Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Zincir sıkışması

Uzun süredir bisiklete binmiyodum okul vbden dolayı yokuş çıkarken dalgınlığıma vites indirmek yerine çıkariyim derken dedim bi an vites gevşemiyor üst üste vites atınca bi anda zincir çıktı sonrasında farkettimki zincirden yada arka aktarıcıdan tam emin değilim ama hafiften böyle sürtmeye benzer bi ses çıkıyor sizce ne olabilir?. Bugünde arka zincirim attı vites değiştirirken halada arada ses çıkarıyor sürtmeye benzer. Bu sürtme sesi tekeri tam tur atınca çıkıyor bide ama her seferinde değil yani bi 6-7 tam tur atıyosa arada sürtme sesi çıkıyor sonra kayboluyor elle çevirincede çıkmıyor yolda sürerken çıkıyor

Scudo
benim rublemde sürekli dönme isteği var yani pedalı çevirdikten sonra pedalları serbest bıraktığımda pedallar dönmeye devam ediyor çünkü ruble tekerle beraber dönüyor. pedalı hızlıca geri çevirdiğimde ruble rahat geri dönmediği için zincir kısa süreliğine sarkıyor ve bunun etkisiyle aniden düzeldiğinde rubleden çıkıyor zincir ve kadroyla zincir arasına giriyor. Göbeğin içinin pislik tuttuğunu düşünüyorum. Bu konuyu bilen yazarsa çok sevinirim

benim rublemde sürekli dönme isteği var yani pedalı çevirdikten sonra pedalları serbest bıraktığımda pedallar dönmeye devam ediyor çünkü ruble tekerle beraber dönüyor. pedalı hızlıca geri çevirdiğimde ruble rahat geri dönmediği için zincir kısa süreliğine sarkıyor ve bunun etkisiyle aniden düzeldiğinde rubleden çıkıyor zincir ve kadroyla zincir arasına giriyor. Göbeğin içinin pislik tuttuğunu düşünüyorum. Bu konuyu bilen yazarsa çok sevinirim
buyur hocam tedavisi bur da
BİSİKLET RUBLE SORUNU SÖKME TEMİZLİK TAMİRİ NASIL YAPILIR

@izmet bisiklet hocam Aleyküm Selam maşallah foruma renk kattınız. Videolarınıza gelince , ,teknik anlatım olarakharikasınız. Bisiklet Foruma çok büyük katkınız olacak. Size tekrar tekrar hoş geldiniz demek istiyorum. Sağolun. Varolun.

@HakanAydn abi 2 diyecektin galiba mesajımda düzenleme yaptım konu bölünmesin diye. :harika:

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@izmet bisiklet hocam Aleyküm Selam maşallah foruma renk kattınız. Videolarınıza gelince , ,teknik anlatım olarakharikasınız. Bisiklet Foruma çok büyük katkınız olacak. Size tekrar tekrar hoş geldiniz demek istiyorum. Sağolun. Varolun.
@necmeddin ve Aleykümselam hocam Hoş buldum tşkler güzel yorumunuz için elimden geldiğince dilimin döndüğünce yardım ola bilecek vivedolar paylaşmaya calışıyorum forum da faydalı ola bilirsem ne mutlu bana ..

izmet bisiklet
olurmu ustacım ben youtubedan daha önce izlemiştim videolarının bazılarını,gayet açıklayıcı ve bilgilendirici:harika:

@izmet bisiklet Yok hayır, gayet güzel samimi videolar. 180 video diyor, hep bisikletlemi alakalı?
@HakanAydn evet ufak tefek farklı içerikler var abone kasmak için onlar da:)
izmet bisiklet
olurmu ustacım ben youtubedan daha önce izlemiştim videolarının bazılarını,gayet açıklayıcı ve bilgilendirici:harika:
@seko35.50 tşkler hocam videoları iyi çekilmiyor yaptığım işte kendime güvene bilirim videoları bisiklet sahiblerine cektiriyorum tek sıkıntı bu : )

@izmet bisiklet Ustacığım (türkçemize saygıdan ustacım demiyoruz), ben kendi adıma burada olmanıza çok memnun oldum. Eminim pek çok arkadaşımda bana katılacaklardır...Bence sizin ayrı bir topiğinizde olabilir.

@izmet bisiklet Ustam topik, konu başlığı demek. Mesela bu topik "zincir sıkışması" başlığını taşıyor. Forum listesinde görünen satırların her biri topik, konu yani..Ben olsam "izmet ustaya sorun" tarzı bir topik açardım, özellikle genç arkadaşların çok rağbet göstereceğine eminim...Yönetim ne der bilemem tabi..😁

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
@izmet bisiklet Ustam topik, konu başlığı demek. Mesela bu topik "zincir sıkışması" başlığını taşıyor. Forum listesinde görünen satırların her biri topik, konu yani..Ben olsam "izmet ustaya sorun" tarzı bir topik açardım, özellikle genç arkadaşların çok rağbet göstereceğine eminim...Yönetim ne der bilemem tabi..😁
@HakanAydn tşkler hocam topik ne demek bilmiyorum sayende öğrendim tşkler . "izmet ustaya sorun" topik istermsin diye sorsalar hayır derim hocam sebebi benim kendi işlerim var formu sık kullanan biri değilim ara ara gire konuları okur cıkarım önerin için tşkler.

@izmet bisiklet çok sağolun video yardımcı oldu gerçekten. zaten ben de sorunun bu olduğunu düşünmüştüm

• Beğen
@izmet bisiklet Hayır ben değilim ustam. E hakediyor bence kanalınız...Burada konuya vakıf çok arkadaş var, üstad diyebileceğimiz seviyede bilgililer bisiklet konusunda, zamanla tanırsınız. Ama sizin gibi işin tamir kısmına ağırlık vermiş, üstelikte bunları videolaştırmış biri yok..Geneli binici forumun lafın kısası..Çok iyi oldu geldiğiniz, forum adınada, kendi adınızada..

@HakanAydn hocama katılıyorum üstadım ben internette çok araştırma yaptım videolarınıza hiç rastlamadım maalesef. bir çok video var internette genelde yüzeysel temizlikle ilgili ve vites fren ayarı gibi basit işler. @izmet bisiklet

• Beğen
Geri