Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletforum logo pack

hangi greddy ? aşağıdaki resimlerden bahsediyosan onlar sadece örnek resim onların .eps 'sini paylaşmadım sadece göstermek için koydum;)

Scudo
bu logolaro stickere çıkartmak içn nasıl tabelacıya götürecez ???

@sertacr88

Sertaç site için teşekürler bi sorum olacaktı cdr dosyasını photoshop 7.0 ile açamadım acaba ozalitçide bu problemi yaşarmıyım yani adam bu ne yav deme ihtimali varmı yoksa en sağlıklısı eps olanlarmı

Tekrar teşşeküt ederim.

@Ontario

cdr coreldraw formatıdır bırcok ozalıtcıde de bulunacagını dusunuyorum bunun yanı bu anlamda sorun olmayacaktır
sertaca sormussunuz ama ben de bıldıklerımı paylasmak ıstedım :D sertac konuyu gorurse o da cvp verecektır

Halil Abi süpersinnnnnn abi bu logolar çok işime yarıyıcak çok teşekükkür ederimmmm.

Arkadaşlar KRON'un kertenkele LOGO 'sunu ekliyebilecek varmı aramızda ?

@WhiteLion

ben bulamadım eger kalıtelı bır resım bulabılırsenız baskı yaptırabılırsınız
kalıtelı derken cok kucuk olmasın yeter zaten alacagınız baskı da cok buyuk olmayacaktır :)

@tuninger_haa

Aydınger koyup üzerinden çizilebilir. Sonra dijitale aktarılır ve photoshop veya benzeri bir programla üzerinden tekrar çizilir. İdeal olanı vektörel çizim programları ile yapmaktır böylece boyutu istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Ozalitçiler bu tür hizmetleri genelde verirler ve pek bir para tutacağınıda sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
Tesekkurler paylasımın ıcın, ısıme yarayabılır bu logolar, ıyı calısmalar.

Ya dosyayı indirdim fakat logoları göremedim daha.Hangi programda açıcaz. Acil yardım...

Saygılar...

Geri