Merhaba arkadaşlar. Yaşıtlarıma göre 10 kilo civarı fazlam var. Yokuşlarda hemen tıkanıyorum ve çok çabuk yoruluyorum. Sizce kilo versem ve kondisyonumu iyileştirsem işe yararmı?
Yaris bisikleti alin strava da segmentlere girmeye ve rekorunuzu gecmeye calisin aksam 6 dan sonra yemek yemeyin ise bisikletle gidin ya da en az 2 saat bisiklet surun bol bol squad yapin .... kilo verdiniz bile gecmis olsun
3 ana 3 ara öğününüz olsun ekmeği fazla tüketmeyin şekeri kesin antremandan sonrada protein ağırlıklı beslenin bolca yokuş antremanı yapın zamanla bacaklarınız kuvvetlenecek ciğerleriniz açılıp nefesinizi çok kısa sürede toparlayabileceksiniz. Diyetisyene gitmeniz size şu avantajı sağlar verdiğiniz kilonun kas mı yağ mı olduğunu görürsünüz. Diyetisyene gidersenizde mutlaka bisikleti söyleyin ona göre beslenme programı çıkarsın size yoksa kasları yakarsınız
6 dan sonra yemek yememe olayı yanlış ben gece 12 de bisikletten dönüşte 1 muz yarım litre süt 15 tane fındık yerim ve kaslarımı koruyup yağ yaktım. Ha bisikletten dönüşte bir şey yemedim o zamanda kas yaktım. Siz siz olun televizyona çıkıp söylenenleri dikkate almayın çünkü onlar günlük hayatında spor olmayan insanlara göre söyleniyor. Hele ki siz yokuş çıkacaksınız. hergün 50 km yapan biri olarak 2300 cal lik diyet listem var. Dediğim gibi diyetisyen iyi oluyor ve mutlaka ölçüm yaptırın