hüseyin kardeşim bu güzel ve eşsiz manzaraları biz bisiklet severlerle paylaştığın için sana teşekkür ederim keşke zamanım olsada buralarda pedal çevirsem tam aradığım yerler müthiş zevk aldım fotoğraflardan harika yerler.
Kaybolan güzellikler ile ilgili acınızı paylaşıyor sabırlar diliyorum.Sanki bu yollar, barajlar,tüneller bu canım güzellikleri yok etmeden yapılamaz gibi acımasızca katlediş.İçim sızladı...Zor bir gezi tebrikler.
Zor bir parkur, tekbaşınıza tebrik ediyorum, doğayı nasıl bitiriyorlar gördük, canım dereler yok olup gidecek, resimler ve tüm paylaşımınız için teşekkürler.
Bisiklete verdiğim uzun aradan sonra geri dönüş projesinin ilk günleri. Rampalarda ciğerim kesildikçe gelen o pişmanlık ve vazgeçme hissini hala hatırlarım. Zorlu bir 3-5 yıldan sonra eski seviyeme ulaşıp benim için çok değerli bir şeyi kurtardım. Kırılma noktası neydi, kırılma noktası emekti
Bulutların nemli kuzey taraftan yükselip dağları aşması ve çok daha kuru olan güney tarafta eriyip gitmesi. 2014 yılında çektiğimiz bir video. Arka plandaki komik konuşmalarımız sebebiyle sesi kaldırmak zorunda kaldım. Muhteşem bir rüzgar sesi vardı.