Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletforum logo pack

Scudo
Arkadaslar DC-Fix konusunda Cagri hakli, lazer baski tek cozum. Onun disinda bu logolar vektorel oldugu icin herhangi bir programla acamazsiniz, ancak istediginiz, adindan anlasilan logolari USB bellege alip hangi ozalitciye, hangi tabelaciya gotururseniz, amaciniza uygun baski alabilirsiniz.

keşke bende istanbulda olsam :D burada hiç adam gibi istediğinizi yapacak tabelacı yok ... :(

sedona logolarını çok aradım ama bulamadım, denk gelen var mı aranızda? aslında yazı tipi ve karakterler uydurularak bir çok logo çıkartılabilir, ama hazırı varken niye uğraşalım ;) hazırı yoksa da iş başa düşer artık...

eline sağlık kardeşim bizim forumda senin gibilerine ihticımız var. iyi günler

ben logoları indiremedim?problem var logo programında...programı indirdim www.bisikletforum.com şifresinide giriyorum fakat logolar çıkmıyor 2-3 tanesi çıktı gerisi çıkmadı indirdiğimiz program bedava 40 günkülk acaba ondanmı?:mad: :( :boese157: :Skull-175

İlk verdiğiniz link ölü mü? Yoksa benmi açamadım bi zahmet kontrol edebilirmisiniz?

• Beğen
Tepkiler: Engin Tetik
peki istedimiz bir logoyu veya yazıyı nasıl şeffaf kağıda basıcaz. çok lazım oluyo bana

@Yasin Kukur

Siz basmayacaksınız.

Logonun eps uzantısı alıp digital baskı merkezinde yaptıracaksınız...

(bu aralar elim teşekküre kayıyor ilginç)

@Halil Uygun

ama reklamcılar bu tür tek basımlar için çıkarmıyolar. :( aslında sorunum bu

• Beğen
Tepkiler: Engin Tetik
Geri