağı burun çekip sadece ağızdan nefes verirsen buhar sorunu pek olmuyor. Bi de ince bir kumaş yapısı olduğu için kullanması rahat geldi bana... Yarım yüz maskesinden çok çok farklı ve kullanışlı.

Thermoform ürününü hepsiburada'dan aldım. Kargonun ücretsiz olması ve kredi kartımdaki puanlardan kullanmış olmamdan dolayı gayet memnunum :cool:

En kısa zamanda bende sipariş vericem forum dışında da okuduğum yorumların %90 güzel, alan kişiler genelde memnun :)

Geri