Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pedallarken dinlediğiniz müzikler?

Genelde Türkçe rap dinlerim. Arada rock, pop, türkü, classique bg çalar. Örneğin 20 şarkım varsa 5'i diğerleridir.

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus
Scudo
Arkadaşlar güvenlik için dış sesi de makul ölçüde içeri veren spor kulaklık tavsiyesi olan var mı?
Bende Airdot var ama düşmeye ve kaybolmaya çok müsait
Kullanim amacina gore kulaklik kullanacaksiniz. Close ear yani kulagi tamamen kapatan ve izole eden kulakliklar bisiklet icin guvenlik zaaflari var. En iyilerinden birine sahibim ama genede bisiklette trafikte kullanmiyorum. Kullansamki nadir sadece sagi takiyorum. Bisiklette open ear kulakliklar oneriyorum. Shokz anker aerofit vb modeller. Anker aerofit pro fiyat performans bence. Ama bangir bangir muzik performansi beklemeyin hic birinde.

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus
bangir bangir muzik performansi beklemeyin
Zaten bisiklet sürüyorsunuz. Sevdiğiniz bir ses olsun, zaman zaman eşlik edin diye kulağınızda. Yüksek sesli müzik için sadece müzik dinleyin.😅
JBL 125bt kullanıyorum ve gayette memnunum. Yüksek pil ömrüyle müzik kesilmeden sürüyorum.p_1_1558882.jpg
Dipçe: Tek sağı kullanıyorum sesi çok açmadan ve gayet rahat.

Kemik iletimi ile sesi kulağa gönderenlerin en yisi bu sanırım, (link) bu şekildeki kulakıklarda havayolu açık olduğu için tüm ses içeri iletiliyor.
2. seçenek şeffaflık (transparency) özelliği olan anc kulaklıklar, bu kulaklıklarda bu modu açınca hem müziği dinleyip hem de tüm dış sesi duyabiliyorsunuz.

"Arabam 60 model" i dinlerim.
Ey @Can Çelik bir yol bisikletçisi için nasıl seçim ama?

• Hahaha
Tepkiler: Can Çelik
En güzeli her zaman sevdiğim tınılar, çoğunluğu 50ler 90lar arasında olan şarkılar ve türküler.

Geri