Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Zoom denen dandik maşanın amortisör bacaklarindan sallanıp ileri geri boşluk yapması

20171208_112909.jpg 20171208_113321.jpg

bende bunu yaptım gece bi süreyim dedim tek tekerden sonra indirince bi baktım sandalyeye çenem girmiş kediler düşmemin korkusuyla bahçeye kaçtılar bileğimi burktum ve omzumda ezildi size garip gelecektir ama bu 6.cı kırılışı 5 defa sol bacaktan kırıldı her seferinde kaynak attırdım 6.cıyıda ikisini birden kırdık h.o 2 3 haftadır da bisiklete binemiyorum suan resmen depresyonda gibiyim ama iyileştim sıkıntı yok :) bu maşaya bol bol eziyet edin lütfen

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Scudo
@yucel458999Hocam aman dikkat edin kendinize çok geçmiş olsun

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@yucel458999
Sizinki biraz deli cesaretiymiş. Ben ilk kırıldığında bırak ön kaldırmayı falan direk çöpe atarım. Geçmiş olsun.

bende ilk başta çöpe atıcaktım ama param olmadıgı için kullandım artık kullanmam en yakın zamanda v fren uyumlu bi maşa alıcam tabi v fren uyumlu maşa pek kalmadı ama bulucam bi çaresini

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Arkadaşlar maşanın içerisindeki uzun vidayı taktığımız yer nasıl çıkartılıyor?

@KitapSever plastik kauçuk gibi bir kapak . Altında genişlik olur borudan kolay çıkmasın diye. Düz uçlu tornavida ile tabanını kaldırın . Anahtar yerleştirin ve kaldırmak için yukarı asılın . Umarım yanlış anlamamışımdır

@yucel458999
Geçmiş olsun hocam . Bütçeniz varsa suntour xct mlo sf 13 öneririm. Bu tip maşa var bende mode marka çok mübarek çıktı . Hiç çalşmadı düz maşa gibi. Hiçte kırılma yapmadı.

@MAERKEK Hocam vida takılan yer hiç kalkacak gibi durmuyor ki maşanın birazda aşağısına doğru kaymıştı. Yani tornavida falan imkansız. Bu arada maşadan biraz keserek çıkarttım ama nasıl çıkarildığını merak ediyorum. :)

@yucel458999 bu tarz kırılmaları gördükçe korkuyorum 3 senedir zoom maşa kullanıyorum merdiven drop vb. her şeyi yaptım kırılması yakındır heralde benimkinin de

@KitapSever
Fotoğraf atma imkanınız var mı ?

@MAERKEK
Hocam maalesef kelebeği yeni maşaya çaktım bu yüzden fotoğraf yüklemem zor, eğer kesilmiş maşayı soruyorsanız 3-4 santimetre çap bir şekilde kestim bir daha kullanmayacağım diye.

5mm uzun alyan ile sökülüyor bu maşalar ama sökmeye değmez çöpe atın yenisini alın daha iyi sf13 xct aldım kafam rahat :)

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@yucel458999
Nasıl bi inceleme yazısını veya videosu alabilirmiyiz ?

Geri