Scudo Sports

Ak büyücü gandalf at yerine bisiklet sürseydi bu Corratec'i sürerdi :)

Tepki
17
Acaba değiştirilmesini tavsiye edeceğiniz görsel yada donanımsal eksiklikler varmıdır ? Şimdiden görüşleriniz için teşekkürler . Bence aynakol değişmeli ve race jantlar cok beyaz kaldı yazılarla yada grafıklerle renklendirilmeli SİZCE ?

Donanım Listesi:

Kadro
Ultra Light Tubing Powershape
CORRATEC X VER CROSS BASE HİBRİD

Amortisör
RST Neon ML, 75mm Lockout

Gidon

AMABEO SCUD DÜZ BEYAZ GİDON

Gidon Boğazı

AMABEO SCUD DÜZ BEYAZ

Sele Borusu

zzyxz 150N 30.8

Sele

SELLE ITALIA Q-BİQ

Krank Takımı

SHIMANO ALİVİO

Arka Değiştirici

SHİMANO XTR 2011

Ön Değiştirici

SHIMANO DEORE XT FD-M75

Vites Fren Kolu

SHIMANO DEORE XT M575

Arka Dişli

SHIMANO DEORE HG 65 9-VİTES 11-32

Fren

SHIMANO DEORE LX

Dış Lastik

MAXSİS OVERDRİVE 1.5.5

Jant

MAVIC RACE

Pedal

Shimano SPD AND NORML

KM SAYACI

BONTRAGER TRİP 3 BEYAZ

ELCİK

TRİGRAM BEYAZ MANTAR

Aslında çok fazla emek var üzerinde ama biz türkler her zamanki gibi tatminsiz ve her zaman bi eksik bulmaya çalışırız :)

Scudo
Tek kelime ile harika olmuş. Ben bir kusur bulamadım. Güle güle binin.

• Beğen
Tepkiler: Hasan1basan
Aslında bir kusur buldum. Ortası yarık veya çukur seleler bayağı zararlı olduğunu okumuştum.

Haklısınız aslında ahmet bey ama ben de şaşırtıcı derecede sele konusunda rahatsız selelerde problem yaşamıyorum bu sele ile rekorum bir günde 193 km ve bir sorun olmadı :)

Teymen 55 'e : jantlar aklımda soru işareti hala bu şekilde teknelojik bir classic bisiklet gibi oldu ama ben hala acaba jantların yanaklarını renklendirsemmi orjinal yaptırılmış bir kap prof reklamcıdan çıkartmayla kararsızım .

Şu an büyüleyici. Ekstra yazı veya boya bisikletin alıcılığını düşürecektir. Bu benim görüşüm.

• Beğen
aynakol konusun da ne düşünüyorsunuz diğer parçalara göre o düşük kaldı ve dişli oranı buyutulse hız da kazandırır şu an kilosuda 9.8 kilo ...

bayan selesi diye biliniyor ama specialized toupelerin de dizaynı böyledir 'ki en rahat seleler sıralamasında ilk 3 e giriyor'. RST firmasının reklam afişi olacak kadar şıklık yakalamışsın tebrikler iyi sürüşler.

• Beğen
aslında dediğiniz gibi ama taytınız kaliteliyse benım gıbı uzun ve hızlı turları seven birinde bile sıkıntı olmuyor ve ben bisikleti yaparken hem gorsel olarak agresif hemde bi tur bisikleti olarakta şık bir görüntü yakalamayı düşledim hep yani mesela tur bisikletlerinde genelde düz gidon ve ters gidon boğazı göremeyiz ama ben bi mtb nin agresifliğini yakalamak için böyle bi seçim yaptım aslında sonuçtan memenunum hem cok hızlı hem cok rahat oldu gercı lastıkler ıncelınce şehir içinde biraz sarsar oldu ama amaç asfalt dimi :)

harika bir kombinasyon jant setini nereden tedarik ettiğinizi yazarmısınız vede kaça hoşçakalın ...

• Beğen
Jant setini dün izmir karşıyakadan seda bisikletten aldım ve toplam maliyeti sadece jant çemberleri 120 tl göbekler xt benımdi zaten teller de ds swiss in 100 tl ,Ben tellerde biraz abarttım ama normal bi tel takımıyla 140 -150 liraya göbekleriniz varsa elinizde bu jant setinden yapabilirsiniz . :)

Genel olarak çok iyi gerçekten beyaz jantlar ve gümüş jant tellerini bisikletinize yakıştıramadım. Zamanla onları da değiştirirseniz siyah ile daha güzel olur:)

• Beğen
beyaz jantlar daha dun takıldı bundan oncekı gümüş rengi mavic jant ve gri teller di bu şekilde klasik ve yeni görünümünü bir araya getirmeye çalıştım belkı jantlar renklendırılıp üzerine baskı ile bişiyler yapılabilir jant tellerinide siyah yapıcaktım ama ds swiss in 100 liralık tellerını 20 lıraya bulunca dayanamadım görüntümü kalitemi ? ve kalite diyip taktım :)

Hayırlı olsun çok güzel. Emek harcandığı besbelli. Bana kalırsa jant çemberleri sticker ile beyazlıktan kurtarılmalı. Hareket ediyormuş izlenimi verilmeli. Bir de dediğiniz gibi aynakol sırıtıyor. Onun dışında gayet hoş. Değiştirmeseniz de hoş. Tabi değiştirirseniz çok daha hoş.

• Beğen
@Enes.

9.6 kilo şu anda suluk ve km sayacı takılı hali yani 9.5 kilo denilebilir 30.8 gibi talihsiz bir boyutta olan sele borumu değiştirebilirsem 30.8 bi carbon bulursam değiştirince biraz daha düşücektir :)

@MuhammedErkan evet cidden butun hafta sonlarımı son 4 aydır filan demir atım yedi
aynakol ıcınde xtr yada xt düşünüyorum muhtemelen o da degısınce 1 kılo kadar hafıfleyip daha guzel bır gorunum kazanıcaktır jantlara gelınce zaten uzerınde vardı ama alakasız dı söktüm ama güzel bi çalışma kesinlikle yapıcam üzerinde ama sade bişiyler olmalı diye dusunuyorum çok renklı cıvıl cıvıl bişeyde bisikletin sade ama çekici tasarımını bozucaktır. :)

Geri