Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletforum logo pack

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Tepki
6
İşte size müthiş bir Bisiklet Forum hizmeti. Hemen hepimiz bisikletimize kullandığımız veya hayranı olduğumuz markaların etiketlerini yapıştırmayı severiz. Ancak bir kaç marka hariç ne yazık ki ülkemizde bunları satın bile alamıyoruz. Jpeg formatındaki resimlerden aldığımız çıktılar da hiç bir zaman tatmin edici kalitede olamıyor ne yazık ki. Ancak uzun uğraşlar sonucu hepimizin çokça ürününü kullandığı, meraklısı olduğu markaların *eps formatında logolarını derledim arkadaşlar. EPS formatındaki logoları ancak Photo Shop gibi üstün grafik ve görüntü işleyebilen yazılımlar ile açabiliyorsunuz. Ancak isterseniz 100*100 piksel, isterseniz 10*10 metre baskı alın kalitesinden hiç ödün vermiyor. Netlik inanılmaz çıkıyor. Şeffaf plastik etiketler üzerine ozalitçilerden baskı alıp kullanabilirsiniz. Rock Shox'tan FOX'a, Giant'tan Scott'a, Hayes'ten Avid'e, Nalini'den Vittoria'ya, SRAM'dan Campagnolo'ya 60'tan fazla logo var arkadaşlar. Buyrun kullanın. Görüşlerinizi belirtmeyi unutmayın.

Rapid Download Linki (2,47 MB)

RAR şifresi: bisikletforum.com

Bir kaç örneğin önizlemesi

EDIT: BURADAN da bir kaç BMX logosu indirebilirsiniz 07-Ağustos-2007

Scudo
Halil süpersin hemen indiriyorum ;)

aslında forum kafeden ayrı bir bölümde olmasında fayda var böle hizmetlerin
1 gün sonra 3 sayfa geride olacak bu başlık

Yeteri kadar ilgi görürse ve beğenilirse konu sabitlenebilir Ercan.
Gerçi ForumCafe de böyle giderse Sabit Konu Cenneti olacak :).

oooooo Halil süpersin gerçekten makbule geçti:)

halil abi çok teşekkürler paylaşım için

süpersin ya halil abi.oylar sana feda olsun atabildiğim kadar atarım

Teşekkürler arkadaşlar, umarım herkesin işine yarar... Ben 2 hafta kadar sonra bayaaa bir çıktı almayı planlıyorum :). Bakalım nasıl olacak.
T-Genç bu arada alıntıdaki resmi kaldırdım, biraz büyük duruyordu, bir tane resim yeter ;).

halil abi ben yükledim de bir tek bisikletforum logosunu açabildim.diğerlerinde şifre çıkıyor giriyorum yazılar çıkıyor upuuuuuuuuuuzuuuuuuuuuun.ne yapmam gerek?

@t-genc

T-Genc EPS formatındaki grafikleri görmek için özel grafik işleme programına ihtiyaç var Photo Shop gibi...

halil gene çok güzel bir olaya imza atmışsın düşünen aklına yazan ellerine sağlık bence gereken ilğiyide görecektir sağolasın :)

butun bunlara ek ilave yapmak istiyorum
(link) dan istediginiz logoyu hatta o logonun farkli versiyonlarinida *.eps(vektörel) formatta indirebilirsiniz.
photoshop bilmeyenler eps converter programi ile istedikleri cozunurlukte cikis alabilirler
tesekkurler konu icin...

halil bunu cıkartmak için yapıskanlı bi kagıt bulmak lazım . etiket vari ama oda kaliteli olmak zorunda.. ne önerirsin bunun için nasıl bir kagıt kullanalım ..
emegine saglık valla ..

Kağıt değil de ben bisiklete yapıştırmak için şeffaf DC Fix tarzı bir şey düşünüyorum.

faydali bir konu tam arsivlik, tesekkurler ;)

@HaliliOzturk
teşekkürler...

Geri