Scudo Sports

1.Kartepe Zafer Bisiklet Tırmanma Yarışı

Kudret abi mesajın görünmüyor neden

Scudo
@bahtiyar közen

Şimdı gorunuyormu telefon edıyorum

(link)

Eyvalllah sorun anlaşıldı

KATEGORİ BAYANLAR
CUMHURİYET HAFTASI KARTEPE BİSİKLET TIRMANMA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
SIRA TARİH ADI SOYADI TC NO ÖN KAYIT KESİN KAYIT NEREDEN KULÜBÜ 18-24 25-29 30-34 35-39 40-44 45-49 50-54 55 + 18 + 30 30 +
1 BİLAL KARABOĞA EVET EVET KOCAELİ PERFORMANS 41
2 MUSTAFA İŞBOZMAZ EVET EVET KOCAELİ PERFORMANS 41
3 MUSTAFA TOPALOĞLU EVET EVET KOCAELİ PERFORMANS 41
4 MURAT KİDİRİ EVET EVET KOCAELİ PERFORMANS 41
5 MEHMET LATİF KAYA EVET EVET KOCAELİ PERFORMANS 41
6 SAMET ALTUNTAŞ EVET EVET KOCAELİ PERFORMANS 41
7 ABDUSSAMED TARLAK EVET EVET KOCAELİ PERFORMANS 41
8 ERDEM TAMER EVET EVET KOCAELİ PERFORMANS 41
9 ABDULLAH YAMAN EVET EVET KOCAELİ PERFORMANS 41
10 EROL GÜVEN EVET EVET KOCAELİ PERFORMANS 41
11 MEHMET ADALI EVET EVET KOCAELİ PERFORMANS 41
12 MUSTAFA KEMAL BOZKURT EVET EVET KOCAELİ PERFORMANS 41
13 YAKUP KADIOĞLU EVET EVET KOCAELİ PERFORMANS 41
14 HARUN CANBAZOĞLU EVET EVET KOCAELİ PERFORMANS 41
15 13-Ağu KUDRET FAZLI KURTCEBE 390******40 EVET EVET İSTANBUL FERDİ EVET
16 14-Ağu ERKAN KÖZEN 319******68 EVET EVET İSTANBUL FERDİ EVET
17 17-Ağu ONUR YAVUZ 138******66 EVET EVET BURSA YEŞİL PEDAL EVET
18 27-Ağu CEM FİDAN 527******92 EVET EVET İZMİR 9 EYLÜL CYCLİNG TEAM EVET
19 27-Ağu AYŞE AKGÜNDÜZ 280******34 EVET EVET ESKİŞEHİR VELODORLİON EVET
20 27-Ağu ALİ OSMAN AKGÜNDÜZ 280******32 EVET EVET ESKİŞEHİR VELODORLİON EVET
21 27-Ağu HÜSEYİN ACUNGAN 246******12 EVET EVET BALIKESİR BALIKADAMLAR EVET
22 16-Ağu SERHAT YILMAZ 611******22 EVET EVET İSTANBUL FERDİ EVET
23 28-Ağu SÖNMEZ İSSEVER 344******45 EVET EVET BURSA SÖNMEZ BİSİKLET EVET
24 28-Ağu MERT İSSEVER 344******38 EVET EVET BURSA SÖNMEZ BİSİKLET EVET
25 29-Ağu ZİYA GÖKALP KOCA 206******38 EVET EVET İSTANBUL FERDİ EVET
26 29-Ağu EGEMEN MERCANLIOĞLU 335******64 EVET EVET İSTANBUL FERDİ EVET
27 29-Ağu İDİL MENGÜ 380******12 EVET EVET İSTANBUL FERDİ EVET
28 31-Ağu
BAHTİYAR KÖZEN
314******90 EVET EVET İSTANBUL KARTEPE BİS.TK. EVET
29 31-Ağu
FEYZA GÖK
258******04 EVET EVET ESKİŞEHİR FERDİ EVET
30 31-Ağu MİLHAN DALGIÇ 515******10 EVET EVET İSTANBUL FERDİ EVET
31 31-Ağu NUMAN KURTULDU 338******82 EVET EVET İSTANBUL PELOTON İST SP KLB EVET
32 31-Ağu TARIK GÜL 237******52 EVET EVET İSTANBUL CYCLİST TÜRKİYE EVET
33 31-Ağu GÖKHAN SEZGİNER 175******14 EVET EVET İSTANBUL ANKYRA SP KLB EVET
34 31-Ağu SEVGİ CEYDA ŞAİROĞLU SEZGİNER 498******58 EVET EVET İSTANBUL ANKYRA SP KLB EVET
35 31-Ağu VOLKAN KURDOĞLU EVET EVET
36 3-Eyl AKSEL BALKANCI 606******14 EVET EVET SAKARYA FERDİ EVET
37 4-Eyl TUĞBA YAZICIOĞLU ERGİN 130******02 EVET EVET BURSA BURSA TRİATLON EVET
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52

Son durum erkan közen edırne der ıse 36 kışı yeterlı sayı,fazlası zarar ,50 kışı gelsın yeter

(link)

@bahtiyar közen

Senin mesajları ben görüyorum telefondan irtibata devam

@iskender şerit

Bahtiyar fena geliyor iskender yaşasın trabzon,bu gün telefon ile muhabbet ettik,yanlız kendi kategorisinde 2 kişi var şu an zati kafadan kürsüde. Gelen olurmu bilemem,27 gün kaldı ,çok sıkı tarık gül ile kapışacak

Tuğba hanım tek yarışacak kendi kategorisinde 35 -39

Yokmu bisiklet forumdan kartepeci izmit nerde ?
Sadece performans 41 takım olarak geliyor

Mustafa işbozmaz ,performans 41 ,,,,

kudret abi bilgisayardan girdim senin mesajlar görünmüyor

@bahtiyar közen

Bahtiyar teşekkür etmişsin bi ara birlikte kontrol ederiz,yukardaki mesajı gördün,teşekkür ettiğine göre ,neyse kart alacam nasılsa telefon ederim,

@bahtiyar közen
Burdada soğudu kartepede eksi 10 derece daha soğuk olur... Ona göre sıkı giyinin yedek giysi alın...
@Kudret Kurtcebe
Tekefonda sorun vardı onunla uğraşıyordum ve pek girmedim siteye...
@Kudret Kurtcebe
İnşallah bakalım Lakin uludağ yarışında 1,5 saat fark yemişti :bsmagryr:

@iskender şerit

Iskender linge gir bana bir kıyak yap yukarda yeni liste,ablaya pt ve cuma gidiyorum,onun aypedinden giriyorum,listeler okunuyor,şu an evdeyim benim tabletten okuyamiyorum,ayrıca google hesabım yok,sürekli google hesabı istiyor,bende google hesabı oluşturmuyorum,

@iskender şerit

Yukarda listede performans 41 takımı komple geliyor ama katagorileri belli değil

55 artıya yazdılar iskender gene tek kaldım bu katagori benim aleyhime,nedeni 61 yaşındayım,55 artı demek,55 -59 arası,60 -64 benim katagori

@iskender şerit

Uludağ gerçek anlamda bir yarış organizasyonu değil ,bir kere çipsiz yarış olmaz,o zamanda ücretli olur,çip demek para demek,sağlıklı sonuç anca çip ile olur,bu kartepe yarışında çip yok malesef numara var ,,katılım zati az sorun çıkacağını zannetmiyorum

Benim alt kışlık tayt hazır ,üste uzun kollu rüzgârlık giyecem,üstüne pedal türk forması ,kışlık eldiven,yukarda parmaklar üşüyebilir,kar maske var takmayı düşünmüyorum,nedeni kafa sucuk olur,yukarda kafa üşür,ayaklar için kışlık çorap,
Rüzgar nerde olur bazı yerlerde rüzgar yiyeceğiz,oda açık olan yerde,suadiye çıkışında çok sert kuzey doğudan eser ise sorun yaratacak,yağmurda yağsa çıkış yapacağız,tâbi iptal etmezlerse,valla lions klübü bu organizasyonu ilk kez yapmakta bazı eksikler olacak buradan hem yarışcı hemde gözlemci olarak sonuçları yazacam,dün tarık güle uğradım,geliyor,anlık 23 eğim bekliyor bizi dedim,arslan bey çıkışı iskender,orayı görmemiştim,nasip olacak şimdi,36 diş takılacak ön ayna kola,burada kiptas eğimi anlık 23 'dür burada hazırlık yapacağım,36 ön arka 30 çekeceğim,zati 10 eğimde 50 arka 30 çektim hazırız

Birde iskender 25 km yarış ,
suadiye çıkışı tam 16 km buna arslan beyi ekler isek ora kaç km eğim bilmiyorum yaklaşık hadi 2 km diyelim toplam 18 km ,bu yarışa istanbuldan katılım az ,nedeni edirneye aynı güne denk gelmesi seneye buna bir çözüm getirilmesi şarttır

(link)

GÜZERGAH

START : KARTEPE BELEDİYESİ ÖNÜ + RAHMİYE + ARSLANBEY + EĞRELTİ DÜZÜ+ KARTEPE /BİTİŞ

GERÇEK START : ARSLANBEY

SU İSTASYONLARI : 1 ADET ORMAN İŞLETMESİ ÖNÜ

ÖDÜL TÖRENİ : KARTEPE BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ SAAT . 14:00
ÖDÜLLER : HER KATEGORİ
İLK ÜÇ YARIŞMACIYA :

ÖDÜL PLAKETİ+
VM MEDIKALPARK KOCAELİ HASTANESİ CHECK - UP HEDİYE ÇEKİ+ ŞAPKA+ANI MADALYASI +
1 GÜNLÜK FERDİ KAZA SİGORTASI.

HER KATILIMCI YARIŞMACIYA :

VM MEDIKALPARK KOCAELİ HASTANESİ CHECK - UP HEDİYE ÇEKİ + ŞAPKA + ANI MADALYASI +
1 GÜNLÜK FERDİ KAZA SİGORTASI.

GÜZERGAH

START : KARTEPE BELEDİYESİ ÖNÜ + RAHMİYE + ARSLANBEY + EĞRELTİ DÜZÜ+ KARTEPE /BİTİŞ

GERÇEK START : ARSLANBEY

SU İSTASYONLARI : 1 ADET ORMAN İŞLETMESİ ÖNÜ

ETKİNLİK ADI : CUMHURİYET HAFTASI KARTEPE BİSİKLET TIRMANMA YARIŞI
ORGANİZATÖR : KOCAELİ NICOMEDIA LİONS KULÜBÜ
TARİH : 28 Ekim 2018 / PAZAR
BAŞLANGIÇ : KARTEPE BELEDİYESİ ÖNÜ (Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Yanı )
BİTİŞ : KARTEPE
KATEGORİ : 10 Kategori
BAYLAR1) 18-242) 25-29 3) 30-344) 35-39 5) 40-44 6) 45-49 7) 50-54 8) 55 + BAYANLAR 9) 18-30 10) 30 +
SON KAYIT KAYITLAR 26 EKİM 2018 Saat : 24.00’DE KAPATILIR
BASIN TOPLANTISI : 17.10.2018 saat 10:00 (Sabah Kahvaltılı)
GÜVENLİK TOPLANTISI : 22 EKİM 2018 Saat 14:00 – 14:30 (Kocaeli Spor İl Müdürlüğü )
YARIŞ TOPLANMA YERİ 28.EKİM 2018 PAZAR SAAT: 08:00 (Kartepe Belediyesi Önü)
NUMARA DAĞITIMI 28.EKİM 2018 PAZAR SAAT : 08:30 – 09:30 (Kartepe Belediyesi Önü)
YARIŞ BAŞLAMA SAATİ SAAT : 10.00 - (FO DEPAR)

TÜM YARIŞ PARKURU 25 KM (SAYFANIN ALTINDAKİ HARİTA)

TOPLAM İRTİFA 1.600 M

Duyurular

30.09.2018
Mevsim itibariyle Kartepe Bölgesi yağışlı ve Soğuk olduğundan yarışmacıların yarış Bitiminde yedek Kıyafetleri mutlaka olmalı.

Yarış Bitiminde İnişler Sağlanan Servislerle Toplu Olarak Olacaktır. Servis Dışı İnecek Olan Sporcuların Sorumluluğu Kabul Edilmeyecektir.
29.09.2018
29 Eylül 2018 İtibarıyla Kesin Kayıt ve Ön Kayıt Yaptırmış Yarışmacıların Listesini indirmek için (link)

19.08.2018
KAYIT İŞLEMİNİN TAMAMLANMIŞ SAYILMASI İÇİN LÜTFEN KATILI M ÜCRETİ HAVALE DEKONTUNU E-MAİL ORTAMINDA İLETİNİZ.
AKSİ TAKDİRDE KAYIT TAMAMLANMAYACAĞINDAN YARIŞMAYA KATILAMAYABİLİRSİNİZ.

Kayıt için Lisans gerekiyor mu?
Lisans gerekmektedir. 2016 Yılında alınan bir karar ile Tüm Bisiklet Organizasyonlarında Lisans Şartnamesi getirilmiştir.
Bu nedenle lisanssız katılımcı kabul edilmeyecektir. Lisans çıkarmak için bağlı bulunduğunuz şehrin Gençlik Spor İl Müdürlüğüne müracaat ediniz.

Zirve'ye eşyalarımızı çıkartmak için araç olacak mı?
YARIŞMACILAR YARIŞ SAATİ ÖNCESİ ALDIKLARI NUMARA İLE BAGAJLARINI SERVİS ARACINDAKİ GÖREVLİLERE TESLİM EDECEKLERDİR.

Teknik Arıza Yaşarsam ne yapacağım?
Teknik arıza yaşamanız durumunda sizi takipte olan yetkili kişilerden veya yancı motosikletli ekiplerden yardım isteyiniz. Giderilebilecek arızanız olduğunda çözüm sağlanacaktır.
Aksi takdirde takipte olan Toplama Aracı ile bitiş noktasına ulaşabilirsiniz.

Katılımcılara yarışta kıyafet serbest mi ?
Kıyafet serbest olup Kask mecburiyeti vardır.

Nerede konaklayabiliriz?
Kocaeli Üniversitesi Derbent Uygulama Oteli
Tel: 0 (262) 353 4371 - 72 - 73
Emex Otel
Tel: (0262) 335 48 40

Geri dönüşler(Şehire İnişler) nasıl yapılabilir?
Yarış Bitiminde İnişler Sağlanan Servislerle Toplu Olarak Olacaktır.
Servis Dışı İnecek Olan Sporcuların Sorumluluğu Kabul Edilmeyecektir.

Ödül var mı? Kimler ödül almaya hak kazanabilir?
ÖDÜLLER

HER KATEGORİ İLK ÜÇE : KUPA +MADALYA + MEDİCALPARK ÇEKAP ÇEKİ
HER KATILIMCI YARIŞMACIYA KATILIM MADALYASI+ŞAPKA

PERFORMANS 41 BİSİKLET VE DOĞA SPORLARI KULÜBÜ
201809301523087957.jpg

Komple takım orada helalllllllll

201808141703565150.png

Destekçiye bir alkış :harika:

201809301527079264.jpg

SALCANO BİSİKLET

Keza salcano

DESTEKÇİLERİMİZ
201809301529459087.jpg

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI
201809301530278055.png

KARTEPE BELEDİYESİ
201808172032309948.png

TÜRKİYE BİSİKLET FEDERASYONU
KOCAELİ MOTOSİKLET KULÜBÜ

Aynen teşekkürler

Ve diğerlerine

KATILIM ÜCRETİ :
a) 01 EKİM 2018 (Dahil) – 21EKİM 2018 (Dahil ) : 120.TL 1.Günlük Bireysel Kaza Sigortası Dahil

b) 22 EKİM 2018 (Dahil) - 26 EKİM 2018 (Saat 18:00 Son) : 150.TL 1.Günlük Bireysel Kaza Sigortası Dahil

Bu yarışı baştan takip edenler kazandı, 80 tl verdim takip eden karlı çıktı

Fo depar,,,başlangıçta süratli çıkılmayacak,aksi takdirde iskenderın verdiği rapor dahilinde arslan bey eğiminde duvara toslanir,burada hakem aracı şarttır,ayrıca bu hakem aracını hic bir yarışmacı geçmeyecek,yapılan hatayı yazalım tecrübeli olan dostum tarık gül kapadokya yarışında hakemi uyarmıştır,çıkış sert eğimle verilmişti bu tamamı ile yanlıştır,ısınmadan hiç kimseyi eğime sokamazsiniz,ısınma km 'si en çok 7 km olmalı hele bunun gibi bir yarışta ,nedeni arslan bey eğim duvarı ve de suadiyenin 3 km 'lik 15 eğimi,akabinde 7-8-9 eğimler,burada mola vermeden çıkmak amatörler için zor iştir,ancak yıllarca çalışmış ,durmadan 15 km çıkmış adamların işi bu,,,bu yarışta idmansiz olanlar arslan beyde zorlanacak akabinde suadiyenin 15 egiminde elinde çıkacakları aşikardır
Hakem aracına düşen görev yavaş sürecektir, ilk km 'de yarışçıları düşük tempoda arslan bey eğimine hazırlayarak yarışcilarin kramp yememesini sağlayacaktır

Ümit beye önerim bir şekilde kabul edilmiştir kendisine zatı söylemiştim,40 km fazla diye burası uludağ değil,sakatlanma oranı yüksektir arslan bey eğimini görenler ne demek istediğimi anlar,uludağda 30 km tırmanış ortalama eğim 6 'dır burada anlık 23 ,arslan bey egimidir,yarışi 25 km 'ye çekmek son derece isabetli olmuştur

@Kudret Kurtcebe

Arslanbey Suadiye çıkışından daha kısa abi. Kısa olduğu için ilk kmler daha zorlu. Direk %10 ve üstü ile başlıyorsun o da çok zorluyor.

Iskender
Osman şirine yakınım, geçen uğradım,durumu anlattım,düşünüyor gelmeyi,

ümit bey ile bıraz önce konuştum,seneye ertelenecek büyük olasılık ,parasını ödeyenler geri alabilecek ,bu akşam toplantı sonucu karar ertelenme yönünde olması bekleniyor yüzde 90.

Kartepe için ekim sonu bence zaten çok geç bir tarih... Haftasonu hava açık. İşim olmazsa ve arkadaşımda müsait ise beraber gideceğiz. Derbentin eşsiz eğimleri :eek::D

Bugünkü hava mükemmeldi on numaraydı tam Kartepelikti. Çıkacaktım ama arkadaşımın işinin olması sebebiyle tek başıma üşendim gitmedim. Karamürsele gidip geldim...

Sevgili sporcularımız

Yeni tarihle Sitemizi açtığımız günden beri telefonla arayarak 28 ekim tarihinin edirne yarışıyla çakıştığını bildirerek katılamayacağınızı üzüldüğünüzü ve giriş ücretinin iadesini istemek zorunda olduğunuzu beyan ettiniz.

Bu durumda bizler ne yapacağımızı düşündük.

Biz bir sosyal proje için yola çıktık. Hiç bir ticari amacımız olmadığından işin ticari hale dökülmemesi ve sizin güveninizi suistimal etmemek ve yine kış şartlarına girilmesi üzerine yarışmayı daha ileri bahar tarihlerine ya da 2019 ağustos ayına ertelemeyi uygun gördük.

Bu tarihlerde yine sosyal projemizle, güveninize layık olarak ve daha profesyonelce karşınızda olacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın.....

Hatta sosyal projemiz bile hazır "spor diyabeti yener" diyeceğiz ve pedal basacağız..

Sevgi ve saygıyla

118-K Nicomedia lions kulübü
KOBİDOS
perfonmans 41
Gebze
KATILIM ÜCRETİ İADELERİ İÇİN
nicomedialions@gmail.com
ADRESİNE İSİM SOYAD VE İBAN NO İLETİLMESİNİ RİCA EDERİZ.

kaynak : (link)

@Noldor

Malesef seneye ağustos ayına ümit bey düşünmekte bende kendisine uludağ tırmanışa denk gelmesin dedim,4 ağustosta uludağ olmuştu,ağustos ayının bir pazarına denk gelmeli uludağ ile aynı güne gelmemeli

Merhaba;
Katılım ücretlerinin iadesini alabilmiş olan varmı acaba? Ben iki kişilik katılım iademi geri alamadım

Geri