Scudo Sports

Yüzü korumadan sürüş sonuç sinüzit

Arkadan cırtcırtlı önde filtreli aliexpresten 3 tlye almıştım kaliteli ürün ama gelince yıkamak şart plastik kokuyor

Scudo
Kaskın ön bölümündeki rüzgar alan yerleri koli bandı ile kapatın,arkalar havalandırma için boş kalsın.Alnınızı kaşlarınıza kadar kapatın buff veya benzeri ürünlerle,yedekte birtane de cebinde olsun uzun süre durduğunda kuru olanı takıp öbürünü kurutun.Kaskınızın ön kısmını gözlüklerin üstüne değecek kadar pozisyona getirin.Benim de kronik maxiller sinüzitim var bu şekilde sürüyorum,yüzümü pek kapatmıyorum boynuma da bir tane buff takıyorum,yol bisikleti kulllandığımdan ve drobdan çok tuttuğum için rüzgar yüzüme tam karşıdan vurmuyor.Sinüs boşlukları birden çoktur bu arada(alında gözler arasında da vardır ) geçmiş olsun.

bu hafta yüksek rakımlarda termal kar maske işe yaradı tabi gözlük artı iç termal ve içe bisiklet forma yazlık üste kışlık bisiklet rüzgarlık ,inişlerde önden ciddi soğuk vurduğu halde göğüs kafesimi rüzgarlık korudu ,ayakkabı spd yazlık olduğu için çift yün çorap ama en sağlamı ayakkabı kılıfı ,ayrıca eldivenler kışlık olacak ,yazlık eldiven olmaz parmak uçları donar kaza yaptırır.alta kendinden termalli kışlık uzun tayt,

Geri