@iskender şerit
Iskender linge gir bana bir kıyak yap yukarda yeni liste,ablaya pt ve cuma gidiyorum,onun aypedinden giriyorum,listeler okunuyor,şu an evdeyim benim tabletten okuyamiyorum,ayrıca google hesabım yok,sürekli google hesabı istiyor,bende google hesabı oluşturmuyorum,
@iskender şerit
Yukarda listede performans 41 takımı komple geliyor ama katagorileri belli değil
55 artıya yazdılar iskender gene tek kaldım bu katagori benim aleyhime,nedeni 61 yaşındayım,55 artı demek,55 -59 arası,60 -64 benim katagori
@iskender şerit
Uludağ gerçek anlamda bir yarış organizasyonu değil ,bir kere çipsiz yarış olmaz,o zamanda ücretli olur,çip demek para demek,sağlıklı sonuç anca çip ile olur,bu kartepe yarışında çip yok malesef numara var ,,katılım zati az sorun çıkacağını zannetmiyorum
Benim alt kışlık tayt hazır ,üste uzun kollu rüzgârlık giyecem,üstüne pedal türk forması ,kışlık eldiven,yukarda parmaklar üşüyebilir,kar maske var takmayı düşünmüyorum,nedeni kafa sucuk olur,yukarda kafa üşür,ayaklar için kışlık çorap,
Rüzgar nerde olur bazı yerlerde rüzgar yiyeceğiz,oda açık olan yerde,suadiye çıkışında çok sert kuzey doğudan eser ise sorun yaratacak,yağmurda yağsa çıkış yapacağız,tâbi iptal etmezlerse,valla lions klübü bu organizasyonu ilk kez yapmakta bazı eksikler olacak buradan hem yarışcı hemde gözlemci olarak sonuçları yazacam,dün tarık güle uğradım,geliyor,anlık 23 eğim bekliyor bizi dedim,arslan bey çıkışı iskender,orayı görmemiştim,nasip olacak şimdi,36 diş takılacak ön ayna kola,burada kiptas eğimi anlık 23 'dür burada hazırlık yapacağım,36 ön arka 30 çekeceğim,zati 10 eğimde 50 arka 30 çektim hazırız
Birde iskender 25 km yarış ,
suadiye çıkışı tam 16 km buna arslan beyi ekler isek ora kaç km eğim bilmiyorum yaklaşık hadi 2 km diyelim toplam 18 km ,bu yarışa istanbuldan katılım az ,nedeni edirneye aynı güne denk gelmesi seneye buna bir çözüm getirilmesi şarttır
(link)
GÜZERGAH
START : KARTEPE BELEDİYESİ ÖNÜ + RAHMİYE + ARSLANBEY + EĞRELTİ DÜZÜ+ KARTEPE /BİTİŞ
GERÇEK START : ARSLANBEY
SU İSTASYONLARI : 1 ADET ORMAN İŞLETMESİ ÖNÜ
ÖDÜL TÖRENİ : KARTEPE BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ SAAT . 14:00
ÖDÜLLER : HER KATEGORİ
İLK ÜÇ YARIŞMACIYA :
ÖDÜL PLAKETİ+
VM MEDIKALPARK KOCAELİ HASTANESİ CHECK - UP HEDİYE ÇEKİ+ ŞAPKA+ANI MADALYASI +
1 GÜNLÜK FERDİ KAZA SİGORTASI.
HER KATILIMCI YARIŞMACIYA :
VM MEDIKALPARK KOCAELİ HASTANESİ CHECK - UP HEDİYE ÇEKİ + ŞAPKA + ANI MADALYASI +
1 GÜNLÜK FERDİ KAZA SİGORTASI.
GÜZERGAH
START : KARTEPE BELEDİYESİ ÖNÜ + RAHMİYE + ARSLANBEY + EĞRELTİ DÜZÜ+ KARTEPE /BİTİŞ
GERÇEK START : ARSLANBEY
SU İSTASYONLARI : 1 ADET ORMAN İŞLETMESİ ÖNÜ
ETKİNLİK ADI : CUMHURİYET HAFTASI KARTEPE BİSİKLET TIRMANMA YARIŞI
ORGANİZATÖR : KOCAELİ NICOMEDIA LİONS KULÜBÜ
TARİH : 28 Ekim 2018 / PAZAR
BAŞLANGIÇ : KARTEPE BELEDİYESİ ÖNÜ (Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Yanı )
BİTİŞ : KARTEPE
KATEGORİ : 10 Kategori
BAYLAR | 1) 18-24 | 2) 25-29 | 3) 30-34 | 4) 35-39 | 5) 40-44 | 6) 45-49 | 7) 50-54 | 8) 55 + | BAYANLAR | 9) 18-30 | 10) 30 + |
SON KAYIT KAYITLAR 26 EKİM 2018 Saat : 24.00’DE KAPATILIR
BASIN TOPLANTISI : 17.10.2018 saat 10:00 (Sabah Kahvaltılı)
GÜVENLİK TOPLANTISI : 22 EKİM 2018 Saat 14:00 – 14:30 (Kocaeli Spor İl Müdürlüğü )
YARIŞ TOPLANMA YERİ 28.EKİM 2018 PAZAR SAAT: 08:00 (Kartepe Belediyesi Önü)
NUMARA DAĞITIMI 28.EKİM 2018 PAZAR SAAT : 08:30 – 09:30 (Kartepe Belediyesi Önü)
YARIŞ BAŞLAMA SAATİ SAAT : 10.00 - (FO DEPAR)
TÜM YARIŞ PARKURU 25 KM (SAYFANIN ALTINDAKİ HARİTA)
TOPLAM İRTİFA 1.600 M
Duyurular
30.09.2018
Mevsim itibariyle Kartepe Bölgesi yağışlı ve Soğuk olduğundan yarışmacıların yarış Bitiminde yedek Kıyafetleri mutlaka olmalı.
Yarış Bitiminde İnişler Sağlanan Servislerle Toplu Olarak Olacaktır. Servis Dışı İnecek Olan Sporcuların Sorumluluğu Kabul Edilmeyecektir.
29.09.2018
29 Eylül 2018 İtibarıyla Kesin Kayıt ve Ön Kayıt Yaptırmış Yarışmacıların Listesini indirmek için (link)
19.08.2018
KAYIT İŞLEMİNİN TAMAMLANMIŞ SAYILMASI İÇİN LÜTFEN KATILI M ÜCRETİ HAVALE DEKONTUNU E-MAİL ORTAMINDA İLETİNİZ.
AKSİ TAKDİRDE KAYIT TAMAMLANMAYACAĞINDAN YARIŞMAYA KATILAMAYABİLİRSİNİZ.
Kayıt için Lisans gerekiyor mu?
Lisans gerekmektedir. 2016 Yılında alınan bir karar ile Tüm Bisiklet Organizasyonlarında Lisans Şartnamesi getirilmiştir.
Bu nedenle lisanssız katılımcı kabul edilmeyecektir. Lisans çıkarmak için bağlı bulunduğunuz şehrin Gençlik Spor İl Müdürlüğüne müracaat ediniz.
Zirve'ye eşyalarımızı çıkartmak için araç olacak mı?
YARIŞMACILAR YARIŞ SAATİ ÖNCESİ ALDIKLARI NUMARA İLE BAGAJLARINI SERVİS ARACINDAKİ GÖREVLİLERE TESLİM EDECEKLERDİR.
Teknik Arıza Yaşarsam ne yapacağım?
Teknik arıza yaşamanız durumunda sizi takipte olan yetkili kişilerden veya yancı motosikletli ekiplerden yardım isteyiniz. Giderilebilecek arızanız olduğunda çözüm sağlanacaktır.
Aksi takdirde takipte olan Toplama Aracı ile bitiş noktasına ulaşabilirsiniz.
Katılımcılara yarışta kıyafet serbest mi ?
Kıyafet serbest olup Kask mecburiyeti vardır.
Nerede konaklayabiliriz?
Kocaeli Üniversitesi Derbent Uygulama Oteli
Tel: 0 (262) 353 4371 - 72 - 73
Emex Otel
Tel: (0262) 335 48 40
Geri dönüşler(Şehire İnişler) nasıl yapılabilir?
Yarış Bitiminde İnişler Sağlanan Servislerle Toplu Olarak Olacaktır.
Servis Dışı İnecek Olan Sporcuların Sorumluluğu Kabul Edilmeyecektir.
Ödül var mı? Kimler ödül almaya hak kazanabilir?
ÖDÜLLER
HER KATEGORİ İLK ÜÇE : KUPA +MADALYA + MEDİCALPARK ÇEKAP ÇEKİ
HER KATILIMCI YARIŞMACIYA KATILIM MADALYASI+ŞAPKA
PERFORMANS 41 BİSİKLET VE DOĞA SPORLARI KULÜBÜ
Komple takım orada helalllllllll
Destekçiye bir alkış
SALCANO BİSİKLET
Keza salcano
DESTEKÇİLERİMİZ
GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI
KARTEPE BELEDİYESİ
TÜRKİYE BİSİKLET FEDERASYONU
KOCAELİ MOTOSİKLET KULÜBÜ
Aynen teşekkürler
Ve diğerlerine
KATILIM ÜCRETİ :
a) 01 EKİM 2018 (Dahil) – 21EKİM 2018 (Dahil ) : 120.TL 1.Günlük Bireysel Kaza Sigortası Dahil
b) 22 EKİM 2018 (Dahil) - 26 EKİM 2018 (Saat 18:00 Son) : 150.TL 1.Günlük Bireysel Kaza Sigortası Dahil
Bu yarışı baştan takip edenler kazandı, 80 tl verdim takip eden karlı çıktı
Fo depar,,,başlangıçta süratli çıkılmayacak,aksi takdirde iskenderın verdiği rapor dahilinde arslan bey eğiminde duvara toslanir,burada hakem aracı şarttır,ayrıca bu hakem aracını hic bir yarışmacı geçmeyecek,yapılan hatayı yazalım tecrübeli olan dostum tarık gül kapadokya yarışında hakemi uyarmıştır,çıkış sert eğimle verilmişti bu tamamı ile yanlıştır,ısınmadan hiç kimseyi eğime sokamazsiniz,ısınma km 'si en çok 7 km olmalı hele bunun gibi bir yarışta ,nedeni arslan bey eğim duvarı ve de suadiyenin 3 km 'lik 15 eğimi,akabinde 7-8-9 eğimler,burada mola vermeden çıkmak amatörler için zor iştir,ancak yıllarca çalışmış ,durmadan 15 km çıkmış adamların işi bu,,,bu yarışta idmansiz olanlar arslan beyde zorlanacak akabinde suadiyenin 15 egiminde elinde çıkacakları aşikardır
Hakem aracına düşen görev yavaş sürecektir, ilk km 'de yarışçıları düşük tempoda arslan bey eğimine hazırlayarak yarışcilarin kramp yememesini sağlayacaktır
Ümit beye önerim bir şekilde kabul edilmiştir kendisine zatı söylemiştim,40 km fazla diye burası uludağ değil,sakatlanma oranı yüksektir arslan bey eğimini görenler ne demek istediğimi anlar,uludağda 30 km tırmanış ortalama eğim 6 'dır burada anlık 23 ,arslan bey egimidir,yarışi 25 km 'ye çekmek son derece isabetli olmuştur