Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletforum logo pack

Scudo
Konunun içinde söylemiştim tekrar ediyim.
Free Hand, Corel Draw gibi vektörel çizim yapılan grafik programları açıyor bu logoları.

çok faydalı bir konu olmuş teşekkürler...

kesinlikle işe yarıyacak bi iş çıkarmışın hocam
uğraşların için teşekkürler..
şu günlerde zaten böyle bi çıkartma değişimi yapmak istiyordum bisiklette.. iyi oldu bunlar

Öncelikle halil beye teşekkürler...

Onun dışında logoları boyutlandırma ve diğer konularda yardım isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim...

Saygılar...

zoeturkey@gmail.com

@HaliliOzturk

eee, bu rapid'den dosya indirmenin raconu nedir? indirdim gözüküyor fakat dosya hasarlı deyip RAR, IZArc vb... paketi açamıyor... sitenin teknoloji özürlüsü ben miyim???:mad:

bu arada (konu kapalı ama) yeni yaşın kutlu olsun halil ;)[/u]

:) Teşekkür ederim Bülent Abi.
O hata genelde download yaplan yerin serverları çok dolu olduğunda gelir, bağlantı kesilmiş, dosya tam inmemiş olabilir. O nedenle de RAR açılmıyordur. Benim tahminim böyle.

ben hala eps formatını açabilen düzgün bir program bulamadım bilen biri varsa lütfen özelden bana link atabilir mi ?

@sinto

Photoshop ta eps resimleri açıp rahatça düzenleme yapabilirsin üzerlerinde...

Başarılı bir çalışma olmuş Halil teşekkürler emeğine sağlık :)

Neden BMX ilen ilgili birsey yok ? Mesela

Etnies

Mongoose

GT

KHE

Tektro

Dia Tech

Haro

Gibi logolar eklenebilir.

Yani bir yandanda en azından bir şehir nüfüsu kadar marka var.

Açılabilecek programlar :
Corel Draw...
Freehand...
Bazıları için bir ihtimal Adobe illustrator...

Tabi kullanabilene :)

Kolay gelsin herkese...

Beyler belki söylemişlerdir ama ilgi alanım olduğu için size bir site vereyim ordan istediğiniz markanın daha önceden çalışılmış eps. sini bulabilirsiniz.
(link)
sol tarafta search for logo yazan yere markanın ismini yazın.
sonra ilgili markan ile çeşitli eps çalışmalarınıda sayfanın aşşağı tarafında bulunuyo.

Eğer beğendiğiniz bir logo varsa direk eps. formatındaki dosyayı flash belleğinize atıp topkapıda bir grafik ciye gelin sorun danışın (bisikletime yapıştırcam diye ekleyin yoksa kağıt sticker verirler ilk suda çıkar)

Geri