Scudo Sports

Zr Litening Boa

süper, şaşırtıcı ağırlık, ama şu jantlar hakkında biraz bilgi verir misin, aziz, hepimiz için merak konusu?..

• Beğen
Tepkiler: Aziz SIRNAÇ
Scudo
arkadaşlar merak edenler için jant TOKEN C50A modelidir bu jantları Türkiyeye doruk bisiklet getirdi fakat suan token jant ellerinde kalmadı sonuncusunu ben aldım bu jantların satış fiyatı 1600 $ civarıdır teknik bilgilere tokenin web adresinden ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: SoldieR52
Nefis bir bisiklet olmuş. Çok beğendim. Jantlar da binmeye kıyılamayacak kadar güzel. Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Aziz SIRNAÇ
7.4 kg ön attırıcı ve arka fren yokken tartıldı resimdeki haliyle. herhalde onlarla 7,6 - 7,7 civarları olur.

• Beğen
Tepkiler: sprint
@GaLiP_

:) Yok okadar deli değilim.....
ben sporcuyum orası Adapazarı bisiklet kulübü okadar bisikletim olsa hepsini satar bir Colnago Ferrari alırdım :)

o benim tek bisikletim !

Valla Aziz buyuk cesaret, arka frensiz ve on vitessiz yol bisikleti toplamak :):):

Saka bir yana, cok tatli olmus. Ben de buraya geldim geleli her yerim yol bisikleti oldu... Bakalim belki yaparim ben de bir surpriz :)

@HaliliOzturk

halilcim merhaba.
dediğin gibi arka fren ve vites olmasaydı buyuk cesaret olurdu.
Ama ben Duraace yi set olarak aldım yani arka fren ve ön vitesi var sadece resi toplarken dayanamadım çektim şimdi takılı yani:
bu arada yol bisikletine geçersen pişman olmazsın.
hadi bakalım yap bir süpriz :)

:) hehe ben alirsam klasik alirim ama, soyle retro denecek cinsten 60-70lerden kalma falan :):):)

@HaliliOzturk

valla yol bisikleti olsun çamurdan olsun yakışır halilcim :):)

Geri