Scudo Sports

10 adımda apaçi bisikleti nasıl yapılır?

Scudo
30 kg cift hurdali bisiklet alman lazim. :)

@Knight Rider
Ahahaha sen bu isin ruhuna inmisin yienim :D

• Beğen
Tepkiler: avcioglu
@mariokaldato ağam özelden de yazdım sana mesajını yeni gördüm, TTUBR 01 yarışının son beş sayfası kaldı 10 güne yaklaştı, bizim buralarda bir laf vardır, çok daralinca " dinim , imanım gevredi " deriz ,abi öldüm öldüm dirildim katılmadığıma pişman oldum, gerçi yarış başladığında Süpyan üyeymisim daha :koptum: , yarışa katılmış gibi oldum, acaba süper dede bu mesajı görürmu bilmem ama dedeee ömrümü yedin. :D

Evet ağa biliyorsun ki Marikaldoto okumak ve öğrenmek forumda bazılarına elzemde olsa, bana göre közde öz bulmaya benzer.

Bizde abi kardeş birbirine kıl kapinca ayrılık olur ve sektör de değişir faktör de değişir.

Anadolu'da yiğitler vardır birde babayiğitler vardır. İşi sektöre vurunca Sektör ve Hassektör ayrımı söz konusu oluyor.

Hatta bu iş Aziz dilimize de işlenmiş, cıncık yetmez birde mıncık deriz. Mıncıklamadan duramayiz. Boncuk yada moncuk olayında olduğu gibi. Saçmalamaya başladım abi konuyu başlıktan itibaren okuyum.

Açılış konuşmamı siz değerlendirirken.:harika:

Son düzenleme:
6. Sayfadayim 01 Adana dizi izlemiş gibi oldum, harika bir diziydi , bu bisikletçilere gelince tek lafım var kendimi buldum onlarda :harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
6. Sayfadayim 01 Adana dizi izlemiş gibi oldum, harika bir diziydi , bu bisikletçilere gelince tek lafım var kendimi buldum onlarda :harika:
Merzifonlu Adana'yı neden örnek verdin ki sen şimdi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mariokaldato ağa genel olarak incelemem bitti bu çocuklar aramızda yaşıyor, tüm başlığı okurken bazıları hiddetlenmis ,gerek yok bunlarda bizim evladımız, çok yerde karşılaşıyorum, sadece apachi olayını yeni öğrendim. :D Bu bisikletlerden ister misiniz derseniz bana kesinlikle evet derim.

Hatta bazen lafliyorum bu genç lerle tatlı çocuklar, beyinleride zehir gibi . @okuyucuoptik hocam son videodaki müzik o izlenimi verdi. 01 Adana dizisinin müziği gibi. Harika bir dizi .

Evet arkadaşlar bisikleti Düz maşa yaptım bildiğiniz gibi sedona 710 üzerinde suntur kilitlemeli maşa vardı. Cromo nun cromly 26 jant MTB maşasını taktım. Bisiklet 4-5 santim kadar kısaldı aşağı sürüşlerde 5 km kadar bir dengesizlik yoktu. İşin en güzel tarafı yukarı 5 km sürüşte kalın teker olmasına rağmen seri olması oldu.

Bu başlık altına yazmamın sebebi koyu mavi maşayı açık mavi sedonaya takınca Kızıldereli filmlerindeki gibi alacalı bulacalı atları hatırlatması oldu. Varsın apaçi olsun sürüşü hoşuma gitti.
Bu sebeble maşayı bulan Raşit başkandan Allah razı olsun. Saolsun varolsun.

Bisikletin maşa değişim olmadan önceki hali .

20200414_152144.jpg

Değişimden sonraki hali. Siz yorumlara devam edin 1 saatlik işim var geliyorum ben.

20200416_184021.jpg
20200416_184014.jpg

@mariokaldato Raşit ağam eyvallah. Şimdi sıra 1.75 schwalbe greenguard larda. :harika:

Maşa temizmiş böyle hoşuma gitti yapıştırdım. Bir iki yerine ince kalemle mavi çizik atcam. Poşettekide tatlı şekerim düştü , bol şerbetli tulumba ayıptır söylemesi. :)

Evet arkadaşlar bisikleti Düz maşa yaptım bildiğiniz gibi sedona 710 üzerinde suntur kilitlemeli maşa vardı. Cromo nun cromly 26 jant MTB maşasını taktım. Bisiklet 4-5 santim kadar kısaldı aşağı sürüşlerde 5 km kadar bir dengesizlik yoktu. İşin en güzel tarafı yukarı 5 km sürüşte kalın teker olmasına rağmen seri olması oldu.

Bu başlık altına yazmamın sebebi koyu mavi maşayı açık mavi sedonaya takınca Kızıldereli filmlerindeki gibi alacalı bulacalı atları hatırlatması oldu. Varsın apaçi olsun sürüşü hoşuma gitti.

223570 dosyayı görüntüle

Değişimden sonraki hali. Siz yorumlara devam edin 1 saatlik işim var geliyorum ben.

223571 dosyayı görüntüle
223572 dosyayı görüntüle

@mariokaldato Raşit ağam eyvallah. Şimdi sıra 1.75 schwalbe greenguard larda. :harika:

Maşa temizmiş böyle hoşuma gitti yapıştırdım. Bir iki yerine ince kalemle mavi çizik atcam. Poşettekide tatlı şekerim düştü , bol şerbetli tulumba ayıptır söylemesi. :)
Merhaba güzel olmuş.. Ayrıca performans olarak bir şey hissettiniz mi çelik maşaya geçince. Hızlılık ve hafifleme gelmiştir muhtelemen.. Güzel.:harika:

Merhaba güzel olmuş.. Ayrıca performans olarak bir şey hissettiniz mi çelik maşaya geçince. Hızlılık ve hafifleme gelmiştir muhtelemen.. Güzel.:harika:
Hocam bisiklet ilk etapta garip geldi ,gerçekten şaşırdım performansı bu kadar etkilediğine , 2×3 zorlandığım bir yokuşu 2×5 rahat bir şekilde çıktım, düz yolda testimde normal abanma ile 19 km olan ortalama 23. Km ye tahmini çıktı. Duruş geometrisi havalı maşaya göre düştü fakat sürüş kalitesi yokuşlarda ve düz yolda hız artışı bariz oldu.

223570 dosyayı görüntüle

223571 dosyayı görüntüle
223572 dosyayı görüntüle

Bu hiç olmadı. Bütün dünyadan takip edilebilen bir internet sayfası bu. Bu şekilde ki betimlemelerinizi lütfen saklı tutun. İmkanı olan var, olmayan var. Elim ayağım oynuyor yeminle :mad::acpsnr:.
Yazın neredeyse her akşam 30 km devirip bir kilo yerdim de 😂😂😂.

223570 dosyayı görüntüle

223571 dosyayı görüntüle
223572 dosyayı görüntüle

Selam Neco hayirli olsun . Senin adina sevindim . Maşa saft borusundaki cektirme vidasinin orayi keske guzelce pastan arindirip oyle takaydin. Bi ara hallet o isi pas yayilmasin. Bide bol gres sür o bölgeye

@mariokaldato bugün olurmu olmazmi diye benim usta ile denedik. Güzelce oldu ağa , güreşi bol sürdük. İnce ayarları yapacağım. :harika:
Bu hiç olmadı. Bütün dünyadan takip edilebilen bir internet sayfası bu. Bu şekilde ki betimlemelerinizi lütfen saklı tutun. İmkanı olan var, olmayan var. Elim ayağım oynuyor yeminle :mad::acpsnr:.
Yazın neredeyse her akşam 30 km devirip bir kilo yerdim de 😂😂😂.
Cemal gardaşım bisiklet arap atını geç apaçi gibi hızlandı, şu yarış işinden sonra eski haline getiririm onu. Ama varya böylede çok güzel . Sürüşü harika oldu. 1,75 lastikle uçar. :harika:

@necmeddin abi gayet güzel olmuş, lastikler incelince daha da rahatlarsın.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@sametmrc teşekkürler kardeşim. İnşallah bende öyle ümit ediyorum. :harika:

@necmeddin abi Maşa gayet şık güzel olmuş hayırlı olsun, maşayı size önerende gayet zevkli birisi. 👏

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@necmeddin abi Maşa gayet şık güzel olmuş hayırlı olsun, maşayı size önerende gayet zevkli birisi. 👏

Mekanik teşekkür ederim. Çok sağolun.
Saolsun Raşit ağa yapıştır başkan bu maşalardan her yerde bulunmuyor deyince aldık. Sahibinden bulduk 120 lira çok bir parada değildi. Ölçüleri de tam geldi. Nasip işte. :harika:

• Beğen
Tepkiler: 𝕥𝓪lℍค
@necmeddin Görüntü olarak hiç güzel görünmüyor. :booo:

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri