Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2010 Trek 8500

Ağırlık yine aynı seviyede kalmış bu senede ancak okuduklarıma göre esnemezlikte bir hayli artmış yeni kadroda.. Vallahi açıkcası ben bu tarz bir kadroya sahip olsam
100gram ağırmış hafifmiş hiç aramazdım.. Sonuçta o o fazla gramların farkını fazlasıyla çıkartaileceğine inanıyorum..

Scudo
gelıorum gıdıorum hala buna bakıorum bakılmıcak gıbı deıl

çok güzel gözüküyo corratec almadan önce ikinci el 8000 vardı ona bakmıştım alacaktım ama taksit falan yapmaz die alamamıştım aslında piyasayı araştır ne kadarsa piyasada bana 500 lira altını ver demişti kaçırdık orjinal amerikan 8000 i amerikadan gelmiş ustaya

İyi güzel ama bu ağırlık bence yine de fazla. Belirtmeden edemeyeceğim grafik tasarımı gerçekten harika olmuş. Yakından çok daha güzel gözüktüğüne eminim.

kadronun arka tarafında trt mi yazıyor anlamadım :D :D :D harika kadro fakat ağır sanki sanırım bu da sağlam olduğunu gösteriyor:in:

@BULUT ÇELİK

Evet TRT, Trek yaris takiminin logosu:)

"TRT" 6 serisi kadrolardan itibaren yazar ve "Trek Racing Technology" dir açılımı..

Doğrudur, 2010'da tüm Trek kadrolar çağ atladı desek yeridir..4 serisi giriş, hobi amaçlıdır diyebiliriz onda bile yazıyorsa TRT, Trek iddalı girmiş 2010a (sanki bilmiyorduk iddalı olduğunu :p)..

• Beğen
Tepkiler: Ercx
Trek kadroları(özellikle 8500 ü) internet üzerinden satan güvenilir bir site var mı acaba?Yardımcı olursanız sevinirim almayı düşünüyorumda..

Geri