StanicEnemy
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.285
- Başlangıç
- 2021—22
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Arkadaşlar güvenlik için dış sesi de makul ölçüde içeri veren spor kulaklık tavsiyesi olan var mı?
Bende Airdot var ama düşmeye ve kaybolmaya çok müsait
Barış bey tam olarak aradığım ürün olsa da fiyatı nedeniyle benzer ürünlere bakayım fikir verdiniz çok sağolun.
2019 dan beri Jabra Elite Active 75t kullanıyorum. Tavsiye ederim, terlesem bile kulağımdan düşmüyor. Dış sesi duyma fonksiyonunu açtığın zaman dış seslerin hepsini duyuyorsun.Arkadaşlar güvenlik için dış sesi de makul ölçüde içeri veren spor kulaklık tavsiyesi olan var mı?
Bende Airdot var ama düşmeye ve kaybolmaya çok müsait
Smart Shuffle diye bi özellik geldi, ben yeni keşfettim daha doğrusu. Benzer problemi ben de yaşıyordum, şimdi nispeten kesildi. 2-3 favorinin üstüne 1 tane favorilerine benzer ama listede olmayan bir şarkı sokuyor araya.Spotify üzerinden çalma listeleri ile ilerliyorum. Nedense kendi yaptığım çalma listelerinde zaten parçaların ne olacağını bildiğimden dolayı hoşuma gitmiyor, başkasının oluşturduğu bisiklet sürüş temalı listeleri dinlemek bu nedenle hoşuma gidiyor.
Kemik iletimli kulaklıklar iyi olabilir , hiç denemedim. Şeffaf mod ile airpodsları kullanıyorum.
74 yaşında "keko rap" sınıfında müzik ürettiğiniz için sizi takdir ediyorum.