Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Zincir temizliği

Selamlar zefal'in yeşil renkli yağ çözücüsünü kullanan var mı fiyatı nedense diğer yağ çözücülerden daha ucuz veya önerebileceğiniz yağ çözücü var mı ?
Yarı yarıya asperox ve sıcak su karışımı içinde zinciri 1 saat bekletip bir kere fırçalama ile katılaşmış yağlar bile akıp gidiyor musluk altında. Bu ekonomik yöntemi tavsiye ederim. Muc off degreaseri dişlilerde kullanıyorum. Gayet güzel iş çıkarıyor. Asperox renkleri soldurdu. Özellikle siyahlar matlaşıyor.
Zefal benimde radarımda. Belirsiz bir zaman sonra alıp deneyeceğim.

Scudo
Zincir tamam da rubleye yağ çözücü sıkmak iyi cesaret.

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
(link) amazondan bu ürünü aldım içine biraz asperox sarı güç koyup zinciri temizledim ben memnun kaldım umarım zincirde durumdan memnundur.
Aynı üründen ben de aldım ama zincir temizleme aparatını kullanamadım. Zincir fırçaları döndürmüyor. Sizde durum nasıl?

Aynı üründen ben de aldım ama zincir temizleme aparatını kullanamadım. Zincir fırçaları döndürmüyor. Sizde durum nasıl?
10 sene önce ben de bu ürünü almıştım. Temizliyor ama temizlemesi için ciddi çaba sarf etmek gerekiyordu. Bir gün sinirlenip çöpe attım :) Sırf yapılmış olsun diye yapılmış bir ürün. Kimseye de tavsiye etmiyorum.

Waxa gecin arkadaslar. Sonra direk bisikletinizi temizlerken bana dua edersiniz. Buneymis ya dersiniz. Ne yag sokucu ne zincir temizleme aparati tüm dertleriniz bitiyor.

• Beğen
Tepkiler: cixece
Benim zincirde kaplama yok, ondan sıkıntı yaşamamışım, yazmanız iyi oldu. Sabunlu su teflon bazlı yağda işe yaramadı bende.
5 dakikadan fazla kalsın hemen kararma başlıyor zincir plakalarında.

Bendeki sorunsuz, epeydir her temizlikte kullanıyorum. Amazon'dan değil N11'den almıştım ama bütün detayları ve set içeriği aynı.

Sıkışıyorsa parçaların yönünde hata olabilir ya da plastik parçaları kalmış olabilir, biraz eğelenirse akıcılaşabilir.

Beraberinde gelen fırça aşırı büyük, muhtemelen motosiklet için ya da sadece iyi düşünülmemiş, sete öylesine konmuş. Üst-alt kıllar daha yakın olsa bir geçişte zinciri üç yönden temizlerdi.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Önerileriniz için teşekkürler asperox v.b ürünleri bisikletimde kullanmayı düşünmüyorum. Gecenin sonunda shimano degreaser 1L almaya karar verdim.

• Beğen
Tepkiler: Duke9701
Asperox sarı güç sık 3.5 dk bekle sonrasında küçük köşeleri boyadığımız fırça ile zincir ruble ne varsa sürterek tertemiz yap. Aslında en güzeli gazyağı ile temizlemek ama evde imkansız.çok ağır kokusu var.

Önerileriniz için teşekkürler asperox v.b ürünleri bisikletimde kullanmayı düşünmüyorum. Gecenin sonunda shimano degreaser 1L almaya karar verdim.
Asperox bana da mantikli gelmedi.

Gazyağı kullanıyorum ben

• Beğen
Tepkiler: sccetin
asperox bırak peşimi

kaliteli bir zincire
dandik bir zincirin yanında gelen quick link takılırsa ne olur bir zararı olur mu arada 7 8 kat fiyat farkı var

kaliteli bir zincire
dandik bir zincirin yanında gelen quick link takılırsa ne olur bir zararı olur mu arada 7 8 kat fiyat farkı var
Zincirler birbirleriyle uyumluysa takılır, hiç birşey olmaz.

Kesin, hesaplı ve hızlı çözüm için görseldek ki ürünü tavsiye ederim. Fakat bisiklet üzerinde bulunan plastik yerlere sıkmayın.
Benim genellikle kullandığım yöntem ise; mazotu beze bandırıp zinciri detaylı siliyorum. Elde yıkama bulaşık deterjanı ile duruluyorum.

Dosyalar

• images.jpeg
    images.jpeg
    18,9 KB · Okunma: 12
Geri