Scudo Sports

Pedallarken dinlediğiniz müzikler?

seko123

Daimi Üye
Tepki
70
bir konuda bana yardımcı olmanızı ıstıyorum acaba bısıklet surerken ne tur müzikler dinlemelıyım!!!! techo,rock,pop,arabesk,yabancı pop,yabancı rock hangısı ınsanın performansını arttırır yanİ GAZA GETİRİR!!!!!

Scudo
*Teriyaki Boyz - Fast and Furious Tokyo Drift soundtrack
*Clipse - Grindin (Raggae remix) feat. Sean Paul , Elephant man, Kardinal Offishall
*Mız mız :)
*Nelly- St. Louis (şehiriçinde turlarken)
*Eminem
*Puff Diddy (veya daddy :)
*Brooklyn Bounce
*Matrix Reloaded soundtrack (Bionic Jive - Ricochet)
*The Transporter soundtracks

Daha da var fakat bir kısımını filmde kullanacağız.

Dikkat, bunları dinlerken, 100km hızı üzerine çıkmayın.

• Beğen
Tepkiler: mertcan kurtcebe
bisiklete binerken kulakta kulaklık dikkat dağıtmıyor mu
Hem tehlikede arz ediyor sanki
Ama fikrimi sorarsan tekno ve hareketli müzikler dinle:D

Metal müzik çok fena gaza getiriyor bi denemeni öneririm işte birkaç farklı tarz grup:

Machine Head (The Burning Red albümünü öneririm)
Coal Chamber
Fear Factory
Anthrax
Overkill
Mudvayne

Ben R & B ve rock dinliorum .. r&b den sana sunları tfsiye ederim
Big tuck ; Young buck ; Young bloodz ; lil john ve atl dedlileri :D

rock ise
Ramsteinn ; Muse ; LP ; Papa Roach ; Dream theatre bunları dinle ucarsın çıkmadıgın yokus kalmaz :D:D:D

teknik inislerde(yavas ve dikkatli gecmen gereken yerlerde)
arabesk tafsiye ederim :)

onun disinda tabiki hareketli muzik ve daha dogrusu senin kulagina hos gelen ritimli bir muzik, burada ...... isimli bir sarki dedik diye onu dinleme yani :D
ne seviyorsan onu dinle kardes. boyle seyler kisiye ozeldir
ama teknik tafsiyemi degerlendir hehe

Def Leppard ın Hysteria albümü şiddetle tavsiye edilir.

yaw bi gidn arkdaşlar bisiklete binerken müzikmi dinlenir yolda doğru dürüst gidemiyoruz araçların yüzünden bi de müzik dinlerken korna çalan arabayı duymasak altındayız arabanın.ben bu duruma karşıyım bisiklete binerken müzik dinlenmez...hele rock hiç dinlenmez...

@heng

arkadasim muzik dinlemenin yeri zamanimi olur, gayette guzel dinlenir.
biz valla yolda dogru durust gidebiliyoruz o yuzdende muzik dinleyebiliyoruz
cok normal ve guzel bir durum. dinlememek senin elinde
hani madem fne tarz muzik dinlenir konusunda fikrin yok bosu bosuna neden insanlarin zevklerine karsi bir yazi yaziyorsun yani. bunu kendi icinde yasa bence
heralde senin disinda butun herkes muzik dinlemeyi seviyor(bisiklete binerken)!

@heng

''yaw bi gitmeyelim'' de cevap verelim :)

dinlenir tabi ki neden dinlenmesin.. ama her seyin bir uslubu var.. bombos bi koy yolunda gidiyorsundur ac istedigin muzigi sonuna kadar dinle..

ama trafikte giderken ben ''tek kulagima'' kulakligimi takip muzigimi dinliyorum.. kulaklik takili olmayan kulagim da trafikteki duymam gereken her seyi duymami sagliyor zaten..

Dogustan iki kulagimiz var kiymetini bilelim :)

Sepultura, Slayer, Megadeth, Metallica, Over Kill'in genel olarak 1990'dan önceki bütün albümleri gazın gazıdır, bisiklete binerken bunları dinlemek tehlikeli olabilir (virajlara normalden hızlı girmek, 4 şeritli yolda en sol şeride çıkmak falan gibi..)
Ayrıca şahsen bi video hazırlayacak olsam kullanmayı ilk düşünecegim şarkı Slayer - Behind The Crooked Cross olurdu :)

• Beğen
Tepkiler: ocanakci
Bu soruya "şu müziği dinlemelisin" diye bir cevap vermek biraz zor. Seni motive edecek müziği en iyi yine sen bilirsin ama Fransa Bisiklet Turu'nun atmosferine girmek istersen Kraftwerk'in Fransa Bisiklet Turu için yaptığı "Tour De France" albümünü dinleyebilirsin. Elektronik müzik tarzındaki albümün parçaların içinde bisiklet sporuyla ilgilenenlerin sık sık duyduğu sesler de kullanılmış. (pedal, zincir sesleri, nefes nefese kalmış sporcu sesleri gibi)
(link)

@heng

Bisiklet binerken müziksiz ben hic keyif alamıyorum . Yabi her memleket farklı . Adana'nın trafigi öle kalabalık diil bizim oturdugumuz yerde yollar genis ( Turgut özal ) .. Hele hele arazide müziksiz olmuyor :D:D:D
Sonuc olarak müziksiz bisiklet bisiklet deildir :D:D:D

Konu : "bisiklete binerken ne tur muzık dınlemeyelım"
İçerik: "....... ıstıyorum acaba bısıklet surerken ne tur müzikler dinlemelıyım!!!!"

Hangisi? :) :)

Ne dinliyorsanız, sesini fazla açmayın. Önce güvenlik.

the wall :D ben atlamısım pink floyd ' u özür :)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Geri