Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Zoom maşa amortisörden ses geliyor

BağdatlıRuhi

Daimi Üye
Tepki
152
Bisiklet
Bianchi

Bisikleti yukarı kaldırınca amortisör ufak bir miktar aşağı iniyor ve tak diye ses çıkarıyor. Bunun dışında amortisörün çalışmasında sıkıntı yok. Kilit hem açıkken hem de kapalıyken oluyor bu durum. Sorun arkadaşımın bisikletinde, forumda aratmış fakat bulamamış üyeliği de yok bende konusunu açayım dedim. Elimizde yukarıdaki gibi videosu mevcut. Not: Maşa Zoom marka.

Scudo
Maşa Zoom maşaysa o tarz seslerin gelmesi normaldir. Neredeyse herkesten gelir o ses. Kaliteli bir maşa markası değil.

yay küçük geliyor gibi gözüküyor. Sertlik ayarı varsa oynama geçene kadar sertleştirme yönüne doğru çevirin.

• Beğen
Tepkiler: BağdatlıRuhi
Daha önce böyle bir şey yapmıyormuş, 2-3 gün önce olmaya başlamış.

Merhabalar, aynı sorun bende var, aynı zoom maşa hala çözemedim bisikletçiler normal diyor.

Bana fabrikadan bu şekilde geldi, Kron XC 150 almıştım. Kullanıma engel değil ama var bu boşluk, 1-2 mm kadar. Özellikle durup maşayı kilitlemek istediğinizde gidonu ayağa kaldırmak gerekiyor, ve kaldırınca bu ses geliyor zaten. Bisikletin üstünde olsanızda olmasanızda farketmiyor. Bu zoom maşadan diğer bir şikayetimde, ilk günler maşayı kitleme düğmesi ileri geri çok rahat çalışırken, şuan kaçırıyor gibi. Yani 4üncü 5inci denemede ancak maşayı kitliyor veya kitli maşayı açıyor. Ehh bu paraya bu maşa nabıcan, bozulunca kron xc 150 parası kadar bi para ayırıp kaliteli bir maşa alıcaz artık =)

Geri