Scudo Sports

1.Kartepe Zafer Bisiklet Tırmanma Yarışı

Bugün Rize'de yarış vardı. G. uzuntaş ve k. kellecide ordalar... Merak ettiğim birşey var... özel olacak ama buraya yazamadan edemedim. Evli çocuklu fabrikada çalışan bir insan devamlı il dışı granfondolara yarışlara nasıl katılabiliyor haftasonlarıda full sele tepesindeler... Stravadan devamlı paylaşımlar var...

Scudo
@soner kalaycıoğlu

9 yıldır burada soner bey idman yaptık,50 km durmadan gittikçe,33 km gene sert eğimlerde asla durmadık,2 yarış yaptım 21 kişi içinden 2 incilik ,43 km durmadan gittim,son 53 km yarışında ortalama 33.4 ile 4 rakibe fark attım,yanlız kendini geliştirenleri aynen takip etmekteyim,bunlardan en birincisi orta kanaldan haberleştiğim polatlı bisiklet takımından mustafa sevinçel ortalaması 33 'lerde,ikinci olarak ersan kaçan ortalaması 31'lerde ve üçüncü kişi sadık yalaman ortalaması 30 'larda en dehsetlisi rinat ahmetbekov ortalaması 34 ,ama bulgaristana döndü herhalde

@Kudret Kurtcebe
Hahahah :D:koptum:
Uludağ'da ne bisikletler vardı şaştım kaldım. Adamlarda 1500-2000 ₺li garmin km sayaçlı, ultegralı duraaceli sram redli çok pahalı jantlı üst seviye bisikletler vardı. Bizimkisi onların en yarı fiyatlı 9 kgluk mosso... :bsmagryr: esas onların kartepe'ye gelmeleri lazım.

@iskender şerit

Seni yarışlara sokacam sonunda bahtiyar ile yarışa gidiyoruz kartepe bizim

@iskender şerit

Gökhan bey maddiyatı karşılıyor herhal,,,,belki sponsor vardır

@Kudret Kurtcebe
teknik olarak kendimi hiç ölçmedim.3 cins basit bisikletlerle günde 30 km yol yapıyorum.dağ bisikletine de biniyorum.sizler kadar pro değilim.bu ortalamalar için sürekli sizler gibi uzun çalışmak ve sonuçları ölçmek lazım.siz zaten kartepe fatihi olmuşsunuz.bizim burda kervansaray dağları var 1.167 mt arada bir çıkarım,o da alıç meyvesi toplamak için.yalnız yaş ilerledikçe, bu tırmanışları azaltmak gerekmez mi?benim kilom 90, spor çok yaparsam 80' e iniyorum.o zaman da direnç düşüyor,üşütme ve titreme oluşuyor.sizin kilonuz az,tam tırmanış kilosu.teknik beslenme önemli.siz bunu uyguluyorsunuz.direnç düşmüyor galiba.selamlar,saygılar..

@iskender şerit

2016 marmara gran fondoda 5 km egimde bir zipp jantli tozumu yedi benim jant aksium mavic,pilota bakar zipp 'e bakmaz iskender ne adamlar gördüm,2016 marmarada cilali bisikletciler,bu ış idmana bakar,tekniğe bakar,güce ve akla bakar aklı olmayanin stratejisi olmaz yarışta akıl derki rüzgarına yat diğer yarışcinin .biliyorsun forumda çok teorik bilgiler veren varda iş o bilgileri sahada uygulamaktır çalışmayana ekmek yok iskender

@soner kalaycıoğlu

Önemli olan orta pahalılıkta bir bisiklet giant tcr,4500 lira idi 2015 'de 1790 dolardı,şimdi uçtu tabi,8 kilo 600 Gram bisikletim ben 65 kilo bazen 67 oluyorum,90 kilo bence fazla,önce beslenme düzeni,yanlız sağlam bir diyetisyene başvurmak lazım sizin metabolizma farklı benimki farklı,asla ekmek yemem,ayrıca tahıl yok bugdaydan yapılan ne varsa ağzıma koymam,bu buğdayın genetigi ile oynandı şeker yok,
Pro değilim amatör sayılırım,durmadan 53 km ve 60 km giderim yani bu tekniğe ulaştım 100 km icin kendimi asla yormam yaşam unitemizden ödün vermeyeceğiz

@Kudret Kurtcebe orası tabiki de öyle ama insanlarda ne para varmışki haddinden fazla pahalı aksesuarlı bisikletlere biniyorlar abi. Benim km saatim garmin değil. Ebaydan AliExpressten alınma sunding marka 3-5 $'lık km saati :D

@iskender şerit

Iskender 21 km durmadan basmıştık korcan ile 43 dakikada bitti iki adet uzun eğim vardı,sonra senle buluştuk uludağda arkadan ralli araçları bizi enseledi biri teğet geçti ,suadiyede ne rallisi,16 km sert eğimi 2 saatte geçtim üstelik 74 km üstüne tarih 23 ağustos 2018

@iskender şerit

Hahaha iskender bu gün iki adet rulmani 10 tl 'ye aldım işim olmaz 200 liralık rulmanla

@iskender şerit

Görüntü önemli değil kas önemli,deneyim teknık güç akıl ehhhh birazda bisiklet 8 kilo olsun yeterli

@Kudret Kurtcebe
benim boyum 1.80 ama!şekerde sınırdayım.hergün 5 mg tansiyon ilacına başladım. ilacı,3 günde bir aldığım zaman hiç olmadık bir zamanda kalp koşuyor gibi atıyor.günde 30 km bisiklet ve 10 km yuruyuş de var.tahminimce siz ilaç kullanmıyorsunuz galiba.nice sağlıklı günler ve yarışlar sizin olsun.

Yav iskender zamanında 1790 dolardı giant yol,şimdi çarp bakarım 6 ile ne oluyor ,valla benim kadro acaip pahalı artık

@soner kalaycıoğlu

Hastane yüzü görmedim desem doğru olur,1976 'da eski pejo yol ile ışe başladım ve şu anda sekizinci bisiklet ile yola devam,asla bırakmadım,en çok 2 yıl askerlik girdi işin işine,norvecte sürdüm,alaydan geldim alayliyim,ama milli sporcuları aynen geçtim,şimdi bisikleti bırakmayan milli sporcular var,bunlardan biride seneye 60 yaşında olacak olan ali rıza fırıncı aynen tanıştık kendisi ile,ali kemal gunerde ikinci milli oda 60 yaşa basacak bu dostlar korkunç sıkı,
Benim dakikada 58 atış yapar kalp bu nedenle eğimlerde zorluk asla çekmedim,
Ilaç ağzıma koymadım ne sigara taşıdım,ne de aşırı alkol içtim ,erken yatıp kalkarım düzenli bir hayat şarttır

Boyum 1.74 dür

@iskender şerit

Iskender,hava durumu,

(link)

15 derece,
yukarda 5 derece vayyyyy milletin poposu donacak :eek:
Sıkı giyilecek, 15 km rüzgar iyi,,

@iskender şerit
Çalıştığım yerde benzer durumda Ironman'imiz Metin Barış İlhan var misal. Türkiye triathlon şampiyonu. O da böyle sürekli yurt içi yurt dışı yarışlarda. Ama Vestel sponsor işte adama, işine de mani olmuyor, bütçesine de. Çok güzel bir rüzgar yakaladı, başarılı da çocuk. Yolu açık olsun. Onlarda da vardır sponsor veya adamın mali durumu iyidir ki gidiyor.

(link)

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
@iskender şerit

Bilemiyorum çoluk çocukla zor bu işler tabii. Ya ailesi de yatkın olacak spora, sporcu olacaklar ailece o vakit pek sıkıntı yaşanmaz herhalde. Bunların profilleri nasıldır bilmiyoruz. Karadenizde yarışanlardan Ercüment Boran da iyi basıyor yalnız. İzmir'li. Bir süredir Strava'dan takip ediyorum, Gökhan kadar olmasa da güçlü çocuk.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
(link)

Bu gün ayın 28 'i kaldı 1 ay ,,,,ekimde bu kartepenin akıbeti belli olacak yeni listeler yok herhalde
iskender listelerde son durum nedir ?kıpırdama yok herhalde bu arada bakacam edirne listelerine volkan kurtoğlu,tarık gül,tufan sağnak listedemi

@Kudret Kurtcebe

Bu gün giant firmadan nete girdim listeler aynen yukardaki gibi değişiklik yok ,ses yok paramızı alıp çekileceğiz sonunda

@qwerty112233

Eyvallah bay x,selam olsun irfan kaptana, şimdi,şu kartepenin akıbeti ne olacak belli değil,1.geleneksel kartepe yarışı bu,bu kartepe yarışların her sene olması için mevcut bilgileri ümit bey ile paylaştım,son konuşmamizda valilikten izin aldıklarını söyledi,bu demektirki kartepe olacakta ama edirne yarışına denk gelmesi kötü oldu,katılım burada yok,eğerki lions klübü az insan ile bu yarışa evet der ise bu işi aynen yapacağım,önümüzdeki hafta durum netleşecek ling yenilenecek idi onu bekliyorum,yarış için kesin idman tarihleri 14 ekim ve 21 ekim ,biliyorsun durmadan basacam,göçbeyli bıçkıdere göçbeyli,30 km non stop 17 eğimlerde,bahtiyar hazır,bahtiyar ile iki tabanca yarışta olacağız 13 kişide kalsa benim niyetim zevksizde olsa yarışmak ama lions klübü ne karar alacak belli değil,bu ülkede 16 km eğim çıkacak adam bulmak zor malesef hemde durmadan zor iş

3399wrwrwrw.JPG

Hale bak rezalet,,,

Izmite güveniyorum,link yenilenecek inşallah,listeleri göreceğim izmitten ,
Inşallah katılım olur

(link)

Hele şükür kayıtlar açılmış
Etap değişmiş. Kategori 60 Yok,
55 artı Olmadı. ,,,,,,,,

Değerli Sporcularımız !

Elimizde Olmayan Nedenlerden dolayı ertelediğimiz çok istenen Kocaeli Bölgesi Kartepe Tırmanma Bisiklet Yarış Etkinliği yapılan Bir çok Görüşmeden Sonra zaruri bazı değişikliklerle Güncellenerek Yarışmamız ve Kayıtlarımız bugün tarihi itibariyle açılmıştır.

Bu süre Zarfında göstermiş olduğunuz Sağ Duyu, Destek, yaptığınız büyük istekler için Kulübümüz adına Hepinize ayrı ayrı Teşekkürlerimizi Sunuyoruz.

Güveniniz Hepimizin Ortak Başarısı Olacaktır

‘’CUMHURİYET HAFTASI KARTEPE BİSİKLET TIRMANMA YARIŞI ‘’ Komitesi Adına

Ümit TEZGİDEN
Kocaeli Nicomedia Lions Kulübü Kurucu Başkanı

KATILIM ÜCRETİ :
a) 01 EKİM 2018 (Dahil) – 21EKİM 2018 (Dahil ) : 120.TL 1.Günlük Bireysel Kaza Sigortası Dahil

b) 22 EKİM 2018 (Dahil) - 26 EKİM 2018 (Saat 18:00 Son) : 150.TL 1.Günlük Bireysel Kaza Sigortası Dahil
ÜCRET ÖDEMELERİ BAŞVURU FORMUNUNGÖNDERİMİNİ TAKİP EDEN BİR (1) İŞ GÜNÜ İÇİNDE YAPILMALIDIR. AKSİ TAKDİRDE KAYIT YAPILMIŞ SAYILMAYACAKTIR.
KATILIM ÜCRETİ BANKA HESABINA YATIRILMAMIŞ BAŞVURULAR DİKKATE ALINMAMAKTADIR.
ÜCRET ÖDEMELERİ
GARANTİ BANKASI
IBAN TR 89 0006 2000 2870 0006 635685 - Nihal İZLAL TEZGİDEN " KARTEPE TIRMANIŞ" HESABINA YAPILACAKTIR.
DEKONTUN nicomedialions@gmail.com ADRESİNE E-MAİL İLE GÖNDERİLMESİ ZORUNLUDUR.
KATILIM ÜCRETİ BANKA HESABINA YATIRILMAMIŞ BAŞVURULAR DİKKATE ALINMAMAKTADIR.

İletişim Bilgilerimiz

Organizatör Danışman : Nihal İzlal TEZGİDEN 0530 114 41 88
Danışman Bisiklet İl Temsilcisi : Mehmet BOZDEMİR 0532 735 71 66
Yarış Direktörü : Zeynep Cansu TOPÇUOĞLU
Yarış Komiseri : Mustafa SEYREK
Yazışma : nicomedialions@gmail.com

©2018 CUMHURİYET HAFTASI KARTEPE BİSİKLET TIRMANMA
Kocaeli Nicomedia Lions Kulübü
(link)

Yukardaki listeye göre 55 artida kimse yok,60 mastır hak getire,tek don kişot biz kalmışız bu ülkede,55 artida sağlam adamlar, ısmail iltir ,ali rıza fırıncı ,bu dostları çağırdım gerçi ,ama ses yok

Yaş 61 ,55 artida adamlar bizi sollayabilir,burda adaletsizlik oldu ama önemli değil aynen 60 mastır birincisi benim şu anda tek rakip yok,zati rakip mustafa sevinçel idi,birde rinat ahmetbekov ,rinat ortalıklarda yok ,,bulgaristana döndü herhalde

(link)

Iskender allah derim olaya bak,

GÜZERGAH

START : KARTEPE BELEDİYESİ ÖNÜ + RAHMİYE + ARSLANBEY + EĞRELTİ DÜZÜ+ KARTEPE /BİTİŞ

GERÇEK START : ARSLANBEY

SU İSTASYONLARI : 1 ADET ORMAN İŞLETMESİ ÖNÜ

ÖDÜL TÖRENİ : KARTEPE BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ SAAT . 14:00
ÖDÜLLER : HER KATEGORİ İLK ÜÇE : KUPA +MADALYA + MEDİCALPARK ÇEKAP ÇEKİ / HER KATILIMCI YARIŞMACIYA KATILIM MADALYASI+ŞAPKA

Arslan bey çıkışı vaaaaaaaay

Arslan beye kadar hakem aracı yavaş gitmeli,sonra arslan bey eğimi geliyor ısınma şart ,hızla başlayan arslanbeyde duvara toslar

@bahtiyar közen

Buzzzzzz olacak yukarısı bahtiyar içe termal,üste forma,en üste rüzgârlık

@bahtiyar közen

Ilk üçe kupa var bahtiyar

@bahtiyar közen

Arslan bey çıkışı suadiyende serttir bahtiyar oraya dikkat

Arslan beyden suadiye yoluna ,orayı biliyorsun zati,

(link)

Linge tikla bahtiyar ve etabı gör

images

Toplanma yeri numaralar burada verilecek 08.30 -09.30 arası

SON KAYIT KAYITLAR 26 EKİM 2018 Saat : 24.00’DE KAPATILIR
BASIN TOPLANTISI : 17.10.2018 saat 10:00 (Sabah Kahvaltılı)
GÜVENLİK TOPLANTISI : 22 EKİM 2018 Saat 14:00 – 14:30 (Kocaeli Spor İl Müdürlüğü )
YARIŞ TOPLANMA YERİ 28.EKİM 2018 PAZAR SAAT: 08:00 (Kartepe Belediyesi Önü)
NUMARA DAĞITIMI 28.EKİM 2018 PAZAR SAAT : 08:30 – 09:30 (Kartepe Belediyesi Önü)
YARIŞ BAŞLAMA SAATİ SAAT : 10.00 - (FO DEPAR)

TÜM YARIŞ PARKURU 25 KM

KATEGORİ : 10 Kategori
BAYLAR1) 18-242) 25-29 3) 30-344) 35-39 5) 40-44 6) 45-49 7) 50-54 8) 55 + BAYANLAR 9) 18-30 10) 30 +
Vay 25 km ,,,,,,,arslan bey eğimi zati adamı ezer,üstüne suadiyenin 3 km 'lik insafsız egimlerinden sonra 8-9 eğimler asla bitmez amatörlerin zorlanacağı bir yarış olacak

@bahtiyar közen

Ayın 28 ine tahmin zor ama şu bir gerçekçi en soğuk ayda kasımda gittim suadiyeden çıktım ,sen yoktun bahtiyar o sene,
ben aytekin erzan, onur ile gittik, yukarısı sibirya idi otelin ora,tarih 14 kasım

Duyurular

30.09.2018
Mevsim itibariyle Kartepe Bölgesi yağışlı ve Soğuk olduğundan yarışmacıların yarış Bitiminde yedek Kıyafetleri mutlaka olmalı.

Yarış Bitiminde İnişler Sağlanan Servislerle Toplu Olarak Olacaktır. Servis Dışı İnecek Olan Sporcuların Sorumluluğu Kabul Edilmeyecektir.

Kafayı gözü yarmak isteyen iner tabi,yorgun olanların inmemesi gerekir,aynen servise yöneleceğiz

3399wrwrwrw.JPG

Eski listeden durum bu idi birazdan ablayı ziyarete gideceğiz onun aypedinden listeye bakacağım bakalım kıpırdanma varmı ,,iskender kayıpsın bu ara,,,,,

Soner kanar forumdan
edirneye yazılmış burada olmayacak o anlaşılmakta,

Kocaelı performans. 41 buradan hepsıne teşekkur ederım 14 kışı ıle kartepede helal olsun ,istanbudan
Volkan kurtoglu,tarık gul ,numan kurtuldu ,selamlar sevgıler

37 kışı kesın ,55 artıda tek kaldık

Erkan selam bahtıyar ıle konuştum sen edırne yapacak ısen aynen paranı gerı ıste lıstede 36 kışı kalıyor sen gıdınce

Geri