@qwerty112233
Eyvallah bay x,selam olsun irfan kaptana, şimdi,şu kartepenin akıbeti ne olacak belli değil,1.geleneksel kartepe yarışı bu,bu kartepe yarışların her sene olması için mevcut bilgileri ümit bey ile paylaştım,son konuşmamizda valilikten izin aldıklarını söyledi,bu demektirki kartepe olacakta ama edirne yarışına denk gelmesi kötü oldu,katılım burada yok,eğerki lions klübü az insan ile bu yarışa evet der ise bu işi aynen yapacağım,önümüzdeki hafta durum netleşecek ling yenilenecek idi onu bekliyorum,yarış için kesin idman tarihleri 14 ekim ve 21 ekim ,biliyorsun durmadan basacam,göçbeyli bıçkıdere göçbeyli,30 km non stop 17 eğimlerde,bahtiyar hazır,bahtiyar ile iki tabanca yarışta olacağız 13 kişide kalsa benim niyetim zevksizde olsa yarışmak ama lions klübü ne karar alacak belli değil,bu ülkede 16 km eğim çıkacak adam bulmak zor malesef hemde durmadan zor iş
Hale bak rezalet,,,
Izmite güveniyorum,link yenilenecek inşallah,listeleri göreceğim izmitten ,
Inşallah katılım olur
(link)
Hele şükür kayıtlar açılmış
Etap değişmiş. Kategori 60 Yok,
55 artı Olmadı. ,,,,,,,,
Değerli Sporcularımız !
Elimizde Olmayan Nedenlerden dolayı ertelediğimiz çok istenen Kocaeli Bölgesi Kartepe Tırmanma Bisiklet Yarış Etkinliği yapılan Bir çok Görüşmeden Sonra zaruri bazı değişikliklerle Güncellenerek Yarışmamız ve Kayıtlarımız bugün tarihi itibariyle açılmıştır.
Bu süre Zarfında göstermiş olduğunuz Sağ Duyu, Destek, yaptığınız büyük istekler için Kulübümüz adına Hepinize ayrı ayrı Teşekkürlerimizi Sunuyoruz.
Güveniniz Hepimizin Ortak Başarısı Olacaktır
‘’CUMHURİYET HAFTASI KARTEPE BİSİKLET TIRMANMA YARIŞI ‘’ Komitesi Adına
Ümit TEZGİDEN
Kocaeli Nicomedia Lions Kulübü Kurucu Başkanı
KATILIM ÜCRETİ :
a) 01 EKİM 2018 (Dahil) – 21EKİM 2018 (Dahil ) : 120.TL 1.Günlük Bireysel Kaza Sigortası Dahil
b) 22 EKİM 2018 (Dahil) - 26 EKİM 2018 (Saat 18:00 Son) : 150.TL 1.Günlük Bireysel Kaza Sigortası Dahil
ÜCRET ÖDEMELERİ BAŞVURU FORMUNUNGÖNDERİMİNİ TAKİP EDEN BİR (1) İŞ GÜNÜ İÇİNDE YAPILMALIDIR. AKSİ TAKDİRDE KAYIT YAPILMIŞ SAYILMAYACAKTIR.
KATILIM ÜCRETİ BANKA HESABINA YATIRILMAMIŞ BAŞVURULAR DİKKATE ALINMAMAKTADIR.
ÜCRET ÖDEMELERİ
GARANTİ BANKASI
IBAN TR 89 0006 2000 2870 0006 635685 - Nihal İZLAL TEZGİDEN " KARTEPE TIRMANIŞ" HESABINA YAPILACAKTIR.
DEKONTUN
nicomedialions@gmail.com ADRESİNE E-MAİL İLE GÖNDERİLMESİ ZORUNLUDUR.
KATILIM ÜCRETİ BANKA HESABINA YATIRILMAMIŞ BAŞVURULAR DİKKATE ALINMAMAKTADIR.
İletişim Bilgilerimiz
Organizatör Danışman : Nihal İzlal TEZGİDEN 0530 114 41 88
Danışman Bisiklet İl Temsilcisi : Mehmet BOZDEMİR 0532 735 71 66
Yarış Direktörü : Zeynep Cansu TOPÇUOĞLU
Yarış Komiseri : Mustafa SEYREK
Yazışma :
nicomedialions@gmail.com
©2018 CUMHURİYET HAFTASI KARTEPE BİSİKLET TIRMANMA
Kocaeli Nicomedia Lions Kulübü
(link)
Yukardaki listeye göre 55 artida kimse yok,60 mastır hak getire,tek don kişot biz kalmışız bu ülkede,55 artida sağlam adamlar, ısmail iltir ,ali rıza fırıncı ,bu dostları çağırdım gerçi ,ama ses yok
Yaş 61 ,55 artida adamlar bizi sollayabilir,burda adaletsizlik oldu ama önemli değil aynen 60 mastır birincisi benim şu anda tek rakip yok,zati rakip mustafa sevinçel idi,birde rinat ahmetbekov ,rinat ortalıklarda yok ,,bulgaristana döndü herhalde
(link)
Iskender allah derim olaya bak,
GÜZERGAH
START : KARTEPE BELEDİYESİ ÖNÜ + RAHMİYE + ARSLANBEY + EĞRELTİ DÜZÜ+ KARTEPE /BİTİŞ
GERÇEK START : ARSLANBEY
SU İSTASYONLARI : 1 ADET ORMAN İŞLETMESİ ÖNÜ
ÖDÜL TÖRENİ : KARTEPE BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ SAAT . 14:00
ÖDÜLLER : HER KATEGORİ İLK ÜÇE : KUPA +MADALYA + MEDİCALPARK ÇEKAP ÇEKİ / HER KATILIMCI YARIŞMACIYA KATILIM MADALYASI+ŞAPKA
Arslan bey çıkışı vaaaaaaaay
Arslan beye kadar hakem aracı yavaş gitmeli,sonra arslan bey eğimi geliyor ısınma şart ,hızla başlayan arslanbeyde duvara toslar