Abdullah Hakkı
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 655
- Bisiklet
- Diğer
haklısın beverly benim en alt dişlim (6.) gitmiş attıgım zaman çatırt çatırt atıyo yani pek eminde degilim ama zincirden bozulduguna arka dişlilere koruma taktıracaktım çocuk acemiydi galiba salak onun bi aleti varmış onu oturtamadı sandı (halbuki oda yanlış anahtarı takıyomuş) bi vurdu eyvah dedim gitti güzelim dişliler ne yapıyon ya sen die bi bagırdım çocuk pişkin pişkin şu cevabı veriyo ya işe bak'abi dişlileri söküyoz' bende dedimki veya neyse şimdi ayıp olmasın oraya sansür koyalım 'buradan dişlileri BİİİİP gibi görüküyo' dedim aldım tekeri taktım gittim öyle bisikletcileri sallandırmak lazımki digerleri saglam kalsın bari ama acaip moralim bozulmuştu kaç tane bisikletci degiştirdim hepsi aynı çıktı artık güvenmiyom hele bide şey demeleri var 'sen bisikleti bırak abi 1 saat sonra gel' bi kere yedim bunu tabi o zamanlar ufak bi bmx takılıyodum hareket bisikletiydi çok manyak fren kolları vardı plastikti ama baya kaliteli bişeydi kaç kez düştüm hatırlamıyom ama bi kere hastanelik olmuştum tabe kask felan yoktu hızlı giderken düştüm kafama taş çarptı gene allah korudu tabi bisikletin hali mahvolmuştu pedal kırılmıştı tekerler yamuk yumuk olmuştu ama fren kollarına hala bişey olmamıştı plastik olmasına ragmen neyse götürdüm bunu bıraktım adam dediki git akşama dogru gel peki dedim gittim akşam üstü bi baktım allah allah benim fren kolları bi garibime gitti yıpranmş felan bi baktım marka felan hiçbişey yok üstünde zaten belliydi orjinal olmadıgı megerse adam benim fren kollarını söküp kendi yegenininkiyle degişmiş acaip sinirlendim bide inkar etmesi vardı adamın gittim eve abimi felan aldım biraz kargaşa çıkardık en sonunda adam 'aa ya karışmış kusura bakmayın' felan dedi tabi söylene söylene degiştiriyo bide demekki diyo bi parça takmayı unutsak asker getirtecen felan dedi abim duymuş tabi konuşma işini yap dedi adam bozuldu felan ama sonunda taktırdık orjinalleri geri adamın şimdi dükkanının önünden geçmiyom gidenlerede anlatıyom bu olayları bence böyleleri sallandırmak lazım tabi fazla gevezelik ettim ama artık kusura bakmayın
saygılar sevgiler
saygılar sevgiler