@Seymour Glass
ayrıca neden dernek başaramadı köprü geçişini
sayfasına bakın ne yazıyorlar
uğraşıyoruz
bunu yazıyorlar ne kadar daha uğraşacaklar kardeşim
kaç senedir aynı hikaye.
(link)
engelsiz pedal derneğine sorun bakalım neden kapandı kampanya o zaman
kim suçlu arkadaşım kim ?
@Seymour Glass
derneğin trafikte saygı turunda nerde idiniz 150 kişi idik orada ,haklarınıza istanbullu olarak niye sahip çıkmadınız ?
anlatayım biz sahip çıktık siz orada yoktunuz ,
ama dernek bedava bisiklet deyince bedava köprü geçişi deyince gözlerimle gördüm 5000 kişi orada haaaaaaaaaaaaa
ben herkesin donkişotu değilim kardeşim
baksınlarda görsünler nasıl oluyor bu işler arkadaşım 24 saat geçiyor san fransiskolu
3 adet köprün var bisikletlin geçemiyor adama yuh derler yuh
"Trafikte Bisiklete Saygı"İmza Kampanyası
neler yazılmış bakın bakalım
sene 2013 değişen ne var koca bir hiç
Trafikte bisiklete saygı sürüşü...
okuyun bakalım neler olmuş burada
Kudret abi, konuşma işini, duruma vakıf, konuşma becerisi olan(Cicero olmasa da meramımızı anlatabilen), konuşurken sakinliğini kaybetmeyecek ve de görünce insanların kaale alacağı biri olmalı. Bence sazı yarın eline alıp konuşmayı siz yapmalısınız. Ben bisiklet yolunun olayında felan değilim. Yapılsa da birşeye benzemeyeceğini biliyorum. Ama olur ya anahaberlerin B ya da C segmentinde bize 1 dakikacık ayırırlar. O 1 dakikayı izleyen, bisikleti karne hediyesi, çocuk oyuncağı, hayta işi sananların beyinlerinde "hımmm demek ki ... " diye bir şimşek çakmalı. Eğer ki biri çıkıp "biz kesintisiz yol istiyoruz" felan derse ben bizim halkın onu izleyince nediyeceğini biliyorum ama burada yazamam. O 1 dakikada söylenecek ana şey trafikte biz de varız, biraz saygı allah aşkına biraz insaf şeklinde olmalıdır.
murat ekmekçinin mesajı,
(link)
tüm siteler isteyen araştırır neler olmuş geçmişte,,
(link)
sizin yerinize ben soracağım bakalım kampanya niye kapandı
mesaj gitti beklemeye aldılar samet buraya üye mesaj atar ise sevinirim bilgiler onda ..
Trafikte bisiklete saygı sürüşü...
boş durmadık,,
Kadıköy'de uyduruk bisiklet yolu
kadıköyde aldı fırçayı benden
(link)