Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@Erdem Akcan

erdemcim öğlenden sonra çıksak saat 2 gibi uyarmı sana?

bugün Pursakları çıkıp geri geldim kısa bir turdu, güzel sardı, dönerken lastik patladı ve yedek olanında sibob kısmı kırıldı. İşte yolda kaldı sandınız değilmi :D Her zaman 2 yedek iç lastik taşıdığım için bana kızan insanları şimdi görmek isterim :D

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
@serdar gültekin

gizli bir sataşma hissine kapıldım :rolleyes: neyse artık yolda konuşacam :D ahaha

• Beğen
Yahu gençler siz de pek hızlandınız, zaten antrenman hak getire. Nasıl cesaret etsek de size katılsak???

Biz de mahalleden çıkmadan köşedeki parka bisikletle gidip piknik mi yapsak acaba? :D

@Hacı Murat ŞAHİN

ne haddimize hacım ilk pedallarımı ben seninle attım biliyorsun ....ama seninle pedal çevirmeyi özlemedim dersem yalan olur ....lütfen arkadaşlar eğer hava güzel olursa buluşalım hasret giderelim en azından bir çay içelim....bu yazımı okuyan arkadaşlarım lütfen çağrıma cevap verin ve olanaklarınızı zorlayarak bir buluşma yapalım eminimki herkez birbirini çok özlemiştir. hepinize kucak dolusu sevgiler ..saygılar..

abi havalar yeni yeni ısınmaya başladı artık tur atalım gerçekten. bu haftasonu ben de katılırım eğer çıkarsak. ama uzun tur falan diyonuz, ne kadar uzun mesela? şimdi kış girdiğinden beri 2 aydan fazla oldu bisikletle dışarı çıkmadım :D

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
@Erdem Akcan

Kardeşim benim valla koltuklarım kabardı. Ben de birlikte pedallamayı çok özledim. Ama hem kondisyon eksikliği, hem de sizlerin gerçekten bisikletleriniz vs gözümü korkutuyor. Neredeyse herşeyi baştan almam gerekecek çok sevdiğim orta mesafe turları yeniden yapabilmek için.

Birşey sorayım yol bisikleti ile seyrederken de yolu ve yüzeyi olabildiğince yaşıyor musunuz yoksa hız artışından dolayı biraz da olsa motorlu araçla yol alıyormuş gibi mi? Bir de dikkatinizi çeken farklar neler sizce? Cevaplandırırken yol veya mtb şöyle iyi böyle iyi gibi değil de arada verdiği his açısından şöyle, performans açısından böyle farklar var gibi aklınıza geldiğince cevaplarsanız sevinirim. Bunu şunun için istiyorum; malum er geç bir süre içerisinde bisiklet değiştirmek durumundayım, bisiklet türleri de sonuçta birbirlerine alternatif değil de farklı amaçlarla üretilmiş olduklarından kendim için en doğru kararı vermek istiyorum.

• Beğen
Daha az güç ile daha uzun yol gidebilmek.
yolda ki akıcılığı hissedebilmek.
sürekli kondisyonunuzu yüksek tutmanızın gerektiği bir bisiklet.
Konforu biraz zayıf seleden ötürü ama her daim size verdiği sürüş zevkinden dolayı bunu unuttura bilmesi.
Ve en önemlisi BEN YOL BİSİKLETİNE AŞIĞIM.

Performans açısından kıyaslamaya gerek yok, Örnek veriyorum sizden bir kaç gömlek yüksek bir MTB ci ile Başa baş gidebilirsiniz yol bisikletinizle...

işte kısaca özetlenişi bu :D

• Beğen
@serkan hilal

İşin aslı beklentilerimle karşılaştırınca tam karşılığını bulamıyorum. Ben daha çok geçtiğim yerleri yaşayabilmek, daha çok sohbet imkanı, belki daha kısa sürede daha fazla kalori yakmak, (bilenler bilir) Karagöl gezimizde olduğu gibi yaklaşık 15-20 km bozuk yolda endişesiz yol alabilmek veya yola çıktığında yol koşullarını ön plana almamak gibi (aklıma gelenler) konuların MTB nin, biraz da tur bisikletlerinin avantajları olduğunu düşünüyorum. Bahsettiğin konular da çekici ama sanırım bunları yaşamak için her iki türde bisiklet sahibi olmam gerekliymiş gibi geliyor bana.

Bir de beraber turladığım arkadaşların yol bisikleti eğiliminde olması da yol bisikletinin çekici bir tarafı olarak sayılabilir. Her ne zamansa alacağım gün geldiğinde daha net fikir edinmiş olurum herhalde.

@Şafak Atilla Akpınar

Ewet arkadaşlar, Formaya %75 bir sponsor buldum. Kesin değil ama büyük ihtimal olacak.
Bu cumartesi konuşacaz adamlarla inş. olur...

• Beğen
peki bu reklam formanın neresinde ve ne ebatlarda olacak?

Hepsi konuşulacak arkadaşlar... biz yarin ŞAFAK la beraber konuşacağız büyük patronla... Formada kapsadığı alana göre de Fiyatı konuşulacak... Tamamı için reklam isterlerse %100 ünü karşılayacaklar ve kendi reklamımızıda yapacağız... ANKA BİSİKLET olarak

• Beğen
yarın napıyoz çıkıyoz mu tura? pazar günü yağışlıymış hava

arkadaşlar ...şafak ...eğer yarın birşeyler yapacaksak şimdiden planmasını yapıp duyurusunu yapalım ki gelecekler de kendilerini ona göre ayarlasın

• Beğen
Geri