@birolcakir
birol dikkat et ,burası istanbul her an bir şey olabilir
kendi namıma o köprünün yoluna girmem riski sevmem bilirsin
ha yapsınlar kardeşim yaya yoluna bisiklet adam gibi emniyetle geçeyim
ama yapmazlar niye biliyormusun koca istanbulda işine kaç kişi bisiklet ile gidecek 20 milyona geldik herhalde
yav kardeşim ayıptır be, utanacak bu istanbullu utanacak ,otomotiv sektörüde bu ülkede baş suçlu,milleti bombardıman ettiler araba reklamları ile nerde bir araba reklamı görsem tepem atıyor arkadaş, araba budalası bir millet olduk çıktık vesselam
bak birol norveçte adamın altında volvo var ama işine bislklet ile gidiyor idi ,bergende belediye başkanının oğlu belediye otobüsünde şöför idi,daha söyleyeyim istersen bizim cumhurbaşkanını hollanda başbakanı bisiklet ile karşıladı
bu nasıl kültür birol,
hollandanın başkenti amsterdam artık bisikletin başkenti olduda istanbullunun haberi yok,güya zengin muhit kadıköy değilmi,
hikaye hikaye, bir ailede dört araba, yok ya derler adama ,geçen patladım bağdatta bağırdım sokaklarda, herkes haklısınız dedi ama haklı isem uyun kardeşim ,nedir dedim bu araba budalalığı, binin bisikletede boyunuzu göreyim dedim ,amsterdam örneğini verdim ,
bunlar güya okumuş insanlar kültürlü insanlar ha ,
kültür para ile ölçülmez beyin ile ölçülür parası olan bir sürü dangalak var bu ülkede..sabah sabah gene dellendim
bu istanbulluların bisiklete olan duyarsızlığından artık illallah geldi
rahmetlinin arkasından konuşmayalım ama mustafa koç şişman idi insan kendine bakacak arkadaş , iş adamları var adam sporunu yapıyor bahane yok çalışacaksın ,işçisinden ,iş adamına, sanatçısına, köylüsüne ,esnafına kadar, bu ülkede herkesin ikinci aracı iki teker olacak ,hanımlar evde oturmak yok konken partileri yok
sabah sabah kadın programlarını seyretmek yok spor yapacaklar ,yok öyle yağma,
tabi bunları ben göremem herhalde