Ben teşekkür ederim, sağolun Çalışmaya çalışın gençler, zaten dershaneler de kalktı bütün iş artık bireysel olacak, koleje herkesin gücü yetmiyor malesef
temel yoksa mat. simetri yayınları iyi bi tercih olucaktır.bakman gereken bi başka kitapta antremanlarla matematik kitabını öneririm.çözmesi zevkli ve sıfırdan başlayanlar için en iyi kitap diyebilirim. anlaşılır ve samimi anlatımıyla çok yararlı.
biyoloji için kesinlikle güvender yayınları diyorum.
geometri içinse sadece tek bi yayın yeterli olmucaktır diye düşünüyorum.çünkü geometri soru çözdükçe gelişen bi derstir ve başka kaynaklarada göz atman gerekir.yoksa soruların çözümünü bi bakışta görmen zorlaşır. bu arada geometrileri fullemiştim
fizik ve kimya içinse simetri ve karekök yayınlarını önerebilirim.2012 senesinden elimde max %5i çözülmüs lys fiz. kitaları var(fem simetri %5 çzlmüş | sıradışıanaliz yynları %10 çzlmş | fen bilimleri yaynları 0 | pi analitik yayınları 0 ) .eğer işini görürse gönderebilirim
@mehmet orası doğru tabi bilgi aynı bilgi. ama serdarın söylediği gibi bazı senelerde ufak değişiklikler olabiliyor. mesela 2010 senesi kitaplarıyla 2011 senesi kitapları çok az da olsa farklı.bazı derslerde müfredat değişiklikleri olmuştu.
Eğer temelin kötüyse Antremanlarla Matematik ile başla, Güvenderle devam et, Fem ile bitirmeni öneririm ve bol bol farklı tiplerde sorular çözsen çok iyi olur.