Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yüz Maskesi Seçimi...

Thermoform'u bu gün deneme fırsatı buldum. Ürün gayet iyi kaşıntı yada benzer bir rahatsızlık söz konusu değil, hatta o kadar ince ki takıp takmadığınızı unutabilirsiniz. :D Rüzgarı çok iyi önlüyor, özellikle kulak ve yanak bölgesini koruması tatmin edici.

Burun kısmına kadar kapatıp burnunuzdan nefes alırsanız gözlük camlarında buharlaşmaya neden oluyor, bu şekilde ağızdan nefes alıp verirseniz sorun çıkmayacaktır. Fiyatına oranla beğendiğimi söyleyebilirim.

Scudo
Konuya yazan arkadaşların neredeyse yarısı gibi ben de Thermoform'u önermek için girdim:) Hepsiburada.com'dan iki hafta önce 10 TL'ye aldım. İlk defa dün deneyebildim. Sürüşün ilk bir saatlik kısmında soğuğa ve kirli havaya karşı çok etkiliydi. (+5 derecede). Kaskla kullanımı da bir o kadar rahat. Çantada bir avuç içi kadar yer kaplıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Numaralı gözlük kullanıyorum. Buhar sorununu çok az da olsa ben de yaşadım. Daha sonra yağmur başlayınca 15 dk içinde ıslanıp işlevini kaybetti haliyle. Bu sırada soğuk havaya maruz kalınca faydasını daha iyi anladım.

• Beğen
Tepkiler: hamibektas
@Cem Coşkun

Bende aldım ve kullanıyorum sıcaklığına diyecek yok :D sadece yüzüme büyük geldi biraz ve gerçekten de buhar sıkıntısı var o konuda biraz sıkıntılı :)

Buhar sıkıntısı çok fena ya hızlı giderken ağızdan nefes alıp verince balaklavanın içi resmen pişik yapıyor :D

• Beğen
merrellden yıllar önce aldığım boyunlukla görüyorum işimi. çok soğuk havalarda tavsiye etmiyorum çünkü baya bir ince. avatarıma ekleyeceğim şimdi fotoğrafı

• Beğen
eğer bir yerde black spade thermal maske görürsen hiiiçç bulaşmayın derim :) maskeyi kafaya tam geçirdimi kulaklarınız kaskı bağlamanızı engelliyor onun yerine kask için bir bere alın kaskı normal taktıkdan sonra güzelce atkınızla sarının :) bazen maske burunun üstünden tekrar düşüyor

Kış için polar Buff. Diğer önerilenlere göre pahalı ama tam amaca göre. Ter nem ve bunun gibi şikayetler hiç olmuyor. Tek bir Buff ile hem boyunluk hem bere hemde maskeyi oluşturabiliyorsunuz.

Şu anda ürünle ilgili hiç bir sıkıntım yok. Buhar sıkıntısını da hallettim yani neredeyse %70 kadar hallettim o da şöyle ağızlık kısmı bol geliyordu biraz dolayısı ile de sıcak hava direkte gözlük ile temas oluyordu. Terziden yanlardan kırptı biraz ve aynı zamanda yüzümü da tam istediğim gibi sıktı. :)

@Cüneyt Y.

Black Spade kullanıyorum. Thermoform'da anlatılanlardan hiçbir farkı yok bence ve kumaş-şekil olarak aynısı. Çok soğuklarda etkisi düşüyor. Bu tarz durumlarda Tchibo ürününü kullanıyorum. 10 numara olmuş. Polar olması çok avantajlı, işinizi görür fakat alt kısmı biraz kısa olmuş :( Buff'da ise kulakları kapamak sorun oluyor ama boyun, ağız, burun için ideal ve en mantıklısı. Onunda boyu kısa gibi ama polar modelde sanki uzatmışlar...

• Beğen
Ya markanın pek bir özelliği olduğunu zannetmiyorum ben nerdeyse hepsi aynı kumaşı kullanıyor. Ben de thermoform olduğu için almadım zaten hepsiburada da indirime girmişti kargoda bedavaydı aldım yani bildiğin polar balaklava, maske artık ne diyorsanız :D (şuan indirim devam ediyor alın bir köşede dursun mutlaka lazım olur)

• Beğen
Konu eski fakat, soğuk havalarda geçtigimiz yılda polarli bir buyunluk kullanıyordum. Boyun için iyi fakat ağız ve burun için nemleniyor ve islaninca faydasi degil zarari oluyordu. Ankarada yaşıyorum sabah için havalar şimdiden soğumaya başladı ve adam akilli bir sey alma vakti geldi. Saçlarımı kısa bıraktığım için kafayıda kapatan bir şey almak istiyorum çünkü soğuk baş ağrısı yapıyor. Kask altından kullanacağım. Kış gelince günlük sabah 7km akşam 7km kullanacağım. Bu ürün önerilmiş çokça konuda işimi görür mü? Buff denen boyunluk da çok onerilmis fakat Ankara soğuk memleket yeterli olmaz gibime geldi. Birde istendiği zaman ağız bolgesi acilabiliyormu çene altına doğru. Yardımcı olursaniz sevinirim.
(link)

Konu eski fakat, soğuk havalarda geçtigimiz yılda polarli bir buyunluk kullanıyordum. Boyun için iyi fakat ağız ve burun için nemleniyor ve islaninca faydasi degil zarari oluyordu. Ankarada yaşıyorum sabah için havalar şimdiden soğumaya başladı ve adam akilli bir sey alma vakti geldi. Saçlarımı kısa bıraktığım için kafayıda kapatan bir şey almak istiyorum çünkü soğuk baş ağrısı yapıyor. Kask altından kullanacağım. Kış gelince günlük sabah 7km akşam 7km kullanacağım. Bu ürün önerilmiş çokça konuda işimi görür mü? Buff denen boyunluk da çok onerilmis fakat Ankara soğuk memleket yeterli olmaz gibime geldi. Birde istendiği zaman ağız bolgesi acilabiliyormu çene altına doğru. Yardımcı olursaniz sevinirim.
(link)
Ben bunu kullanıyorum. Ancak cok cok soğukta çıkmadım disari. En azindan ağız bölümünden nefes alınabiliyor. Onu söyleyebilirim.
(link)

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
(link)
Bende bundan var. Ama ne yazık ki çok soğuk havalarda (0-2 derece) faydasını göremedim. Ortalama hız 20-25 lere çıkınca soğuğu iliklerime kadar hissediyorum. Gittim 300 TL ye eldiven aldım yünlü, o bile 3-4 dereceler de elimi sıcak tutamıyor. Bu aşırı soğuklara bir türlü çare bulamadım.

Ben bunu kullanıyorum. Ancak cok cok soğukta çıkmadım disari. En azindan ağız bölümünden nefes alınabiliyor. Onu söyleyebilirim.
500 Dikişsiz Bisiklet Maskesi

Bu çok başarılı bir ürüne benziyor ancak hiçbir yerde bulamadım. Nemlenme yapmıyor değil mi?

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Bu çok başarılı bir ürüne benziyor ancak hiçbir yerde bulamadım. Nemlenme yapmıyor değil mi?
Bende motor için kullandigim balaklavalarda var. Ancak bunu kullandıktan sonra diğerlerini kullanmaz oldum. Tabi ki inanilmaz bir nefes alış verişi yok ancak diğerlerine göre çok başarılı bir urun. Nemlenme illa ki bir miktar oluyor. Sonucta ağız bölümünden nefes alışverişi yapıyorsunuz.

Geri