Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Zozo Fren Bacağı

jestercat

Aktif Üye
Tepki
187
İsim
Mirza
Başlangıç
1949—50
Bisiklet
Mosso
Malum, zozo gidonlar kırılmalarıyla meşhur. Fren bacağı da öyle mi acaba? Herhangi bir isimsiz alüminyum fren bacağı alsam daha mı iyi?

Scudo
Kullanan yok müdür acep?

Zozo kronun alt markası diye biliyorum. Xlc accell bisikletin alt markası sanırım. Emin olmamakla birlikte böyle hatırlıyorum. Alt marka dediğime de bakmayın, çinden sipariş edip etiket basıyor çoğu. Fren bisikletin en önemli yeri, ucuza kaçmanızı tavsiye etmem.

Zozo Kron'un Çin'den getirttiği ürünlere bastırttığı marka. Genelde kalitesi düşük veya giriş seviyesi ürünler denilebilir.
XLC ünlü bir Alman firması. Ancak onlar da Çin'de yaptırdığı ürünleri satıyor dünya çapında. Giriş seviyesi denilebilir ama kalite olarak Zozo ürünlerinden daha iyidir.
Tektro, Tayvanlı bir fren sistemleri üreticisi. Kalite ve fiyat olarak Shimano'dan biraz aşağıda gibi. Ancak çok büyük markalar bisikletlerinde tektro frenler kullanabiliyor.

Özet olarak, ne kadar ekmek, o kadar köfte :)

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Bisikletim de zaten pek kaliteli bir şey değil. Mosso Legarda 1621. Üzerinde gelen fren bacakları rezalet. Hiç ayar tutmuyor, sürekli sürtüyorlar. Kuma saplanınca ön frenini de yamulttum zaten.

Herkese iyi günler keyifli sürüşler dilerim. Yeni başlık açamadım forumda yeni olduğum için kusura bakmayın burdan soracağım. Ben de hidrolik disk fren var ve ben kaliperlerini boyamak istiyorum. Yeni aldım bisikleti. Kaliperlerim siyah ama ben onu kırmızı yapmak istiyorum kendimde daha uyumlu durur diye düşünüyorum. Lakin bir sorun var üzerinde ki shimano yazılarını nasıl koruyabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim. Dediğim gibi yeni olduğum için buradan soruyorum tekrardan kusura bakmayın. Şimdiden herkese teşekkürler.

Dosyalar

• 20200705_123641.jpg
    20200705_123641.jpg
    877,5 KB · Okunma: 4
Herkese iyi günler keyifli sürüşler dilerim. Yeni başlık açamadım forumda yeni olduğum için kusura bakmayın burdan soracağım. Ben de hidrolik disk fren var ve ben kaliperlerini boyamak istiyorum. Yeni aldım bisikleti. Kaliperlerim siyah ama ben onu kırmızı yapmak istiyorum kendimde daha uyumlu durur diye düşünüyorum. Lakin bir sorun var üzerinde ki shimano yazılarını nasıl koruyabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim. Dediğim gibi yeni olduğum için buradan soruyorum tekrardan kusura bakmayın. Şimdiden herkese teşekkürler.
Boya yaparken kullanılan bir bant var kağıt bant,onunla biraz uğraşarak tam yazının üstünü kapatabilirsin ondan sonra boyarsın boya işin bittiğinde bantı kaldırırsan yazının durduğunu göreceksin.

Boya yaparken kullanılan bir bant var kağıt bant,onunla biraz uğraşarak tam yazının üstünü kapatabilirsin ondan sonra boyarsın boya işin bittiğinde bantı kaldırırsan yazının durduğunu göreceksin.

Çok teşekkür ederim iyi günler.

Geri